Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 735
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Варна
Знаете ли за sima.bg дали ще има черен петък?
В сайта им нищо не пише.

# 1 366
Търся намаление на хубави двойни пликове спално бельо. Дилиос имат, но не съм ги ползвала. В Юск нищо не ми допада като цветове. В Роксима дрийм само 20%не  ме устройва.... В Лидл няма....

# 1 367
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е онлайн от istyle.bg?
Във физическия магазин в Пловдив нямаше от намаления им телефон и направих поръчката онлайн веднага там,в МОЛ-а. Не си направих акаунт в сайта. Сега не мога да я проследя. Имам само потвърдителен имейл за поръчката. Обещават да дойде до пет работни дни, т.е. до края на седмицата ... на адрес

# 1 368
  • Mostly in my mind
Емаг ако канселирам поръчка, кога ще ми върнат парите по картата? Издразних се, че нещата които съм поръчала с деня на черния петък, продължават да са си на същите цени.
На 3,4 ден ми върнаха парите. Много бързо стана.

# 1 369
Куриерът сериозно си играе с търпението ми. Вчера не можа да дойде, уговорихме се днес след 18.
Звънна ми още на обед, бил на адреса. Припомних уговорката, обеща да дойде пак след 18.
Знам, че са затрупани покрай черния петък, ама е срамота такава тенекия да ми върже.
Пратката ми е при тях от събота.

# 1 370
Момичета, харесала съм си едни намалени маратонки в Obuvki.bg – има ли някакъв код, който да важи за веднъж намалени артикули? Ще ми се още да сваля от цената. Simple Smile

Свали приложението (ако вече го имаш, пробвай с нова регистрация). Дава код за намаление при първа поръчка. Май искаше да се абонираш за бюлетин, ама после можеш да се отабонираш, ако много спамят. Сефте пазарувам оттам, кодът хвана намалени обувки. Дано да са както си ги представям.

# 1 371
  • при моите деца .....
Аз вчера получих ботушите от Грация С.
За трета година поръчвам.
Доволна съм.

# 1 372
  • София
Pirin Hill пратиха вчера втори имейл - да се извинят за грешката и че намалението е 15%, като дават и още 5% за редовни клиенти.
за физическите магазини важи ли?

# 1 373
  • There I was on a July morning
Pirin Hill пратиха вчера втори имейл - да се извинят за грешката и че намалението е 15%, като дават и още 5% за редовни клиенти.
Да, вчера минах покрай този на Пиротска и имаше стикер за 15 % намаление.

# 1 374
Да, днес пазарувах. Намалението се отразява на касовата бележка.

# 1 375
Аз съм закупувала телефон от онлайн магазина(не на ЧП), нямаше проблем.
Някой поръчвал ли е онлайн от istyle.bg?
Във физическия магазин в Пловдив нямаше от намаления им телефон и направих поръчката онлайн веднага там,в МОЛ-а. Не си направих акаунт в сайта. Сега не мога да я проследя. Имам само потвърдителен имейл за поръчката. Обещават да дойде до пет работни дни, т.е. до края на седмицата ... на адрес

# 1 376
  • Melmak
Пуснах поръчка към Пирин Хил. 65 лв за чорапи! Ама взех повечко, ще подаря на домашните и на 1-2 близки приятелки. Не обичам гигантски и скъпарски подаръци за коледа, убиват ми духа.

# 1 377
Nike.com имат 25% с код score24 и безплатна доставка за регистрирани (което винаги е било така)

# 1 378
В Пирин Хил след добавяне на код friends в полето за отстъпка, добавя още 5 процента.

# 1 379
  • Сливен
В Сливен днес отварят малко магазинче на Пирин хилс,на Г.Данчев до сладкарница Чар,може би ще има някакво намаление.

Общи условия

Активация на акаунт