Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 875
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 185
Апарат за кръвно налягане Сендо търся аз. Проверих известните ми сайтове на аптеки. Не намерих намалени.
Случайно някой да е мернал някъде?

# 1 186
Аз този купих за всички в семейството /за вкъщи, за мама и баба, за свеки/.

# 1 187
Търся дрон с камера за подарък за 10годишно момче. Моля за насоки и препоръки, ако ви е попаднало нещо подходящо.

# 1 188
И на мен ми трябва апарат за кръвно, обаче с маншет XL

# 1 189
  • София
Търся копринена калъфка за възглавница на промоция- ако мернете някъде.

# 1 190
Тази година доста скромно се отчетох на ЧП по отношение на техниката. Май вече и нищо не ми трябва.
Получих съобщение, че ютията от ЕМАГ вече ме очаква заедно с другите покупки. Бях й се заканил от пролетта, като си напълних гардероба с ризи.
Според жена ми, не ни е необходима, няма да глади сама Simple Smile
https://www.emag.bg/jutija-philips-azur-3200w-debit-na-para-ot-5 … ?ref=fav_pd-title
Вече с нова цена от друг доставчик.

# 1 191
И аз взех същата ютия, дано да останем доволни. Онзи ден обяснявах на мъжа ми всъщност колко пари съм спестила, защото му стана лошо от сумата, която съм похарчила. Joy

# 1 192
Аз напазарувах от Озон. Взех страхотни слушалки за ММ,много намалени. От Емаг само прах за пране поръчах. Имах скоро разправии с тях за един телефон и няма да поръчам близките години нищо! Както сте писали съпорта им е потрес. И от три месеца, чакам да ми сменят мейла с който съм регистрирана, че стария ми го хакнаха!
и аз съм в търсене на на качествени слушалки,Може ли да споделиш линк за слушалките ,

# 1 193
Здравейте, темата е наистина много полезна!
Ще се радвам на препоръки за магазини с намаления на парогенератори на Филипс!
Както и на мнения заслужава ли си покупката на такъв уред…
Благодаря

# 1 194
Здравейте аз търся прахосмукачка робот

# 1 195
  • Варна
Някой да е поръчвал куфари от Емаг?
Гледам едни Quasar, за ръчен багаж.

# 1 196
Питам отново в случай, че някой има нова информация. Знаете ли дали и кога ще има черен петък в HomeMax?

# 1 197
Миналата година купих Sendo Advaced на най- добра цена, и с подарък Електронна везна, от Epharm..
A размера на маншета си го избираш сам.
Има възможност за избор.
Утре очаква ли се някакво страхотно намаление в Емаг..

# 1 198
Здравейте момичета, върнах доста страници назад и не намерих да сте писали за следните магазини.. Та въпроса ми е знаете ли кога ще има намаления и дали ще има в магазините- Bianki  , HM ?

# 1 199
Олиосета миналата година имаха повече шампоани. Дано не изпусна датата на намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт