Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 236 053
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 575

От твоя линк отворих Амазон, но при мен има голяма разлика в цената. Пак е по-евтино от БГ, но вече се замислям дали на различните потребители, им се показват различни цени Grinning
Скрит текст:
Това малко в сферата на фантазиите, но и вчера ми се случи - една съфорумка беше писала за по-евтина цена в Амазон ДЕ, при мен излизаше по-скъпо Grinning

# 1 576
  • София
second, тази есенция си я купувам от физически магазин в Германия, редовно 100мл. е намалена на 19еур.
От ту също съм я взимала, винаги има код за 20% отстъпка.
https://www.stylevana.com/de_DE/estee-lauder-micro-essence-treat … t-200ml66222.html
https://www.stylevana.com/de_DE/estee-lauder-micro-essence-treat … nt-30ml66221.html
По-фрапантна е разликата при парфюмите, преди месец купих Estee Lauder Dream Dusk за 46еур. е при нас не е мръднал от 720лв. явно сме по-платежоспособни от немците Mr. Green
https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-damski-eau-de-parfu … LajRoCNVAQAvD_BwE

# 1 577
aDream

Nad_tab, сигурен ли е сайта за онлайн покупки? Да разгледам други неща на марката ..

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 10:25 от second

# 1 578
ЗР не ми дава да си сменя паролата, а съм я запаметила, нито да си направя нов профил. Нали и във физическите им магазини ще важи намалението?

# 1 579
  • Тра-ла-ла
Аз поръчах само боя от Рибата, с много скромни отстъпки са на този черен петък...7 продукта с намаление 70%...не знам кой ще се възползва ....Най- употребяваните марки с 30%, което може да се намерят почти целогодишно, очаквах повече да ги намалят....
В полунощ имаше повече намалени продукти при високите проценти, но всичко се опоска за нула време.

# 1 580
aDream
Скрит текст:
Open Mouth при мен това наистина го няма, как може така
Скрит текст:

# 1 581
  • у дома
От един час се опитвам да направя плащане на поръчката в Дъглас и непрекъснато ми дава "Нещо се обърка докато подавахте заявката си. Опитайте по-късно".
Някой със същия проблем?

Да и при мен се получи така.

# 1 582
На кой номер се свързвате със ЗЛ?
Опитвам над час и постоянно са в разговор.
087 6500555 - на този звъня аз

# 1 583
Момичета, споделям, че има намаления в немския Амазон. Разписах се с фраер Cosori 12 in 1 (100€) и  робот за почистване на прозорци Hutt W8 (180€). Робота излиза почти двойно по-евтино, следя цената му от няколко месеца в България и под 500 лв. не е падал.

Може ли линк, че не откривам фраера🤔

# 1 584
  • София

Nad_tab, сигурен ли е сайта за онлайн покупки? Да разгледам други неща на марката ..

На 100% сигурен от години пазарувам от там, основно корейска козметика, но и продукти на Ести, Ланком, Лаура Мерсие.
Пазарувам на адрес в Германия, аз използвам ggbg, за да не се занимавам с митници. Правя малки поръчки по около 48еур, толкова е безплатната доставка. Винаги използвам кода за намаление от тук.
https://www.instagram.com/stylevana_sv/

# 1 585
# 1 586
  • Русе
Боди шоп 30% на всичко, но за жалост ми го няма любимия лосион за тяло White Musk Leau, което е странно защото до миналата седмица го имаше в сайта

# 1 587
aDream
Скрит текст:
Open Mouth при мен това наистина го няма, как може така
Скрит текст:

Разликата вероятно е от amazon prime. Някой оферти са само за prime потребители.

# 1 588
Подертихте ме с тази ЗР - ама май няма да е . Аз съм с къдрава коса и тези маски на Л'алга с удоволствие ще ги пробвам ..нооо ,плащането ми не минава и въпреки,че имам мейл че е приета , в профила ми , и двете еднакви поръчки са със статус анулирани. Имаше някакво съобщение за проблеми с Булбанк сутринта ..но го отсвирих ..може би е това . Сега ще я пусна с наложен платеж , въпреки че , явно не било писано , ама айде Wink

# 1 589
aDream , разликата е от това , че си задала БГ адрес за доставка и виждаш офертите с доставка БГ . Ниската цена е до Германия и офертата е от друг търговец .

Общи условия

Активация на акаунт