Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 792
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 815
Билет.бг имат 20% отстъпка за билети на някои събития с код black24. Концертът на Найджъл Кенеди си заслужава.
https://bilet.bg/bg/search/black-ticket-week-15?referral=bbgnewsletter

# 1 816
  • София
Момичета, знаете ли някой сайт където има намалени тигани?
Виж тук дали ще си харесаш нещо, аз си взех уок и съм доволна.

# 1 817
  • Варна
Alensa имат намаление на лещи, разтвори, рамки, очила, слънчеви очила, аксесоари.
Различни са %

# 1 818
Няма такса на Дъглас. В събота си взех поръчката от магазин. Има изричен текст, че такса при вземане от магазин не се дължи.
На каква сума беше? Явно е променено, след това.
Пробвах сега втори път, начислява си ми тези 5лв. доставка до магазин, вече в стъпките се виждат и тези 2лв., преди плащане, които не се дължат. Прилагам скрийншот, също и на условията за доставка:
Скрит текст:

Продуктите ми са за 58лв. и стотинки, сега в условията пише, че под 100лв. се дължат въпросните 5лв., за да се вземе от магазин.

# 1 819
Терионозавър, благодаря за вниманието , може ли пак да пратиш линк или каквото си пратила хаха , че нищо не ми излиза

# 1 820
Моята поръчка от Златна рибка от петък е " в очакване неизпълнена". А поръчката ми от Емаг би трябвало да е пристигнала в "разтоваръчния пункт" със Сейм дей. Куриера ми звъня да ми каже, че до 2 минути ще е на адреса...Явно ме сбърка със служител на офиса, който използват.

# 1 821
  • ново
Аз днес си взех поръчката от ЗР, но ще я разопаковам довечера. До сега не съм имала неприятности с тях, дано всичко е ОК в кашона.

# 1 822
На мен от ЗР днес ми пристигна поръчката, но основния продукт, заради който я направих, още вечерта ми се обадиха, че е изчерпа, та една идея съм разочарована.

Иначе имам поръчка от Емаг от първите часове на първия ден намаление и още във вторник пристигна.

Чакам BareCare, едни слънчеви очила и пътека за бягане и се спирам, че ми е черен вече този месец...дано няма повече изкушения, но както не спирам да ви чета - едва ли FlushedFlushed

# 1 823
Виж тук дали ще си харесаш нещо, аз си взех уок и съм доволна.
Къде "тук" имаш предвид? Grinning

Тропик, каква пътека взе? Може ли линк? Благодаря ти Simple Smile

# 1 824
  • София

ето тук има намаления в момента https://chiniiki.com/sadove-za-gotvene

# 1 825
Тропик, каква пътека взе? Може ли линк? Благодаря ти Simple Smile

Тази, намалението е никакво, но исках конкретно нея. Утре ще пристигне, мога след това да дам отзив, ако някой се интересува.

Myprotein са с 3 артикула за 29.99 лв. Не видях да е споделено, извинете ако се повтарям.

# 1 826
  • Пловдив
Снощи за Санте ми даваше свободни места за всички месеци - пробвах за няколко месеца, конкретно за делнични дни.
Както писах по-назад, цената в момента не е добра.
В края на октомври (за което също писах, че е на много добра оферта) за рождения им ден резервирах две нощувки за 2+2 за 678лв общо, както и за 3 възрастни същата цена.
За сравнение миналата година на ЧП цената за трима беше 880лв.

# 1 827
  • София
Пуснах поръчка в H&M, но докато не въведох кода за лоялни клиенти в количката, ми начисляваше доставка, а поръчката ми е за 70 лв.
Затова въвеждайте 0405 преди да финализирате.

# 1 828
# 1 829
Аз запазих в Санте още на 22. Може да се запази за месеците март-юли.  С 30% отстъпка. Не е само за делнични дни. Проблем и със свободни дати нямах, но пък кода не работеше. Писах им и ми пратиха линк през, който кодът работеше. Странното е, че аз никъде не видях обявен черен петък, приятелка ми прати това.

Общи условия

Активация на акаунт