Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 794
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 260
GalaSecrets ще имат Черен петък на 29.11.

# 1 261
GalaSecrets ще имат Черен петък на 29.11.
Да, отбелязано е на страниате им във ФБ.

# 1 262
Някой който е поръчал от Зора случайно да има вече имейл с товарилница? Колко време долу-горе им отнема по време на ЧП кампании да изпратят поръчките? Аз поръчах петък рано сутрин и още чакам. Знам че е рано, но това че в ЧП условията им на доставка пише "до 20 работни дни" ме притесни да не би пък наистина да им отнема толкова време. Grin

# 1 263
Аз имам поръчка от Зора. Още вчера получих мейл, тази сутрин и съобщение на Вайбър, че е готова за предаване на куриер. Предполагам, че днес ще я пуснат и утре ще е при мен.

ПП Да, имам номер на товарителницата, но на сайта на Еконт все още се води „Очакване предаване към Еконт“.
Ами, когато – тогава. Предполагам, че в момента е лудница в куриерските фирми.

# 1 264
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз също ги чакам Зора. На 14-ти имам съобщение по вайбър, че поръчката ми ще бъде предадена на куриер и дотам. Много се излагат от Зора.
Давам ъпдейт и ги реабилитирам Зора. Преди малко куриера ми донесе поръчката. "Нахраних" ги прибързано.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 15:34 от Jess!

# 1 265
  • София
Някой който е поръчал от Зора случайно да има вече имейл с товарилница? Колко време долу-горе им отнема по време на ЧП кампании да изпратят поръчките? Аз поръчах петък рано сутрин и още чакам. Знам че е рано, но това че в ЧП условията им на доставка пише "до 20 работни дни" ме притесни да не би пък наистина да им отнема толкова време. Grin

И аз имам поръчка от Зора, направена в петък, още същия ден получих номер на товарителница,  но днес виждам, че още е в разпределителен център и не е предадена на куриер за разнос.

# 1 266
  • Сливен
Преди 3 години когато поръчах от Зора на ЧП ,получих стоката след 3 седмици.

# 1 267
В петък към обяд поръчахме, днес пристигна (от Зора).

# 1 268
Аз поръчах от Зора в четвъртък 14.11 и днес си получих пратката. Поръчката беше за дребна електротехника.

# 1 269
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Балевски и Киров имат черна седмица. 30 процента на всичко.

# 1 270
  • на морето
Възползвала съм се, да. Връщат ти сумата като ваучер в профила.
И аз се възползвах и чакам да ми върнат разликата. Като ваучер или в портфейла ги връщат? И има ли срок, в който да се използват?

# 1 271
  • София
В портфейла май се водеше.

# 1 272
  • There I was on a July morning
Здравейте!
При Технополис онлайн офертите и тези във физическия магазин дали са еднакви?
Предполагам са различни търговци и все пак?
Аз вчера си купих от физически магазин 2 неща на същата промоционална цена, която беше в сайта.

# 1 273
В такива случаи поръчате онлайн с доставка до конкретния магазин. Служителите ви съдействат да стане по- бързо и си тръгвате с уреда.
Изпробвано в техномаркет.

# 1 274
Получих си поръчката от Емаг.
Както съфорумка беше писала, продуктите бяха подхвърлени в кутията. Преди като съм поръчвала винаги са идвали в кашонче опаковани.

Общи условия

Активация на акаунт