Любители на котки - Тема 200

• 24 889
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро! Simple Smile

Включвам се със СПЕШЕН ВЪПРОС:

С какво се почиства машинно масло от козината на котка? Не знам какво точно е, майка ми се обади, че след разходката, котката се е прибрала цялата черна и лепкаща!

Някой имал ли е подобен проблем??  

Благодаря предварително!

# 571
Ну Заяц, много сладкиии Буда и Марси!
Линош беше много по - смешна като беб, ама и на нейното коремче имаше точки, пък сега е едно бяло рошляче, и на коремчето най - не стои да я решем. Виж да се гали по коремчето си е друга работа. 😄😻

Lady-B, дописвам се, махала съм от кучешка козина машинно масло с бебешки сапун и топла вода, ако не се изчисти напълно направо подстригваш козината за да не се ближе. Знам, неприятно е къпане на коте, но с много сапун и топла вода би трябвало да се измие. Най-хубаво го премахва верото, но за хайванчета не е удачно.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 10:19 от lusia

# 572
Отдавна не съм показвала Мими Simple Smile От кашона се премести в едно тип Панер/Кутия Simple Smile

# 573
  • София
Lady-B, първо да го изтърка хубаво с парцал, за да остане по-малко масло върху котето. После вече може да се къпе.

oska, и аз съм почитателка на породата "сиви, умни и красиви". На времето Мъро сам ни избра, а после ние избрахме Наско по снимка, защото приличаше на Мърко. Simple Smile

# 574
Добро утро! Simple Smile

С какво се почиства машинно масло от козината на котка?
Докато търсих линкове и писах , не съм прочела няколко публикации , а идеите ми се виждат по-удачни , особено тази с подстригването на козината . Не можех да премахна публикацията си , затова редактирах така .

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 17:24 от oska

# 575
  • София

Тази сладурана е решила, че ще живее при майка ми. Много е гальовна и лакома, непрекъснато си проси храна. Проблемът е, че била на някаква съседка и сега съседката обвинява майка ми, че крадяла котки Joy Въпросното коте го пускат свободно да се разхожда и явно е решило, че харесва двора. Майка ми го храни, но изглежда, че не е само тя, защото е доста дебело.

# 576
Днес обикалях да харча ваучерите и ето какво си купих на промоция:

Подарявам излишното в картинката, без промоция. После ще ме гоните да си го взема обратно. Че и пари ще ми давате!

# 577
  • Между гори и планини
Аз да ви покажа новите приятели. Вчера много играха след вечеря. Днес пак да един до друг. Лео подскача да хапе Чери и става търкал, от играчка обръща в малко бой и малко кютек. С Точка е различен, с Памук играе вън. Колко странно, хем тя до скоро го ръмжа здраво.
В по голямата част от деня е вън, вече не стои само в предния двор. Но когато го викам, идва на бегом.

# 578
Хели вече е пухкава и и правим разтягания на крачето, за да не се схване един вид Simple Smile доктора така каза Simple Smile яде , ака пика (каза, че това е най-важното изхождането) дава вече да я бараме по шевовете(мажем ги с реванол) Има три. Тук се упъва 😁 и е пухкава. (Няма да ви показвам как изглеждаше точно след операцията)

# 579
  • Между гори и планини
Душичка, личи си пе добро коте. Не знам на кого и колко е пречила, за да ѝ причини това страдание. Много лоши същества пълзят по земята. Добре, че ѝ помогна 😘
Стъпва ли на крачето вече, или още го пази?

# 580
Пази го. Още не стъпва като хората. Счупването е било, не счупване направо откъсване нз как да го обясня. И първите дни даже баране, даже посягане към кожата мяукаше и пускаше нокти. Сега не и пука и е ок Simple Smile затова и разтягаме крачето, за да не се схване Simple Smile докато не махнат конците. Но да, органите са били разместени от ритане :/

# 581
Много миличка изглежда Хели, дано бързо се възстанови изцяло.
Днес пред съседния блок един красавец нахранихме, почти дава да го доближи човек.
Но мъжът ми не иска повече котки вкъщи.

# 582
  • Между гори и планини
Пази го. Още не стъпва като хората. Счупването е било, не счупване направо откъсване нз как да го обясня. И първите дни даже баране, даже посягане към кожата мяукаше и пускаше нокти. Сега не и пука и е ок Simple Smile затова и разтягаме крачето, за да не се схване Simple Smile докато не махнат конците. Но да, органите са били разместени от ритане :/
Това е направо брутално!
Какво им е пречила една малка душичка?!
Много се радвам, че си ѝ обърнала внимание и ѝ помогна, нямаше да оцелее, но преди това щеше много да страда.

# 583
AniNe, очевидно имаш добро сърце💕. Радвам се, че даде шанс на Хели и облекчи страданието й❤. Дано се възстанови напълно душицата и много любов да си давате за в бъдеще❤🙏❤.
MianaNia, много е красив котарака от улицата.🥰

# 584
Добро утро! Simple Smile

С какво се почиства машинно масло от козината на котка? Не знам какво точно е, майка ми се обади, че след разходката, котката се е прибрала цялата черна и лепкаща!

Някой имал ли е подобен проблем??  

Благодаря предварително!

Моята като избяга се оказа, че се е навряла в един сервиз. Прибрах я черна като гявол. Маслото падна след 2 къпания. Всяко от къпанетата съм я мазала по 3 пъти с котешкия шампоан и съм я плакнала. Голяма мъка беше. От тогава не съм я къпала.

Общи условия

Активация на акаунт