Любители на котки - Тема 200

• 24 243
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да се оплача

Залагам на Аш.
Добре че е била затворена книгата, защото понякога я мятам отворена.
Калъф се сменя. Макар че моделът е стар и по сайтовете има само за новите модели.

# 721
  • Между гори и планини
Аз имам цял нов кухненски ъгъл със следи от нокти. Започнат от Кети, която не можеше да се качва с подскок и беше започнала да се набира, за да се качи. Лео го довършва... Ами, да сме живи и здрави!

# 722
Доня, синът го пусна в няколко фейсбук групи. Аз в olx. Всички познати и приятели съм питала и те също го "презентират". Simple Smile
Сега е важно да намерим добър човек, за да доведе и лечението докрай. Капките гел са 40 лв. а поне още 2 шишенца ще трябва да се накапят. Иначе специално за него купихме котешка тоалетна, утре му пристига и драскалката. Все екстри към него Joy
Какво да го правим... няма начин.

# 723
Аз съм във Франция и тук е незаконно отглеждане на каракал . Тя не знам как така има редовни документи.
Каза, че са на остров Корсика.

# 724
Мустачко е прекрасен, да се оправя бързо  и той :*

Хели започва бавно но славно да се престрашава да стъпва на това краче. Но със сигурност се движи повече из стаята, даже направи обход из коридора та чак до кухнята на разучаване Wink (бяхме заключили Мими в хола разбира се, за да няма скандали за територия) Та движи се, яде. Не пада, но и не стъпва с цяла лапичка все още. Незнам колко време ще отнеме и дали може да се възтанови на 100%

# 725
AnMary, няма да показвам моя калъф на таблета, че направо ме е срам 😁, а това дребното дето трябва да се срамува ѝ дреме на ноктенцата 😄.
Утре чакам черния петък в Нечовешкия с надежда, че нейните консерви ще са намалени, да видим... Иначе голяма реклама, ама за да не поодведа някой ще е само за онлайн магазина и само утре.
Предния път ѝ купих едни лакомства за зъбки на карнилов, ами... играе си детето. Така хубаво минава под вратата и после с лапка го засилва от другата страна. Така де има вид на гранула, така и не разбра, че тез работи стават за ядене. 😁 И сега дойде при мен, а аз не успях да видя накъде го засили - уфффф!
Ей я във вихъра си, макар от снимки не личи каква игра е.

# 726
  • Между гори и планини
Мустачко е прекрасен, да се оправя бързо  и той :*

Хели започва бавно но славно да се престрашава да стъпва на това краче. Но със сигурност се движи повече из стаята, даже направи обход из коридора та чак до кухнята на разучаване Wink (бяхме заключили Мими в хола разбира се, за да няма скандали за територия) Та движи се, яде. Не пада, но и не стъпва с цяла лапичка все още. Незнам колко време ще отнеме и дали може да се възтанови на 100%
Ще се оправи! Герой е това малко котенце! 🥰

# 727
Моя грозньо скоро не съм го показвала 🥰😍🥰
Бебето, такава хубава пухкава козина е направил. Само му отлагам кастрацията. Този месец щях да го водя, но като го гледам колко ми е нежен, невинен и хубав не искам да го водя. Оставих го за декември, но почти съм сигурна, че и тогава няма да го заведа.

# 728
  • Между гори и планини
Като препикае някъде, за да маркира територията и на бегом ще го заведеш 😂
Вечерята е сервирана 😊

И след 3 минути 😂

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:34 от Доня Дафина Черешова

# 729
😆😆😆 знам, имам и женска и тогава се запознах с този аромат 😆. Целият двор смърдеше от мъжките. Не искам пак да става същото, трябва даже да избегна и първото разгонване, защото "брат му" го изпуснах. И според мен това е причината сега, въпреки кастрацията да продължава да скита, да идва да ме меси и да се възбужда.
Ето го, една година направи миналия месец от процедурата. Есента по сумати дни го нямаше

# 730
Търся й работа хоум офис Smiley

Може и като детегледачка:

# 731
Има ли човешко лекарство за разстройство,което бих могла да дам на Хари?От 3 дни е с разстройство,първия ден повърна.В събота мога да го заведа на ветеринар,сега няма как.

# 732
  • Между гори и планини
Смекта. Действа и за разстройство и за повръщане.
От кога не е обезпаразитяван?

# 733
Давала съм пастет омесен със сурово нишесте. Тя и смектата е това.

# 734
Мисля,че от 30 август не е обезпаразитяван,не съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт