Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 364
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 340
Вече не е фрайдей, но понеже много хора чакахме мохито, а то беше смешно направо.. в момента има -30% на пуловери

# 2 341
Не го дочаках Мохито. Дебна една чанта, но упорстват и не я намалят. Купих си на друга марка и съм по-доволна.

# 2 342
И аз ги чакам Мохито за една рокля. Не ми е толкова притрябвала, ако я намалят добре, но иначе не им я искам

# 2 343
Производителите слагат знак на опаковките.
Ето от сайта:

Ако на опаковката на приборите има или е описано в сайта, е основание за рекламация.

# 2 344
И аз ги чакам Мохито за една рокля. Не ми е толкова притрябвала, ако я намалят добре, но иначе не им я искам
И аз ги чакам за една рокля и едно палто. 😃

# 2 345
Едва ли ще Ви изненадам,но...😁 H&M

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 09:28 от rusevavv

# 2 346
За кой магазин е това?

# 2 347
# 2 348
Имам поръчка от EMAG от 9-ти Декември и все още няма никакво движение,дали въобще ще дойде до Коледа е под въпрос?

# 2 349
Имам поръчка от EMAG от 9-ти Декември и все още няма никакво движение,дали въобще ще дойде до Коледа е под въпрос?
пишете им в чата, защото аз така чаках едни играчки от 29 ноември и накрая се оказа, че нямало наличност още към момента на поръчване!? и сега чакам да ми възстановят сумата. Ако не им бях писала не знам кога щяха да ме уведомят.

# 2 350
  • Пловдив
пишете им в чата, защото аз така чаках едни играчки от 29 ноември и накрая се оказа, че нямало наличност още към момента на поръчване!? и сега чакам да ми възстановят сумата. Ако не им бях писала не знам кога щяха да ме уведомят.

На ваше място определено бих ги търсила....Аз имам една поръчка от 13 септември, за която още чакам да се случи нещо...накря сезирах КЗП и чакам сега решение....Да се чудиш защо след като не за първи път се паря от тях продължавам да поръчвам.

# 2 351
Аз пък съгреших с няколко неща от Мохито - те са написали , че намалени са пуловери - но реално има и топове и други плетива, които влизат в тая графа - една рокля ми излезе на 45% намаление ( намалена -20% и после още 30% ) , блузон за 30лв, жилетка за 18лв - пак 150лв ги заформих, но спестих 90 Simple Smile Simple Smile ще се съсипя с тия промоции ..сега след НГ пък всичко ще е още по-намалено ..надавям се да не съм се прекарала с много  Simple Smile
Иначе в ХМ , в магазина в дъ Мол има намалени дрехи и наистина до -50 % : шапки от 2,99 до 8,99 ( оригинална цена 17,99).Рокля плетена за момиче :11лв( от 35) , клинове и панталони за деца - 7,8,12лв ( малките размери) , якета 25-30лв . По принцип в магазина са им по-хубави намаленията , отколкото на сайта , но пък го няма големия избор Simple Smile

# 2 352
Момичета да направим темата Коледни намаления..
Ако вече има такава, моля да я споделите

# 2 353
Здравейте! Искам да ви разкажа за опита си с Емаг и Сеймдей на поръчките от Черен петък. Получих едната пратка с количество излят душ гел и оттам повредени опаковки на останалите продукти. Нищо фрапиращо, но имах крем за подарък, чиято кутийка не беше за подаряване. Писах на Емаг - глас в пустиня. Писах на Сеймдей - получих отговор след около седмица, че са се свързали с подателя и да очаквам обаждане от тях. След още седмица получих такова, дамата от Емаг ме разпита какво е повредено. Обясних и казах, че нямам претенции към продуктите за лично ползване, защото и без това ще изхвърля опаковките, само към крема и душ гела. След това ми звънна с предложение за ваучер от 40 лв, за продукти на стойност 30лв. Съгласих се. Та, съветът ми към вас е: търсете си правата, има светлина в тунела!:)

# 2 354
  • sofia
В Massimo Dutti имате ли инфо кога започват намаленията?

Общи условия

Активация на акаунт