Колики,придружени със зелено ако

• 526
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,детенцето ми е на 3 месеца изцяло е на АМ и е със силни колики(давам САБ Симплекс и Био Амика,а от няколко дни прибегнах и до Борина ),но ме притеснява че от вчера вече акото и е доста течно и зелено,на какво би могло да се дължи?🥲

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 16:26 от Петенцето

# 1
Простудило се е бебето.

# 2
Защо смесвате толкова капки ,това не води до нещо добро . Зелено ако обикновенно от желязото в ам ако няма други симптоми

# 3
Защо смесвате толкова капки ,това не води до нещо добро . Зелено ако обикновенно от желязото в ам ако няма други симптоми

Педиатърката така ми ги предписа🧐

# 4
Нова мама сте зя това ви е простено,но за напред не правете всичко ,което казва педи . За жалост има много не в час лекари ,попаднах на доста такива, именно за това съм тук ,предпочитам първо да питам мамите тук ,,питай патило" 🙂
Смесването на толкова капки води до проблем с коремчето ,моя близка скоро няправи същата глупост,бебето е на 2 месеца и от тогава не може да ака само . Не искам да ви плаша просто си изберете  един вид капки и давайте тях. Аз давах Еспумизан ,пробвах 2 дни с някакви италиански капки,детето се продриск@ и веднага ги спрях и върнах еспумизана ,но никога не съм давала различни капки заедно

Общи условия

Активация на акаунт