Отговори
# 825
Доживяхме, candy! Надявам се да затваряш редит вече Grinning

v, стискам палци в понеделник да се изненадаш приятно!

Аз нямам много опит с тестове за Б, но при извънматочната лейди и престо ми отчитаха при ЧХГ 30-40. На шуърчек при ЧХГ 700+ не беше кой знае колко наситена втората черта.

Скрит текст:
Аз май се разболявам. Не е учудващо като се има предвид, че от 5 дни малкия ми кашля в лицето. Но пък бях днес на зъболекар и нямам нужда от спешни поправки, освен ако снимката на покаже друго. Ще видя кога ще го ходя за снимка.

# 826
Кенди, чуден резултат! Вече спокойно си лягай с пижама! 😝

# 827
Наси, и аз виждам нещо!
И моят пулс се вдига при пик на прогестерон и после играе надолу, нагоре до МЦ, като в първият ден на МЦ е най-нисък.
Аз днес съм 9 дни след Ову и понеже имах една кутия престо, купувани миналия месец на закъснението, се излъгах да направя единият. На 98% е изпарителна, защото на 3-4мин не се виждаше нищо и като изсъхна се появи това, после избледня малко. Сива ми се струва определено, а и все пак е престо..
Скрит текст:
Скрит текст:
Абе, и аз така си казвах "нали е Престо...", ама па 3-4 поредни такива.. съмнително беше. После взе, че в действителност излезоха положителни. Така, че без да искам да давам излишни надежди... Вземи утре пробвай с друг тест. Simple Smile Успех! 🍀🤞
Кенди - Алелуя!
А, пък човек у добре да живее ... И най-готината корона да си тури, все ще се намери някой, който да му я накриви. В случай - синковеца, без разбира се да иска детето. Просто на въпроса: "Мамо, ти защо само 1 път си била бременна и аз нямам братче или сестриче, а пък майката на Х има 3 деца?" Та, пак запазих самообладание, ама в главата си си представях, че имам боксова круша и я удрям до изтощение. Абе, да сме живи и здрави...

# 828
  • София
Нова тема, момичета !

Имаме си 2 нови стихотворения. Yellow Heart

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 21:57 от rave

# 829
  • Ст Загора
Линка не работи Рийв

Общи условия

Активация на акаунт