Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 330
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте на всички Simple Smile Търсих в темата по-назад дали е коментирано за намаления от Mango, но не намерих информация? Някой да е запознат?

# 601
На Дъглас миналата година беше повече от 20% намалението. Помня, защото си купих парфюм и сега пак го чакам, че свърши. Сега има 20%, ама както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече 😁

# 602
Еником правят ли черен петък?

# 603
Знаете ли дали feydom дивани имат черен петък, ще купуваме диван, ако имат намаления ще е супер😊

# 604
Прахосмукачка робот ще дебна аз, ако видите намаление на Роборок ще съм благодарна

Понеже и аз търся, ориентирала съм се към LEFANT M320, но се чудя още. Към кой модел сте се насочили?

# 605
Някой да дебне за вертикална прахосмукачка?  Миналата година много се коментираше Дайсън,но поаледно време чета доста лоши отзиви и се чудя какво да взема,най-вероятно,което е по-изгодно.

# 606
  • Страната на чудесата
Приключих с комбинирана пералня+сушилня от Техмарт, гледах, сравнявах, четох технически спецификации и реших, че това ще е моделът. Да видим, дали няма за съжалявам...

# 607
Знаете ли дали feydom дивани имат черен петък, ще купуваме диван, ако имат намаления ще е супер😊
Намалението беше -10% от 3-27.10 / крайната дата може и да греша/. Следете ги в социалните мрежи или страницата им във ФБ. Вероятно за Коледа отново ще пуснат. Поне това показва хронологията.
Чакаме да доставят нашия идната седмица.

# 608
Извинете, но господинът, който знаеше кога е черният петък на Технополис, не се ли събуди вече, цял ден дебна тук като злата кралица и нищо 😀

# 609
Joy Joy Joy

Извинявай, съвсем се отнесох. И Технополис са на 15 ноември.

# 610
  • Пловдив

Не знам дали ще имат по-голяма отстъпка,но сега ми излезе като реклама.

# 611
Здравейте, знаете ли Ремикс правят ли черен петък? Миналата година имаше, но го изпуснах.

# 612
Някой да дебне за вертикална прахосмукачка?  Миналата година много се коментираше Дайсън,но поаледно време чета доста лоши отзиви и се чудя какво да взема,най-вероятно,което е по-изгодно.

Аз гледам Дайсън, но е бая пари и сега съм се спряла на една от алито(имам и друга от там) марката е ILIFE

# 613
Ние си взехме вертикална на Керхер и сме много доволни.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт