Отговори
# 780
Файърбърд, аз нещо грешно съм разбрала, че ти е дошло и ти пожелавах успех за следващия месец.. Високо чхг ти пожелавам 😊

# 781
  • Ст Загора
Вики чакаме ти скоро с теста!
Аз ми е много тъжно и объркано не за теста толкова...

# 782
Файърбърд, аз нещо грешно съм разбрала, че ти е дошло и ти пожелавах успех за следващия месец.. Високо чхг ти пожелавам 😊

Не, не ми е, слагам утрогестан и като наближи да го спирам, тествам. Вчера беше 26ти ден, тестът си беше съвсем отрицателен. Случвало се е да ми идва и въпреки утрогестана, де, но не всеки път.

Ще видим утре сутрин. Така или иначе работата ще е ясна преди да се прибера в България, където мога да пусна ЧХГ ако се наложи.

# 783
Йее!Firebird, чакам с нетърпение резултата от кръвния тест.
То и аз не съм виждала втора черта на тест за бременност от 24 години. Предизвиквам съдбата да ме опровергае, пък нека да има повръщане и гадене, и всички онези екстри.

# 784
Firebird, ех колко хубаво! Аз напълно им вярвам на easy ot home тестовете, вече десетки съм изхабила и сянка дори не съм видяла, камо ли такава видима чертичка да е изпарителна. Стискам палци да се насища!

# 785
Чхг 177 последен цикъл 02.10.2024, какво мислите . Менструацията ми е нередовна.

# 786
  • Ст Загора
Чхг 177 последен цикъл 02.10.2024, какво мислите . Менструацията ми е нередовна.
добре е но пусни 2 чгх и прогестерон

# 787
Firebird, много стиснати палци да си напълно реална чертичка и като се върнеш и пуснеш ЧХГ да видиш хубава минимум трицифрена стойност! Flowers Four Leaf Clover

hope, тихичко честито и да е до финал!

тирамису, слагам в скрит текст за моите приятели и защо ги насочиха към инвитро:
Скрит текст:
до момента имат 2 бременности - една от първа инсеминация, от която имат дете, и втора спонтанна бременност, която завърши за съжаление със спонтанен късен аборт, но не заради генетични проблеми. Мъжа от двойката си е с кофти спермограма, ама докторката им им каза, че щом все пак имат две бременност въпреки лошата спермограма, но същевременно имат преди първата бременност и след втората сумарно към 3г години неуспешни опити е възможно проблема да е точно в SZA, а бременностите са чист късмет. Уговорката беше ако индекса е добре, да пробват още 2 инсеминации (имаха вече 2 неуспешни на друго място) въпреки СГ, но ако е влошен - инвитро, за да не продължават да разчитат на късмет.
Така че ще го обсъдите и ще видиш какво ще ти предложат. Може лош SZA index да не е винаги равен на инвитро, просто тяхната история и проблеми насочват натам.

# 788
Firebird, колко ме зарадва с тези чертички ❤️ Стиснати палци да са си реални и да се похвалиш с хубаво ЧХГ! Продължавай с Утрогестана. ☀️🤗❤️

hope, тихичко честито! Пусни отново кръвен тест плюс прогестерон след 48 часа 🍀☺️

# 789
Като сме тръгнали : Аз предизвиквам съдбата да родя живо и здраво дете!

Аз след последния трансфер сякаш претръпнах, все ми е тая, пуснала съм се по течението и вече не го мисля. Толкова надежди, вяра, мечти....И всеки път филма се повтаряше....Просто ми е много натоварващо да го мисля, защото само се депресирам така. Чувствам се като малко дете, което от години си мечтае за колело. Почти всички негови приятелчета вече имат колела, но на него само му го дават да го пипне и после си го взимат. Сякаш не заслужава да има колело или е направило нещо много лошо, че да не му купят и на него. И седи и чака безмълвно.........
Разбира се,  че да имам дете си остава голямата ми мечта, но ми писна да се моля, да рева, да обикалям манастири, да ми дават акъл къде да отида, какво да направя, на кой камък да спя и ...нищо. Сякаш, понеже не съм отишла в еди кое си място и съм виновна, че не съм го направила и затова детето още не е дошло. Хората въобще не се замислят, че в къщата на обесения не се говори за въже. Аз знам , че там горе Господ си е направил вече плана, със или без моите молитви. Когато му е писано ще дойде. Мен никой не ме пита кога искам и как искам да дойде. Да, мечтая си да е естествено въпреки че вече 3 години сме по инвитро, но то да стане естествено с нашите проблеми е като да падне метерорит. И понеже наскоро почнаха да летят комети, падат метеорити, северни сияния и прочие та имам едни 5 % надежда, че някога може и да стане. Важното е да стане, пък естествено, инвитро, както така. Въпреки че звуча оптимистично, въобще не ми е така, но наместваме короната и..........Поне знам, че тук всички си чакаме " колелото" и това прави болката споделена.....

Firebird, честито!

# 790
firebird, да я бъде тази втора черта! Green Heart
Salsera, точно! То даже нямам какво да добавя...
На мен ми дойде днес, поне заковах 15ден ЛФ и си мисля как Я мятат за Чао с всеки следващ месец, защото по-лошата част от мен (ендометриозата) е решила да ги бастиса..
П.П. Мисля, че март забременях на някакъв луд късмет, а късметът знаем може и да е еднократно събитие. И достатъчно оплаквания от моя милост, има много по-лоши неща от отрицателен тест. Това последното лично на мен ми помага да си обуя обувките и да го живея този живот, както искам.

# 791
Момичета казаха , че след като Чхг ми е много ниско и не се вижда нещо на видеозона е било възможно да е извънматочна. В Германия съм и мисля понеделник да пътувам за България .

# 792
  • Ст Загора
Мн е ниско хоуп трябва да е 1000 за да се види....

# 793
Мн е ниско хоуп трябва да е 1000 за да се види....
Да това го знам , но защо тогава лекарите ми казаха , че е извънматочна бременност. Знаете ли добър лекар в Русе ?

# 794
  • Ст Загора
Няма да се види в момента изчакай хоуп

Общи условия

Активация на акаунт