Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 711
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 950
Преди финализиране на поръчката, в зависимост от сумата, отдолу излизат т.нар. мистериозни подаръци. Моята беше за 100лв. имах право на 3. Трябва да се маркират. Тъй като сега не мога да я взема, помолих по-късно да ми я изпратят. Обаче масово в инстаграм гледам, че подаръците са платнена маска за сън, текстилна торба и май шийт маска. Не съм фен на такива "пълнежи", но каквото такова.

# 1 951
Някой знае ли дали магазин Ню Йорк ще имат намаления.

# 1 952
  • Варна
Изследвам си витамин Д на всеки шест месеца и след прием на такъв от BetterYou за съжаление нямаше никакво покачване в стойностите.
Потвърждавам, при майка ми няма никаква промяна от този спрей.
Ако сте пръскали дозата, посочена на самата опаковка, е нормално да няма промяна. Обозначената доза е профилактична и не е подходяща за наваксване на дефицит.
Аз нямам дефицит, в норма съм, но прочетох, плюс лекар потвърди това, което бях прочела, че трябва витамин Д да е на стойност около 80 каквато беше там мерната му единица, или поне тази, с която работи моята лаборатория.

# 1 953
  • София, Манастирски ливади
Знаете ли с кой куриер доставят Nike, да зная дали изобщо да поръчвам?

Зависи как я изпратят.   Доставяли са ми с Еконт и "любимите" express one

# 1 954
Теранова във физическите магазини тази седмица имат намаления на избрани продукти за Black Friday.

# 1 955
  • София
Знаете ли с кой куриер доставят Nike, да зная дали изобщо да поръчвам?

Зависи как я изпратят.   Доставяли са ми с Еконт и "любимите" express one
Ужас...имах надежда, че няма да бъде Еконт

# 1 956
От nike.com днес получих пратка със Спиди.

# 1 957
  • Melmak
С нищо не ме впечатли Субра, а и вече поръчах от Гален каквото ми трябваше.
Чаках намалението на BetterYou, но витамин D пак си е на редовна цена.
Изследвам си витамин Д на всеки шест месеца и след прием на такъв от BetterYou за съжаление нямаше никакво покачване в стойностите.

Влезте в темата за витамин Д и ще разберете защо. Бетър ю е добър продукт ако се дозира правилно.

Аз още чакам беър кеър. Мисля, че и спиди ми загубиха пратката от бюти мол. Отивам да се разправям с офиса.

# 1 958
Better You има два вида, аз гледам червения флакон, който е 3000 единици - на редовна цена си е.
И аз гледах в Гален за спрея на Better You, но зеления (3000 единици в едно впръскване), не е намален и той. Иначе поръчката ми е със статус "Подготвена", другите цени (намалени или редовни) на поръчаните продукти нямаха конкуренция в други аптеки.
Получих си пратката със Sameday.😅 Получих и смс преди това да очаквам доставка днес. За първи път куриер се опитва да закръгли цената нагоре (аз носех точната сума в брой), иначе със самата пратка всичко изглежда ок, но не съм пробвала уреда все още.

# 1 959
Better You има два вида, аз гледам червения флакон, който е 3000 единици - на редовна цена си е.
И аз гледах в Гален за спрея на Better You, но зеления (3000 единици в едно впръскване), не е намален и той. Иначе поръчката ми е със статус "Подготвена", другите цени (намалени или редовни) на поръчаните продукти нямаха конкуренция в други аптеки.
Получих си пратката със Sameday.😅 Получих и смс преди това да очаквам доставка днес. За първи път куриер се опитва да закръгли цената нагоре (аз носех точната сума в брой), иначе със самата пратка всичко изглежда ок, но не съм пробвала уреда все още.
Sameday на мен вчера също ми закръгли куриера сумата, плюс нямаше да ми върне левче, явно е практика 😁 със закръглянето, за Пловдив става въпрос 😀

# 1 960
  • Melmak
За витамин Д и добавки гледайте в iherb.

# 1 961
  • София
За витамин Д има значение дали е лекарствен продукт или просто добавка .И аз не усвоявах спрея и след поредната контрола ми изписаха друг продукт

# 1 962
Аз също.
Дойде за по - малко от седмица.

# 1 963
Аз също.
Дойде за по - малко от седмица.
И при мен така, доволна съм, а сега имат 25% намаление.

# 1 964
Paci23, и аз съм от Пловдив. Да не би да е бил същият куриер?😂
За витамин Д има значение дали е лекарствен продукт или просто добавка .И аз не усвоявах спрея и след поредната контрола ми изписаха друг продукт
Кой е другият продукт? От него имаше ли промяна в нивата?

Общи условия

Активация на акаунт