Отговори
# 585
Белийвче, аз те водя. Този месец навърших 43 години Grinning

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 23:05 от m-angel

# 586
Аз след 2 месеца правя 45😉. По-добре това да си мерим, както и ЧХГ-то. Чакам Ц и после стимулация след цитонамазката. И бебето също го чакам - кога точно не знам, но пък вие ще научите първи.
Анди ,честито!
Еми, съжалявам! Вярвам,че ще се случи!

# 587
Дами, имате моето евала за упоритостта, последователността, издръжливостта и вярата най-вече в себе си Hands Point Up

# 588
  • София
нямам сили да изчета всичко дето сте писали вчера... аз пак болен.... писнА ми!
на тези с положителните резултати тихо честито - успешно и до финал!
на тези с разочарованията - време е за по-хубава корона, наместваме я и напред!

# 589
  • На изток от Ада
Бързо оздравяване Шантал!.

# 590
Еми, съжалявам Cry

# 591
Добро утро, момичета. Бях на преглед при АГ. Видя се сак в матката 5,9мм, отговарящ на 5г.с. На преглед съм отново след 2 седмици 😊

# 592
Шантал, бързо оздравяване!
Потребител, чудесни новини! Да си расте бебока!
Чакам още добри новини от вас!

# 593
  • На изток от Ада
Belma и теб чакаме!
Потребител браво!

# 594
Шантал, бързо възстановяване!
Потребител11, браво, нека върви успешно и да имаш една лека бременност!

Оффтопик въпрос към живеещите в София

Скрит текст:
Можете ли да ме посъветвате за удобно място с надежден WiFi около центъра на д-р Калчев където мога да изкарам кажи речи цял работен ден? Процедурата ми е чак вечерта, а пристигам рано в София и ще трябва да намеря местенце за работа долу горе от 9 до 16, препоръчително на най-много 20-25 мин пеша от центъра. Thinking

# 595
Бъстед, по принцип би трябвало да има интернет в Интер Експо Център, но не е на 20 мин. пеша. Най-добре ще е да си използваш интернера от телефона и да си прекараш деня в чакалнята на Калчев 😁 там е уютно. Нека момичетата от София да се включат. 🤗

# 596
Еми, съжалявам много. Толкова надеждна изглеждаше тази чертичка. Дано обаче още първото инвитро донесе дългочаканото бебе!

Потребител, чудесни новини. Всичко да си върви все така добре до успешен финал!

бъстед, в Парадайс Център (мола) би трябвало да има wi-fi. После ти е 35 мин пеш, или 20-25 мин с транспорт.

shantall, бързо оздравяване!

# 597
Потребител - честито 🌺
Еми , съжалявам Sad Аз също съм имала такива лъжливи черти  на теста и знам колко е голямо разочарованието  ти .
Бъстед , за мол Парадайс се сещам аз .

# 598
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хотел Вега е на сравнително малко разстояние от там (малко повече от 15 мин пеша), има лоби, а има и някакво заведение вътре по спомени, където може да се седне.

Излиза ми сега като сърчнах и някакво Tea pastries - Vitosha, което пак е в района, на 10-13 минути пеша.

# 599
В Starbucks в Парадайс има едно кътче с малко маси и контакти, аз съм работила там като съм чакала за Калчев.

Общи условия

Активация на акаунт