Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 394
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 555
Знаете ли дали намаленията в Гален важат и на място в аптеките? Чудя се дали да се разходя до там.
Важат- същите са цените 🙂

Преди малко им звъннах и казаха, че намалението важи само онлайн.

# 556
  • на морето
Не мога да разбера в Техмарт сега ли е Черният петък? Тези цени в момента намалени ли са, защото няма стара задраскана цена.
Търся 32 инчов по- евтин телевизор за свекървата. Кой от двата?

https://techmart.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D … ips%2032PHS550712

https://techmart.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D … LLI%20LED32N218T2

# 557
Здравейте, знаете ли кога ще е черен петък в HomeMax?

# 558
Цоп и аз в темата!
Направо ви изпуснах тази година.
Телефон нов вчера от А1 взехме. Имат някаква черна седмица...
Търся си един конкретен модел хидромасажен душ панел. Има го в Емаг. Там знае ли се кога ще е ЧП?

# 559
  • София

Търся си един конкретен модел хидромасажен душ панел. Има го в Емаг. Там знае ли се кога ще е ЧП?
Честито за придобивката, в темата писаха, че е на 15-ти ноември. В момента тече такъв в Румъния, та и аз си харесах някои неща, прегледах там цените и намаленията, да видим и тука как ще са.. ако дойдат изгодно, ще поръчам.

# 560

Знаете ли дали Зара имат ЧП?

Да, зара имат всяка година големи намаления Ноември и Юни месец, това са големите намаления иначе има и през останалото време разни модели. За този Ноември има информация че ще са от 29ти.
Миналата година пак бяха към края и бяха за няколко дни след това всичко отново на редовн цена Simple Smile

Дали ще важи за онлайн пазаруване?

Да, даже винаги предния ден към 19-20:00часа пускат онлайн и от следващия в магазините вече Simple Smile Дори обявяват и цените колко ще са намалени от преди това и е много удобно само пълноте количката и после само поръчвате без да се бавите😀

# 561
Мохито имат ли чп?

# 562
# 563
Трябва да взимам на детето боти, чудя се да чакам ли Спорт депо и Колев и Колев… и за очила ще се оглеждам по оптиките. Знае ли се за тях, или ще са на едно с ЧП по моловете?

# 564
Благодаря за отговорите за Гален. Да споделя впечатления - почти всичко беше налично и намалено, както е в сайта. Комплекти, които бях набелязала липсваха, та сигурно ще пусна и поръчка.

# 565
На някой излиза ли му обявената отстъпка 50% в Андрюс? На мен не.

# 566
  • София
На някой излиза ли му обявената отстъпка 50% в Андрюс? На мен не.
Не.... А банерът им седи най-отгоре на сайта и продължава да пише, че важи за всички артикули.

# 567
В Гален често това, което е намалено в сайта не е намалено в аптеката, имам наблизо такава, но винаги са опашки и по-добре онлайн, няма неприятни изненади.
Колев и Колев по спомен имаха ЧП предните години.

# 568
  • Пловдив
Знаете ли дали намаленията в Гален важат и на място в аптеките? Чудя се дали да се разходя до там.
Важат- същите са цените 🙂

Преди малко им звъннах и казаха, че намалението важи само онлайн.
Не знам защо. Бях в аптека и цените на нещата, които гледах, бяха същите 😊 Възможно е да не е за всичко. Извинявам се, ако съм подвела.

# 569
Записвам се тук, защото без вас преди малко изпуснах ЧП в хиполенд. Някой знае ли дали ще има пак някакви намаления? Спомням си, че май преди Коледа имат пак 25 процента, но не съм сигурна. В Емаг наистина ли е на 15.11? Защо толкова рано? Аз се бях подготвила за последната седмица на ноември.

Общи условия

Активация на акаунт