Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 759
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 980
От nike.com днес получих пратка със Спиди.
Лесно ли е връщането, ако се налага?

# 1 981
Massimo Dutti имат pre-sale днес от 20 ч. онлайн и в приложението.

# 1 982
[marinadp, на мен и на много хора около мен, точно Вигантол никаква работа не свърши, без значение на капките.  Better you ми вдигна веднага вит Д, но в комбинация с К2. К2 помага да се усвои витамина, но да не разводняваме, който се интересува, има си отделна тема Simple Smile

quote author=marinadp link=topic=1701758.msg48903552#msg48903552 date=1732717710]
Paci23, и аз съм от Пловдив. Да не би да е бил същият куриер?😂
За витамин Д има значение дали е лекарствен продукт или просто добавка .И аз не усвоявах спрея и след поредната контрола ми изписаха друг продукт
Кой е другият продукт? От него имаше ли промяна в нивата?

Вигантол е витамин Д3 с рецепта.
Останалите спрейове, хапчета, желирани мечета са хранителни добавки и не вършат работа.
[/quote]

# 1 983
  • София
Sameday куриери са лъжци, измамници и печалбари. Ново 20 - препратили са ми пратката от ЕМАГ, която е при тях от 22ри на друг адрес поради натовареност. Адресът е на някакъв незнаен магазин Холмсектор, до който няма наблизо гр. транспорт и е на 3 км от вкъщи. Не случайно съм дала домашен адрес, защото съм оперирана и не мога да ходя много и да нося. Свързах се с ЕМАГ, чрез Ема(виртуален асистент), до 2 дни ще отговорят след проверка. А от sameday безцеремонно ми казаха, че поради натовареност системата ме била разпределила и ако не отида те ще върнат пратката към търговеца. 😡🤬

# 1 984
  • 🌊
Sameday бяха една от причините да се откажа от Емаг, втората е Genius. 'Ся нали, хубаво, че си се бутат взаимно изкуствено, но услугата е толкова влошена, че няма и накъде.

# 1 985
На мен също едната си я пренасочиха заради натовареност, но поне беше близко. Другата са ми я разделили и явно ще си получавам нещата поотделно. Странно ми стана.

# 1 986
Ако попаднете на iPad на добра цена, ще съм благодарна да споделите.

# 1 987
  • Пловдив
Здравейте.Познат ли Ви е сайта Happykoala.bg.Моят мъж си е харесал обувки от там.

# 1 988
Знаете ли с кой куриер доставят Nike, да зная дали изобщо да поръчвам?

Зависи как я изпратят.   Доставяли са ми с Еконт и "любимите" express one
Ужас...имах надежда, че няма да бъде Еконт

А аз съм получавала и с DHL

# 1 989
# 1 990
Някой питаше за лаптоп. Миналия петък имаше големи намаления в Ардес, даже си взех. Сега гледам, че все още са намалени, но цената е малко по-висока. Все пак са доста изгодни, според мен.

# 1 991
Здравейте.Познат ли Ви е сайта Happykoala.bg.Моят мъж си е харесал обувки от там.
Влезте във ФБ страницата им. Под публикациите им има коментари на потребители.

# 1 992
  • Варна
Дали ще има черен петък в Lush?

# 1 993
Момичета, откъде онлайн мога да си купя хубави боти? С чънки платформа? Благодаря много.

# 1 994
За Ню Йоркър някой питаше, имаше табела на магазина на главната, но не съм влизала.

Общи условия

Активация на акаунт