Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 350
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 280
Някой виждал ли е във физически магазин пеещ кактус Алехандро? С този черен петък много от вас обиколиха детските магазини. Преди месец видях в ЛИДЛ и не го купих и сега го няма ...
Вижте в друг филиал на Лидл,вчера видях един в "нашия" магазин.

# 2 281
Някоя от вас възползва ли се от намалението на прахосмукачка Jimmy от официалния им сайт за страната? Аз си поръчах на намалението им, но нито фактура са ми приложили в поръчката, нито касов бон. В профила си в техния сайт няма от къде да ги изтегля, свързах се с тях и ми отговориха да използвам фактурата ако ми се наложи сервизно обслужване. Малко като омагьосан кръг ми се струва. Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобно нещо?

# 2 282
  • Варна
Аз си купих от Jimmy. Всичко ми беше пратено на мейла-фактура, упътване за работа. Касовата бележка от куриера прикрепих към гаранцията.
Моето беше в Спам, проверете и там. Ако и там липсва, могат да изпратят дубликат.

# 2 283
  • Варна
В момента за колко време ви идват поръчките от Нотино? Моите минимум по 5 дни се влачат.

# 2 284
  • София
Миналата седмица получих 2 поръчки. И двете дойдоха на третия ден.

# 2 285
Поръчах от нотино петък следобед, днес е в офиса на куриера (доставка до офис).

# 2 286
И аз днес трябва да получа поръчка от Нотино, поръчах в петък вечерта. Обикновено са бързи.

# 2 287
  • Melmak
Вчера си взех сешоарчето от Златна рибка. Като за парите е ок. Най-после ще имам сешоар, който мога да влача по самолети и да не ме е страх дали ще се разлее нещо и дали ще го счупя или забравя.

Мисля, че вече получих всички поръчки от ЧП с изключение на 5 якета от абаут ю, които поръчах преди няколко дни.

Като цяло съм доволна, не съм купила нищо само заради намаленията, а са наистина неща, които ми харесват и щях да купя така или иначе.

Заредих се с козметика за коса и лице и няма да купувам поне 3-4 месеца, а стилизанти даже повече!

Продуктите от bare care са попадения, наистина много ми допадат, изградих си рутина и виждам наистина кожата си хидратирана.

Щеше да е хубаво да подготвим по-рано подарък и за свекърва ми, която има кръгла годишнина скоро.

# 2 288
  • София
Пратката ми от ЕМАГ от 17.11 е със статус - получени продукти, познайте дали са получени...

# 2 289
А платени ли са, sea.sea? Може да си писала назад, но не помня.

# 2 290
  • София
Не, гледам никога да не плащам предварително, ако е възможно.

# 2 291
Здравейте!Имам поръчка ат книжарница Сиела от 29.11 и още не съм я получила.В профила ми пише задържана.Ще падне чакане,май.Confused

# 2 292
Пратката ми от ЕМАГ от 15.11 и още една от 22.11. са платени- но все така по проследяване в Сеймдей..всеки ден говоря с тях и все още нищо

# 2 293
  • София
Изключително несериозно отношение към клиента е това.

# 2 294
Здравейте, имам една молба.
Подариха ни интерактивното куче Луси от Хиполенд, което в моемнта не работи, а нямам касова бележка. Дали някой има такава, която може да ми снима и изпрати /може и да е по-стара/. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт