Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 394
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 615
Извинете, но господинът, който знаеше кога е черният петък на Технополис, не се ли събуди вече, цял ден дебна тук като злата кралица и нищо 😀
И аз тъй.
Предположих, че ще е след 14 ти, защото сегашната им промоция е до тогава.
Благодаря за информацията.

Пирин Хил миналата година ги уважихме, не помня дали имаха 20%, но даваха подарък чорапи. Нашите бяха много сладки, дамски, коледни, понеже дъщерята не ги искаше, останаха за мен.

# 616
  • Melmak
Нямам търпение вече за тоя пирин хил!!!

# 617
Миналата година сякаш беше 15% отстъпката на Пирин хил. Бях останала с впечатление, че съм поръчвала, но нямам мейл и може само така да съм си мислела. Joy

# 618
  • Пловдив
Пирин хил бяха 15% миналата година и за пръв път разбирам, че е имало подарък чорапи. Целият офис направихме една поръчка с над 20 чифта и нищо не сме получили като подарък. Да не е било по друго време тази промоция?

# 619
# 620
Аз дебнех една препоръчана от доста хора геймърска мишка за мъжа, в момента е намалена. Ако някой има интерес пускам два линка към плесио и към озон.  Има я и в черно, и в бяло.
https://plesio.bg/gaming-mishki-c-69977360/logitech-mouse-g502-x … ack-p-359970.html
https://www.ozone.bg/product/logitech-g502-x-gaming-mouse-white- … 1HskaAlhfEALw_wcB

# 621
Не си спомням от миналата година Юск дали правиха черен петък, дали има нещо обявено?

# 622
Не си спомням от миналата година Юск дали правиха черен петък, дали има нещо обявено?

Правиха и имаха изгодни неща, беше си на датата. Бях взела за единично легло дебела завивка и тъй като пазя касовата за гаранция беше на цена от 180 на 50. Може и изкуствено да е завишена цената, не съм проверявала в момента колко е, но самата завивка е хубава.

# 623
  • софия
Намаленията на Юск винаги са реални. Не се циганят да вдигат цените, които изкуствено да намаляват.

# 624
Сега проверих от любопитство, това е завивката.
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/poliesteren-plnezh/zavivka-s-izk … shornet-toplescha

Даже тази година ще проверя на каква цена ще пуснат голямата.

# 625
Но пък много от нещата им не оправдават високата си цена. Преди няколко дни не можах да избера 2 еднакви надматрачни стелки, а бях тръгнала да купувам 5. Редовната цена на най- тесния модел беше над 100лв, а бяха ушити с краката си. Даваха разлика една от друга 5-7см. при еднакъв размер. Добре, че имаме магазин в града и имаше бройки. Не ми се мисли, ако ги бях поръчала онлайн.... май и на връщане не подлежат 😕
Ние ползваме всесезонно тези завивки вече втора година и съм доволна. Пера и суша в сушилня.
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/miks/lenena-zav … 880#product-intro
Хубавото при Юск е, че имат гаранция на цените.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 23:19 от •mimoza•

# 626
А миналата година Пирин Хил на деня за ЧП ли са били или по-рано?

# 627
Гален в София освен в Студ.град имат аптека и в Люлин. Понякога съм имала тестери.
Пирин Хил периодично имат някакви промоции, обикновено с 15%. Преди беше на офиц.дата сякаш, миналата година на 17, 18 и 19 ноември.

# 628
  • Варна
Wizz air

Полети от 40,99 BGN

Този Ден на необвързаните отпразнувайте свободата на самостоятелното пътуване! Насладете се на цени, започващи от само 40,99 EUR за избрани полети с Wizz Air.

Резервирайте бягството си на 11.11 и пътувайте преди 31 януари 2025 г., за да се възползвате максимално от тези специални оферти. Независимо дали става въпрос за изследване на нови градове или за самостоятелно уединение, сега е моментът да резервирате!

# 629
Пирин хил бяха 15% миналата година и за пръв път разбирам, че е имало подарък чорапи. Целият офис направихме една поръчка с над 20 чифта и нищо не сме получили като подарък. Да не е било по друго време тази промоция?
Беше във физически магазин.

Общи условия

Активация на акаунт