Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 487
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 395
Технополис

# 1 396
  • някъде там
Момичета в Зара, черния петък последния такъв на месеца ли е? Чудя се да го чакам ли...или да поръчвам,че обикновено на ЧП всичко, което искам се изчерпва преди да успея да поръчам.
А в ХМ дали ще има 🤔

И аз все проверявам за да не изпусна, но не съм видяла.

# 1 397
Лили са обявили 15% отстъпка на ненамалените неща, през уикенда (с код). Струва ми се малко и освен това беше по-интересно, когато пращаха подарък с поръчките.

# 1 398
Има ли някой поръчал до Изи Бокс, чиято пратка е изпратена от Емаг, но преседява в склад на Изи?

# 1 399
  • Някъде там
В Lush очаква ли се черен петък?

# 1 400
Аз сега се сетих, че искам кафемашина с капсули. Препоръчайте моля марка и къде е най-изгодна. Гледах неспресо и dolce gusto, не знам кое е за предпочитане.

Аз бих Ви препоръчала нещо от този тип/ имаме 4 в1, когато я купувах преди 3-4 години нямаше повече Laughing/, така ще можете да си купувате всякакви капсули без да се съобразяване с вида на машината. Слагам първия попаднал ми линк, за да онагледя, може да има и на по- добри цени.

https://maxshopbg.com/product/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5-%D0%BC%D0 … 1%83%D0%BB%D0%B8/

# 1 401
  • София
https://dafi-fashion.net/ производител на качествено българско бельо, което ползвам, обявили са намаление, на някой може да е полезно.

# 1 402
Може вече да е изкоментирано. 😁

# 1 403
  • София
Според мен има добри попадения.

# 1 404
  • here and now
За Мохито има ли някакво инфо? Мернах въпрос назад, но не и отговор..

# 1 405
ФД изскачат с втори 😁

# 1 406
Аз сега се сетих, че искам кафемашина с капсули. Препоръчайте моля марка и къде е най-изгодна. Гледах неспресо и dolce gusto, не знам кое е за предпочитане.

Аз бих Ви препоръчала нещо от този тип/ имаме 4 в1, когато я купувах преди 3-4 години нямаше повече Laughing/, така ще можете да си купувате всякакви капсули без да се съобразяване с вида на машината. Слагам първия попаднал ми линк, за да онагледя, може да има и на по- добри цени.

https://maxshopbg.com/product/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5-%D0%BC%D0 … 1%83%D0%BB%D0%B8/

+1 , нашата също е 4 в 1, червената на Oliver Voltz, взехме я от Метро миналия месец за 200лв, само имай предвид че SENSEO дозите не стават защото са много големи, иначе тези обикновените дози 44мм, плюс Nespress, Dolce Gusto, Lavazza Blue, и т.н вече според приставките на машината може (тази която е линкнала Natalka е с повече приставки от нашата) и даже става и за мляно кафе, за онези периоди в които си чакам доставката на нови капсули ха-ха.

# 1 407
  • София
В момента има ли някъде намаление на книги?

# 1 408
В момента има ли някъде намаление на книги?
Озон и Сиела имат намаления в момента.

# 1 409
  • Тополовград
Преди време някой писа че следи за черен петък във Фурла.
Не мога да разбера ще има ли или е минало.

Общи условия

Активация на акаунт