Отговори
# 810
  • Замък сред облаците
И аз за нейния случай си мислех и като се сетя за немската здравна система само се ядосвам.

# 811
Аз днес пуснах хормони на 3 ден от цикъла. Така като гледам не са 1:1 лх и фсх.
Все пак добре ли са?

# 812
  • Ст Загора
Скрит текст:
на приятелка. Дали има нещо?

# 813
Виждам нещо ... 🙄

# 814
Влизам с хипотетични въпроси, над които разсъждавам тези дни.

1. Има ли връзка и каква би била тя между херпес на устата и зачеване/ранна бременност?

2. Какви биха били възможните причини (вероятно са много, разбира се) за успешно оплождане, но неуспешна имплантация? Би ли имало връзка между това и HSV-1 (херпес симплекс)?

# 815
  • Замък сред облаците
И за двете няма връзка. Буквално няколко страници по-назад в темата дадох пример. Впрочем със всяка Б ми избива херпес още около закъснението.

# 816
В предходна тема бяхте коментирали ако не се лъжа зависимост между пулс и фаза на цикъла.
Днес ми е 23 ден, при предполагаема дължина на цикъла 28-9 дена и ми се струва, че пулса ми е една идея висок. Дали има някаква зависимост?
Пулса ми го чери часовника и не съм сигурна изобщо  дали е достоверно. Сравнително отскоро го нося и нямам поглед предходните месеци как в бил.

# 817
  • Замък сред облаците
Да, пулсът се повишава след О до пика на прогестерона и ако няма оплождане постепенно спада до обичайния в деня преди/на М.

# 818
Наси, и аз виждам нещо!
И моят пулс се вдига при пик на прогестерон и после играе надолу, нагоре до МЦ, като в първият ден на МЦ е най-нисък.
Аз днес съм 9 дни след Ову и понеже имах една кутия престо, купувани миналия месец на закъснението, се излъгах да направя единият. На 98% е изпарителна, защото на 3-4мин не се виждаше нищо и като изсъхна се появи това, после избледня малко. Сива ми се струва определено, а и все пак е престо..
Скрит текст:
Скрит текст:

# 819
  • Ст Загора
Ахаха Вики ти дето ми каза да чакам .
Надявам се да е положителен .

# 820
Наси, аз така или иначе щях да си направя, но в понеделник, защото ще пускаме едни изследвания. Направо бях като зомбирана вървейки към банята да го направя, дойде ми отникъде тази “идея” 😀
Ама си е доста сива и предвид, че после избледня, едва ли..

# 821
  • Замък сред облаците
Аз предлагам да тестваш утре с Туип или друга по-читава марка. Twip конкретно ги водят за нередовни цикли и по спомен са една идея по-чувствителни. Стискам палци да не е изпарителна. Някои от момичетата знаят, но синковеца беше блеееееда черта на twip 10 дни след О, със следобедна урина, отчетена след 30 мин (щото първите 2 мин нищо не се появи и зарязах теста).

# 822
Аз помня АА 😁 Ами ще изчакам до понеделник направо, въпреки че е много съмнителен този тест, а и е доста рано като цяло. Имам леки болки в гърдите, каквито съм имала и предни месеци, нищо съмнително.
Скрит текст:
Ние чакаме МЦ за да стартираме стимулация за пункция и в момента съм като удавник за сламка да видя положителен тест 😀

# 823
  • Ст Загора
Аз се шегувам Вики. Знам какво е.
Тwip не ги харесвам. Не знам защо. Пробвах за О преди 4 г не я хванах   то АГ ми каза пък беше късно като ден от МЦ ..
За Б май съм ползвала 2пъти отр. Нямаше Б де. ..

# 824
Ъпдейтвам, че днес тука е така:

Айди да са маха вечи!

Също нов месец, нов пожарникар Sunglasses

Също:
Скрит текст:
Тъпото престо при първата ми бременност ден преди датата беше сива черта. Два дни по-късно второто престо от кутията беше бледо розово, след още два дни един шурчек щеше да счупи масата от тежка червена черта. Но пък да кажем в моя случай ЧХГ може и да е било на черешата още от самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт