Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 788
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 800
Ако трябва да сме честни, малко съм изненадана, че още няма нищо обявено по моловете - или поне не ми е излязло по реклами в социалните мрежи. Само в The mall са обявили официално за идващия уикенд. Не искам и да си представям какво чудо ще е по Цариградско 😄 в Сердика, Ринг и Парадайс - нищо.

# 1 801
В Нотино парфюмите на Кристина Агилера оригинални ли са?
След като попаднах на фалшив балсам Керастаз, твърдо пропускам Нотино този черен петък.
А как разбрахте, че е фалшиф?
Питам понеже преди време имах същите съмнения за един парфюм, но нямаше как да знам със сигурност. Просто преди като съм го купувала от други места беше много траен, а от Нотино - не.
Купувам същия продукт от години от различни места, включително Нотино. При последния път лъскавата част на името на марката и логото на тубичката буквално се разпаднаха при намокряне с вода (не търкане, и никога не ми се беше случвало със същия продукт). Освен това ароматът беше различен.

# 1 802
Внимавайте с озон, особено с ваучерите им. Платих част от поръчка с такъв и не дойде на време. Отказах я, увериха ме че ще ми върнат цялата сума, пак под формата на ваучер, но не се знаело кога. Много съм разочарована, черния им петък ще свърши, а аз трябва да поръчам подаръци, но чакам ваучера. Забавянето не бе по моя вина, от амазон за 7 дни ми гарантират доставка, те от софия за 6 дни не можаха да я шипнат Confounded

# 1 803
  • Пловдив

Това ми излезе току-що във фейсбук.

# 1 804
За Санте някой успял ли е да резервира с отстъпка? До юни месец ми дава, че няма свободни места..

# 1 805
Внимавайте с озон, особено с ваучерите им. Платих част от поръчка с такъв и не дойде на време. Отказах я, увериха ме че ще ми върнат цялата сума, пак под формата на ваучер, но не се знаело кога. Много съм разочарована, черния им петък ще свърши, а аз трябва да поръчам подаръци, но чакам ваучера. Забавянето не бе по моя вина, от амазон за 7 дни ми гарантират доставка, те от софия за 6 дни не можаха да я шипнат Confounded
Моите от Емаг стоят още на Одобрено плащане. Даже не са подготвени за куриер, а поръчах на 15.11 - вече 10 дена нещата стоят и чакат някой първо да ги опакова, че да ги прати по куриер, той да се намотка и чак тогава да ми ги доставят Grinning Една приятелка вчера ми вика, че нейните от Тему идвали за по-кратко време.

# 1 806
  • There I was on a July morning
За Санте някой успял ли е да резервира с отстъпка? До юни месец ми дава, че няма свободни места..
На мен ми дава свободни места за произволни дати - декември, април, но цената за 2 нощувки за 3-ма възрастни е почти 1000 лв. За мен не е оферта.

# 1 807
  • Варна
Моите от Емаг стоят още на Одобрено плащане. Даже не са подготвени за куриер, а поръчах на 15.11 - вече 10 дена нещата стоят и чакат някой първо да ги опакова, че да ги прати по куриер, той да се намотка и чак тогава да ми ги доставят Grinning Една приятелка вчера ми вика, че нейните от Тему идвали за по-кратко време.
Аз съм като теб, с поръчка от същата дата, но от тази сутрин съм "продуктите са подготвени за доставка" и дават това да се случи до петък.

# 1 808
  • Сливен
Ссс само в приложението 30%при сума над 79лв до 2.12

# 1 809
 Някой дали има код за обувкибг на вече намалени обувки?

# 1 810
Ссс само в приложението 30%при сума над 79лв до 2.12

Аз разбрах, че е само днес?

# 1 811
  • Сливен
До 2.12 е ,няма грешка

# 1 812
В Нотино парфюмите на Кристина Агилера оригинални ли са?
След като попаднах на фалшив балсам Керастаз, твърдо пропускам Нотино този черен петък.
А как разбрахте, че е фалшиф?
Питам понеже преди време имах същите съмнения за един парфюм, но нямаше как да знам със сигурност. Просто преди като съм го купувала от други места беше много траен, а от Нотино - не.
Направо беше ужасен моят парфюм, поръчан от Нотино в Англия. Ползвала съм го и друг път, нямаше нищо общо с оригиналния.

# 1 813
  • Beyond the stars
На мен ми дава свободни места за произволни дати - декември, април, но цената за 2 нощувки за 3-ма възрастни е почти 1000 лв. За мен не е оферта.

Мен ми даваше уикенди свободни май само за февруари, което е абсурдно. Та мерси за промоцията им.
Да кажат, че са само за делнични дни просто.

# 1 814
Момичета, знаете ли някой сайт където има намалени тигани?

Общи условия

Активация на акаунт