Отговори
# 795
Няма да се види в момента изчакай хоуп
Казаха ми също , че съм имала киста на левия яйчник и че хормоните ми не са били в ред.

# 796
Хоуп, трябва да пуснеш поне 2-3 ЧХГ за да се хване някаква тенденция на покачване на хормона. Знаеш ли кога си имала овулация?

# 797
Овулация не знам имам нередовна менструация.

# 798
На какво може да се дължи бистър цервикален секрет след овулация? На 16-ти ден имах 20мм фоликул, по всяка вероятност се е спукал на следващия ден (на база усещане + миналия месец имах 20мм фоликул на 19ти ден и ми дойде на 32ри). До 22ри ден ЦС си беше по учебник, ама от 2-3 дни забелязвам промяна и ми е чак странно, защото обикновено преди цикъл си пресъхва, та чак пустиня става.

# 799
Хоуп, при първата ми бременност отидох на лекар със 144 ЧХГ, защото не знаех, че се чака. И на него му се привиждаха кисти...Каза да пусна още 2 пъти поне, за да видим дали се удвоява. На следващия преглед вече си имаше плоден сак. Изчакай и тествай през 48 часа.

# 800
  • Замък сред облаците
На какво може да се дължи бистър цервикален секрет след овулация? На 16-ти ден имах 20мм фоликул, по всяка вероятност се е спукал на следващия ден (на база усещане + миналия месец имах 20мм фоликул на 19ти ден и ми дойде на 32ри). До 22ри ден ЦС си беше по учебник, ама от 2-3 дни забелязвам промяна и ми е чак странно, защото обикновено преди цикъл си пресъхва, та чак пустиня става.

При мен обичайно точно тази промяна сочи бременност.

# 801
Хоуп, при първата ми бременност отидох на лекар със 144 ЧХГ, защото не знаех, че се чака. И на него му се привиждаха кисти...Каза да пусна още 2 пъти поне, за да видим дали се удвоява. На следващия преглед вече си имаше плоден сак. Изчакай и тествай през 48 часа.
В Германия е гадното , че не мога да пускам кръвен тест когато си поискам . В понеделник ще пътувам към България и най-вероятно ще мога в сряда да си пусна един кръвен. Няма да е опасно да пътувам толкова дълго разстояние нали ?

# 802
  • Замък сред облаците
Има лаборатории в Германия, които също пускат изследвания на частно. Просто потърси кои в твоя район.
Edit. SYNLAB веригата примерно.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 22:05 от АА

# 803
Много е трудно да се накарат тези лаборатории да те вземат на сериозно с ЧХГ. В Германия живея вече 18 години с доста дълга история по гинеколози и клиники. Смея да твърдя, че знам как е ситуациятя тук. В България от БГ Мама се информирам главно по тази тема.
Не вменявяйте чувсто на вина на живеещите в чужбина. Тук няма практика да се следи ЧХГ на часто, дори и да отиде до тази лабораторие най-вероятво ще и се измеят. Все им е едно, че ще си го платиш. Не са останяли на тези пари.
Моето ЧХГ е пускано или в репродуктивна клиника или при гинекологът ми. Изцяло по каса.

Честито и пухкав финал на всички бременни!:heart:

Сън не ме хвава сега да не би аз да к
съм в грешка и да не съм разбрала новостите. Тези лаборатории си работят по заявка на гинеколог. Не мисля, че има шанс на частно да се зимават с пациенти.
АА не ме взимай лично, просто тук колелата вървят по различенпначин от колкото в България
 Самоинициативата при превенция на частно пак през лекар
трябва да мине. Аз за едни витамини ходя до личната, пак си плащам понеже е по-желание, но трябва тя да ми ги поръча в лабораторията.

Уф малкия така се "дере:, без да иска да го упокоявям, че нито мога да го напища като хората нито да редактирам. Отивам пак...

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 08:30 от Cinnamon Cookie

# 804
  • Ст Загора
Ние пак сме в пауза за ремонта. Които върви . Не знам и аз колко съм готова.

# 805
Салсера, напълно те разбирам и знам, че тук всички бихме направили и най-шантавото нещо,за да сбъднем мечтата. Ще имаш твоето колело.
Честито на всички, които имат + тестове!
На другите кураж и мнооого късмет! И на мен!

# 806
Здравейте мили мои момичета !
Малко се поизгубих ,но ви чета и съм винаги с вас ,въпреки ,че не се включвам.
Честито на бъдещите ни мамчета,лека бременност до пухкав финал !
Съжалявам и за отрицателните тестове.
Не се отказвайте ,намествайте короната и газ напред ! Ще се случи, сигурна съм !
Ние с бебчо сме добре , бях на ФМ и там всичко е наред ,имаме си здраво бебе и по предположение на АГ ,чакаме момиченце 🎀 ! Ще разберем със сигурност на 14.11 ,когато е и рожденият ден на мм.
Пожелавам на всяка една жена ,да усети магията на бременността! Вие вече сте майки ,вярвайте !

# 807
  • Замък сред облаците
Бисквитке, специално за Synlab брат ми ходи да си пуска допълнителни изследвания и то много (2 пълни листа резултати), на своя глава, и въпреки че са разпитвали защо и какво (като предварителен консулт на място) нито едно изследване не му е било отказано вместо да чака Х месеци по касата или някой лекар да го одобри/назначи. В това число - пкк, щитовидна, чернодробни ензими, коагулация и други вече специфични показатели. За справка - с хашимото, 4Г мутацията, беше след операция на варикоцеле със съмнение за лош кръвоток  към единия бъбрек постоперативно. В крайна сметка се оказа тъпа песъчинка, което никой не диагностицира адекватно, но го наплашиха, че ще му откаже бъбрека без да му пуснат изследвания…. И така, отиде на частно да пуска (не че не е осигурен към частна каса вкл там с преференции за служители към техния концерн).

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:24 от АА

# 808
Два теста от тази сутрини три от вчера вечер излязоха по-бели от Снежанка.

Мен ме усъмни вчера сутринта как от бял тест ще излезе такава видима черта само за 24 часа, че и розова, затова имах предположение, че този конкретен тест не е наред, иначе е в срок на годност. Не ми се беше случвало никога.

От догодина пак, понеже сега около очакваната овулация ще съм в командировка. Дано открием скоро причината.

# 809
AA ще взема да им се обадя през седмицата за мойте витамини тогава. Явно все пак са вкарали програма за частни пациенти. То и на мен до гуша ми дойде за се занимавам с полукомпетентни лекари и да се обяснявам кое за какво ми е.
Като помня докато успея да пусна панела за тромбофилия за " един единствен аборт" какъв панаир беше и ме втриса.
Охх сетих се иза случая на Марго и некадърността им и съвсем се надразних тая сутрин. Heart

Общи условия

Активация на акаунт