Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 500
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 380
Аз търся сервиз чинии за хранене. Ако има нещо изгодно, ще помоля да споделите.

# 1 381
International Black Friday във Fashion Days - довечера след 19:30. В 12:00 ще затворят сайта, за да се подготвят.

# 1 382
Аз търся сервиз чинии за хранене. Ако има нещо изгодно, ще помоля да споделите.
Някакви предпочитания за сервиза?
Не знам този дали ще ти хареса:
https://www.emag.bg/serviz-za-hranene-luminarc-diwali-granit-mar … 37&scenario_ID=94

Или този:
https://www.emag.bg/serviz-za-hranene-luminarc-plumy-cherno-bjal … 7&scenario_ID=102

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 08:29 от Bilyana14.

# 1 383
Nike.com имат 25% с код score24 и безплатна доставка за регистрирани (което винаги е било така)
Поръчвали ли сте, как доставят и лесно ли е връщането?

# 1 384
Аз сега се сетих, че искам кафемашина с капсули. Препоръчайте моля марка и къде е най-изгодна. Гледах неспресо и dolce gusto, не знам кое е за предпочитане.

# 1 385
  • Beyond the stars
Аз сега се сетих, че искам кафемашина с капсули. Препоръчайте моля марка и къде е най-изгодна. Гледах неспресо и dolce gusto, не знам кое е за предпочитане.

Dolce gusto има доста повече варианти за капсули извън оригиналните на Nescafe. Аз бих гласувала за тях.

# 1 386
International Black Friday във Fashion Days - довечера след 19:30. В 12:00 ще затворят сайта, за да се подготвят.

Е те нали правиха преди 2 седмици черен петък/понеделник.. Съвсем пощуряха тия търговци..

# 1 387
Капсулите за долче густо са пластмасови, а за неспресо алуминиеви. Имала съм и двете- предпочитам неспресо. Нагряването на пластмасата ми идва по-нездравословно, колкото и варианти за кафе да има

# 1 388
Nike.com имат 25% с код score24 и безплатна доставка за регистрирани (което винаги е било така)
Поръчвали ли сте, как доставят и лесно ли е връщането?
О да много пъти. Всичко е през DHL и съм нямала проблеми.
Bilyana 14 Благодаря за сервизите от e- mag- хубави са.

# 1 389
Ние ползваме кафе машината в квартирата, т.е. не съм я избирала. Неспресо, като за по-еко се продават пластмасови капсули за многократна употреба, които си пълниш с мляно кафе, миеш ги и пак ги ползваш. Веднъж годишно се чисти от варовик нашата. Иначе като направя големия удар, ще си купя голямо жилище с голяма кухня с място за кафе автомат, самопочистващ се, който мели кафе на зърна Grinning

# 1 390
Искам да вметна,че намаленията на Технополис са поредните нереални такива(не че съм очаквала друго).Поръчахме телевизор преди няколко дни ,който беше намален с над 100лв. според офертата(до 18.11),а днес вече не е намален и е само със 70лв над цената от черния петък.🙆‍♀️😀

И да попитам-някъде има ли черен петък на термобельо за спортове на открито?Декатлон не участват в кампанията понеже.

# 1 391
  • Пловдив
B Lilly: От 22 до 24 ноември можеш да се възползваш от 15% отстъпка за всички ненамалени продукти с промокод PROMO15.  Само онлайн и до изчерпване на количествата.
За мен е разочароваща оферта...

# 1 392

Аз съм много доволна от тази кафемашина - https://www.emag.bg/kafe-mashina-4-v-1-kapsuli-i-filtyr-cecotec- … 851/pd/DB9271YBM/
Комбинирана е, работи с 3 вида капсули - неспресо, долче густо и чибо, както и без капсули - т.е. има си приставка за класическо еспресо, много добро, между другото.
Купих я от немския Амазон за 150 лв., сега е около 200, но утре там започва черния петък, така че може да се провери.
Иначе за различните видове капсули - предимството на Долче густо е, че ги има във всички магазини, редовно има някакви промоции и се предлага голям избор на напитки, вкл.горещ шоколад, капучино и др. Също и дългите кафета са по-добри, просто защото капсулите са по-големи и има повече материал.
Оригиналните неспресо капсули са може би по-добри като качество, особено някои кафета, но са по-скъпи и не са толкова разпространени по магазините.
Но и за двата стандарта се предлагат доста съвместими марки на по-ниски цени.

# 1 393
  • оттам, откъдето започва България
YVES ROCHER    https://yves-rocher.bg/?utm_source=email&utm_medium … 0ec5   

Вълнуваме се да обявим, че нашите дългоочаквани оферти за Black Friday са почти тук! От 22 до 30 ноември ще намериш част от нашите изключителни продукти за растителна козметика на супер цени. 💚

Не пропускай тази възможност да поглезиш кожата си с висококачествени, естествени съставки, всички на страхотни цени. 💰

Ще те държим в течение за повече подробности и не забравяй да маркираш любимите си продукти, за да си сигурен, че няма да ги пропуснеш, когато отстъпката се активира! А, само в този период, отстъпките ще са до -50%, затова сме сигурни, че ще има с какво да те зарадваме!

# 1 394
  • Варна, България
Емаг ако канселирам поръчка, кога ще ми върнат парите по картата? Издразних се, че нещата които съм поръчала с деня на черния петък, продължават да са си на същите цени.
Трябва да върнат до 14 работни дни. Зависи дали сте поръчали от Емаг или от фирма, която продава през тях.
От Емаг обикновено бързо връщат.

Общи условия

Активация на акаунт