Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 487
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 410
Много издателства имат намаления в момента - Хеликон, Хермес, Artline studios, ICU...На Ентусиаст, Кръг и Колибри приключиха наскоро.

# 1 411
Не е минал ЧП на Фурла. Този или другия петък.

# 1 412
Моя мъж е поръчал колонка на JBL от емаг, днес пристигна и имам съмнения, че не е оригинална. Някой знае ли къде да проверя серийния номер?

# 1 413
  • Melmak
Отчетох се и аз в barecare. Напоследък се интересувам повече от азиатски продукти и ми харесва, че са в големи опаковки. Искам да се грижа за изтерзаната си в последните две години кожа.

Заредих се яко с продукти, поне ще имам за месеци напред!

# 1 414
  • София
Моя мъж е поръчал колонка на JBL от емаг, днес пристигна и имам съмнения, че не е оригинална. Някой знае ли къде да проверя серийния номер?

Правите разлика между търговец в емаг и емаг, нали? Ако е от търговец там, почти сигурно е, че е менте, ако е от емаг то не би трябвало.

# 1 415
Отчетох се и аз в barecare. Напоследък се интересувам повече от азиатски продукти и ми харесва, че са в големи опаковки. Искам да се грижа за изтерзаната си в последните две години кожа.

Заредих се яко с продукти, поне ще имам за месеци напред!
Моля да препоръчаш хидратиращ крем, който да прави кожата сочна Simple Smile
Благодаря ти Simple Smile

# 1 416
  • Melmak
За съжаление не мога. Начинаеща съм и още експериментирам. Моята кожа е много мазна и тотално избягвам богати кремове. Най-добре влез в сайта в момента всичко е доста изгодно и прочети повече за самите кремове. Има някои по 100 мл, което е огромен крем, а с намалението идват на много добра цена.
Ако си в София, имат магазин в Дъ Мол и там може да видиш на живо и да се консултираш със служителите.

# 1 417
  • Beyond the stars
В момента има ли някъде намаление на книги?

Хермес имат до 70% на определни книги.

# 1 418

Правите разлика между търговец в емаг и емаг, нали? Ако е от търговец там, почти сигурно е, че е менте, ако е от емаг то не би трябвало.
Да, не се изразих правилно - от търговец е. Ще ходи да го връща. То и ревюта имало със същия проблем, но кой да ги чете...

# 1 419
  • Beyond the stars
Отчетох се в barecare за неща, които исках с 40% и безплатна доставка. Доволна съм.

# 1 420
В момента има ли някъде намаление на книги?
Хермес

# 1 421
International Black Friday във Fashion Days - довечера след 19:30. В 12:00 ще затворят сайта, за да се подготвят.
Незнам какъв Intrnetional Black Friday ще е, но нямат ново зареждане, а почти всички размери са изчерпани. Пълна скръб от към разнообразие и наличности.

# 1 422
Много ви благодаря, отчетох се с една машина dolce gusto, от амазон
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CF57ZPC9?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

# 1 423
В Хермес преди малко ми излязоха супер много детски книжки намалени с 50-70 процента и докато натоваря кошницата, вече почти нищо от тях не беше намалено. Доста се ядосах,ама може и да е някакъв техен бъг.

# 1 424
Аз бях сега в тяхна книжарница, малко детски неща са намалени или са свършили.

Общи условия

Активация на акаунт