Отговори
# 765
Ама, наси, аз не съм лекар Grinning Казах ти "според мен", ама това не е означава, че е правилното.

тирамису, добре дошла. Пожелавам ти скоро да се получат нещата. Лично аз със SZA не съм достатъчно запозната, за да коментирам. Но при мои приятели също излезе отклонение и там и основно затова ги насочиха към инвитро.

# 766
  • Ст Загора
Както казах 2402 няма нищо! Просто и док не са наясно...
Аз ако не бях с. Толкова аборти сигурно нямаше да го мисля...

# 767
Лейдис, докато се наканя да пиша и хоп - още н на брой страници изписани. Grinning
Наси, не се сдухвай. Пусни каквото си си наумила като изследвания и следващия месец с нови сили. Дано всичко е наред!
Тирамису - добре дошла! Скорошен успех и да не се задържиш много!
Кенди - силно се надявам да си го пенсионирала вече тоя анцунг и никакви болки да не те ловят вече поне още месец. Grinning
Аз по календар имам 3 дни до М. Разбира се, мазохистът в мен надделя и по-отрицателен тест скоро не бях виждала. Но имам чувството, че този месец всичко тотално се е обърнало с краката нагоре - имам засилена ЦС и на моменти някакви придърпвания. И що да не изхабя и един тест за овулация - не е положителен, но и чертата не е бледа както по принцип очаквах. Та, не знам дали тоя Дуфастон не обърка малко работата, ама каквото такова. Имам чувството и че няма да ми дойде на датата, ама ще видим. Добре, че напоследък съм зарината с работа и не ми се налага да мисля кой знае колко кой месец и коя дата сме.
Скрит текст:
Терминът ми беше за 29.10. Ама слагам короната, затрупвам се с още работа и гледам да не го мисля особено.

# 768
Благодаря ви за топлото посрещане и пожеланията, момичета!
Кактус, аз даже много искам да пробвам с инсеминация, но моят човек не иска и да чува на този етап. Аз едва го убедих да не се пазим, общо взето го правим защото аз много искам дете, той по-скоро смята, че би е минало времето за тези неща. И понеже от началото година при него се редуваха една след друга бактериални инфекции, той смята, че досега опитите не се броят, защото бактериите му скапваха материала.
Засега май ще си чакам часа при Калчев за 29.11, защото той поне едва ли ще ни засили директно към инвитро. Предполагам, че Тихомирова като види зона теста, ще каже, че няма смисъл да се мъчим естествено, както при приятелите на 2402.
Аз съм много търпелив човек, но вече като че ли търпението взе да ми се изчерпва:grinn:

# 769
  • Ст Загора
Тирамису добре дошла!
Честит празник на будителите!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 09:50 от nasito8988

# 770
Тирамису, добре дошла и успех!

Момичета, досега цитонатамазка винаги ми е била на един отделен лист с доста описани неща. Сега последно я пуснахме в рамус (от мястото където бях на АГ я пратиха) и там излиза на един лист като изследване и пише “цитология” и отдолу PAP тест. Все още не е готова, но явно резултатът ще е просто някаква стойност. Според вас, това някакво друго изследване ли е и дали ще се признае за цитонамазка, ако някой е пускал в такава лаборатория?

Скрит текст:
Ендото ми каза, че съм супер и нямам нужда от никакъв хормон! Вече при Б ще се види как са нивата и може за кратко да пия. На ехограф изглеждала като от учебник, идеална форма, без възли. Това за ТСХ под 2 за забременяване каза, че няма да го коментира защо така са си решили някои АГ-та. Това е трети ендокринолог, който ми казва тези неща и вече съм доста по-спокойна😊

# 771
Вики, цитология е същото, нямаш проблеми никакви. Ще излезе PAP l или II и ако има възпаление някакво ще пише. Върши ти работа.

# 772
Моля помогнете ми вчера направих тест , който беше с по - тъмна и плътна втора черта. Тази сутрин направих с първа урина още един тест и чертата е напълно бледа ще прикача снимка и на двата теста. Преди четири месеца имах мисед аборт в 9 г.с и сега ме е страх това да не се повтори или да не е биохимична .
Този тест е от вчера в 16:30 ч.

Този тест е от тази сутрин.

# 773
~hope~, уринарните тестове не служат за проследяване. Най-добре пусни ЧХГ днес и след 48ч отново заедно с прогестерон и проследи нивото чрез кръвен тест, не с уринарен. Успех и лека бременност!

# 774
Положителни са. Малко вероятно ми се вижда два дни поред да имаш такава ясна черта и да няма нищо.

Което мен ме води до това от днес:

Двата теста са от една проба. Първата черта честно казано не съм следяла кога излезе, може и да е била в тея 5 минути, които дават. Чудя се дали не е бил пренапоен теста, и да се е размазал реактива. Понеже това ми мина през ума тогава, викам ще взема от другите тестове. Това нещо на втория си ми изглежда като изпарителна черта. При все дето ръся акъл как да се тестват другите с една марка, аз не го направих. Вчерашният тест от първия вид си беше отрицателен. За сметка на това викам я да погледна как ще е теста за О, че нали хващали, ми горе долу същия е като теста за бременност, само контролната беше доста по-бледа.

Днес ми е 27 ден, положителен тест за О на 13ти ден, опити на 13ти и 14ти.

Мислех да спирам утрогестана днес, но ще сложа и ще тестват утре пак. Току виж е нещо… ама категорично не ми се вярва.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 13:58 от Firebird26

# 775
  • Замък сред облаците
Firebird, природата те опровергава дето разправяше, че няма да видиш втора черта. Пусни кръвен все пак.

# 776
Не съм в България в момента, така че няма как, за съжаление.

# 777
Ой, пак чертици днес Heart

# 778
  • Ст Загора
Firebird браво

# 779
Пу-пу-пу, айде всичко да е наред и така положително да поприключим темата. 🍀🤞
Аз бях права - не ми дойде на датата... Гадината подрани с два дни. Ще гледам от добрата страна на нещата - с два дни по-рано ще започне маратона. 😁 Нов месец, нов късмет. Обмислям да се запася и аз с тези прословути амазонски тестове. Колко време ги чакате да пристигнат?

Общи условия

Активация на акаунт