Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 498
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Хиполенд беше миналата седмица. Сега ще пуснат Коледен каталог.

# 1 351
Аз наскоро разбрах за тези такси и при наличие на кеш сума в мен, винаги питам с какво предпочитат да платя, ако вляза в малък магазин и сметката е малка.

# 1 352
  • София
Кингс Валей имат ЧП с 30%, но е без опция за безплатно анулиране.

Възползвах се. Благодаря!

# 1 353
# 1 354

Къде го виждате това? на страницата нищо такова не ми излиза..

# 1 355
  • Някъде там
А сега има намаление на лореал -15%. Чудя се да поръчам ли, да чакам ли…
Няколко страници по назад споменах, че в beautymall има черна седмица. От там си поръчах маски на Loreal по 30.80 лв. Simple Smile
Това е най-евтината цена, която съм откривала в онлайн магазините.

# 1 356
Много сте изписали....да уточня, че въпросния магазин не е малък, продава се основно месо и разни други неща. Купих месо за над 50лв. Толкова имах в брой и поисках да платя стековете цигари с карта. Еми тъпо е! Цените там са доста високи, даже продавачите често се шегуват с това. Няма как да ги ожаля за едната такса, която са си избили стократно. Вече влизам рядко в този магазин и винаги предубедена още к'во ще ми сервират.
Алчност му казвам на това!
В малък магазин за алкохол и цигари плащам винаги с карта, без значение стойността. Проблеми никога и никакви.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:25 от •mimoza•

# 1 357
  • София

Къде го виждате това? на страницата нищо такова не ми излиза..
Отивате на РЕЗЕРВИРАЙ и там цените са отразени с -30%. Ако запазвате и искате с вечери, като сте на датата разгледайте различните опции ( надолу).

# 1 358
Наскоро в магазин ми отказаха плащане с карта на 2 стека цигари с мотива, че нямали печалба от това и плащали само такси. Абсурдистан!

Което е безумно, защото има държави на запад, където пари кеш няма, даже тоалетните се плащат с карта.
В Дания ми се изсмяха когато подадох монета в магазинчето да си купя минерална вода.

# 1 359
  • Сф
Гранд хотел Велинград -25% на резервации, направени 29 ноември- 2 декември

# 1 360
Да, ама на мен в Берлин ми се извиниха три пъти че имали само плащане с карта в момента...
Амазона тук там почнаха и те да дропят цени и да се готвят и те

# 1 361
Емаг ако канселирам поръчка, кога ще ми върнат парите по картата? Издразних се, че нещата които съм поръчала с деня на черния петък, продължават да са си на същите цени.

# 1 362
Нещо изпуснах нишката, ама какви са тия месарски магазини, цигари, данъчни и банкови ставки в темата за Черен петък...
За Хоум макс някой питаше. От магазина казаха последната седмица на месеца ще е черен петък. Вероятно не на всички стоки.

# 1 363
  • Sofia
Момичета, харесала съм си едни намалени маратонки в Obuvki.bg – има ли някакъв код, който да важи за веднъж намалени артикули? Ще ми се още да сваля от цената. Simple Smile

# 1 364
Момичета в Зара, черния петък последния такъв на месеца ли е? Чудя се да го чакам ли...или да поръчвам,че обикновено на ЧП всичко, което искам се изчерпва преди да успея да поръчам.
А в ХМ дали ще има 🤔

Общи условия

Активация на акаунт