Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 498
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Приключих с комбинирана пералня+сушилня от Техмарт, гледах, сравнявах, четох технически спецификации и реших, че това ще е моделът. Да видим, дали няма за съжалявам...
На кой модел се спря?Аз тепърва започвам да се оглеждам

# 631
  • Страната на чудесата
Много исках да е LG, ама след охулване на сервиза им и хвалби на AEG, говорих с колеги, които са ел.специалисти и те ми препоръчаха също или AEG, или Electrolux. Сравних параметрите на последните 2 и избрах Electrolux, тя е един модел на сайта им. Около 200лв.надолу от реалната цена беше намалението.

# 632
  • Sofia
Тези Pirin Hill са с ужасно качество, чак ми е трудно да повярвам. Лятото си взех 3 чифта – скъсаха се буквално на третото ходене; при това – на места, на които никой от другите ми чифтове чорапи не се е късал, например – на петите. Flushed Не знам, много странно.

# 633
Pirin Hill при мен много бързо се амортизират след пране.

# 634
И аз не ги харесвам. Много гадно чувство на изкуственяк ми докарваха на краката, също и на петата се скъсаха.

# 635
И аз недоволна от Пирин хил, станаха на топчета, изтъняха буквално от първото обуване. И повече не ги и поглеждам за тези цени, с вълна бяха.

# 636
Нашите са само памучни, една година не са мръднали нито на цвят, нито са се скъсали.

# 637
  • 1st floor
Аз и ММ имаме от вълнените планински. Доста сме ги носили и освен външния вид (имат малко топчета), друго не е пострадало. За преходни сезони стават, но в люта зима си трябват два чифта, нищо че са вълна.

# 638
Emag защо още не са си обявили черния петък, много странно. Обикновено понеделника преди това вече започват да разкриват една по една оферти.

# 639
  • Варна
Емаг някой писа на 15.11, наистина странно е ,че не са ми пратили по имейл никакви оферти ,както правиха предните години.
 Нотино днес с ЧП -11%+ бесплатна доставка :  Rolling Eyes
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 09:44 от Velina_p

# 640
Някой знае ли кога Pandora ще има ЧП?
И аз се включвам към питането за ЧП в Пандора?
Благодаря Ви предварително!

# 641
  • Mostly in my mind
а вие откъде знаете, че на 15,11 ще е черният петък на Емаг като те никъде не са го обявили?

# 642
а вие откъде знаете, че на 15,11 ще е черният петък на Емаг като те никъде не са го обявили?

Преди малко инфлуенсърката Ивана Александрова е качила пост в партньорство с Емаг, в което обявява, че Черният петък ще е на 15.11.

# 643
  • София
Тези Pirin Hill са с ужасно качество, чак ми е трудно да повярвам. Лятото си взех 3 чифта – скъсаха се буквално на третото ходене; при това – на места, на които никой от другите ми чифтове чорапи не се е късал, например – на петите. Flushed Не знам, много странно.
След като почнаха да слагат допълнително синтетика в "памучните" серии - започнах да търся алтернатива на дишащи, неспарващи чорапи от ест.материал....

# 644
Има ли чорапи в Пирин Хил, които да са само памучни? Гледам, че съставът е като на най-обекновени чорапи - памук и пластмаса.

Общи условия

Активация на акаунт