Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 339
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Миналата седмица получих 2 поръчки. И двете дойдоха на третия ден.

# 2 281
Поръчах от нотино петък следобед, днес е в офиса на куриера (доставка до офис).

# 2 282
И аз днес трябва да получа поръчка от Нотино, поръчах в петък вечерта. Обикновено са бързи.

# 2 283
  • Melmak
Вчера си взех сешоарчето от Златна рибка. Като за парите е ок. Най-после ще имам сешоар, който мога да влача по самолети и да не ме е страх дали ще се разлее нещо и дали ще го счупя или забравя.

Мисля, че вече получих всички поръчки от ЧП с изключение на 5 якета от абаут ю, които поръчах преди няколко дни.

Като цяло съм доволна, не съм купила нищо само заради намаленията, а са наистина неща, които ми харесват и щях да купя така или иначе.

Заредих се с козметика за коса и лице и няма да купувам поне 3-4 месеца, а стилизанти даже повече!

Продуктите от bare care са попадения, наистина много ми допадат, изградих си рутина и виждам наистина кожата си хидратирана.

Щеше да е хубаво да подготвим по-рано подарък и за свекърва ми, която има кръгла годишнина скоро.

# 2 284
  • София
Пратката ми от ЕМАГ от 17.11 е със статус - получени продукти, познайте дали са получени...

# 2 285
А платени ли са, sea.sea? Може да си писала назад, но не помня.

# 2 286
  • София
Не, гледам никога да не плащам предварително, ако е възможно.

# 2 287
Здравейте!Имам поръчка ат книжарница Сиела от 29.11 и още не съм я получила.В профила ми пише задържана.Ще падне чакане,май.Confused

# 2 288
Пратката ми от ЕМАГ от 15.11 и още една от 22.11. са платени- но все така по проследяване в Сеймдей..всеки ден говоря с тях и все още нищо

# 2 289
  • София
Изключително несериозно отношение към клиента е това.

# 2 290
Здравейте, имам една молба.
Подариха ни интерактивното куче Луси от Хиполенд, което в моемнта не работи, а нямам касова бележка. Дали някой има такава, която може да ми снима и изпрати /може и да е по-стара/. Благодаря ви предварително.

# 2 291
Сиела имаха информация на сайта, че доставката може да се забави до 15 работни дни. Сега не знам как е положението.

# 2 292
Дами, оплаквайте се в КЗП за проблемите с Емаг. И е възможно ако зачестят сигналите срещу тях, комисията да се размърда.

# 2 293
Този сайт е станал тотално ненадежден, но който не чете тук, не знае за проблемите. Аз патих лично веднъж и го задрасках тотално

# 2 294
Знаят, но има хора, които обичат да се молят да им вземат парите. Мрънкат и пак си го причиняват. Такива са моите наблюдения, аз не мога така.

Кажете ми, има ли някъде прилично намаление на ботуши? Не съм сигурна какво търся, но искам насоки къде да погледна.

Общи условия

Активация на акаунт