Любители на котки - Тема 200

• 24 891
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Купувам дълбоко замразени сърца от Лидл и ги давам сурови. Харесват им. Режа ги на парченца, но ако се дават цели, ще е добре за зъбния камък. Wink Обаче у нас всичко едро се носи на килима и предпочитам да режа. Simple Smile Май са към 4-5 лв. за 500 гр. Отдавна не съм купувала.

# 556
Ааа ама как, задължително всичко се носи на килима. Ако ни се повръща, също гледаме да е на килима. Тъй де, тези килими нали затуй сме ги постелили. Simple Smile

# 557
https://www.actualno.com/interest/naukata-potvyrdi-kotkite-sa-te … news_2329950.html

Не мога да дам 200 лв за катерушка и да не я ползват. Майка ми е купувала драскалки и какви ли не играчки. Не им обръщат внимание. В темата не се подаряват неща ...

Вярно ли котките са течни?

# 558
Извинете моето невежество, но за сушените сърца на Wild Freedom ли става въпрос? Simple Smile
Ще правя поръчка в зооплюс и реших да ги потърся, намирам някакви в кутийка 45 гр. за 7.90 лв. т.е. 175,56 лв. за кг. !!!!
Че то едно кило пресни пилешки сърца надали струва повече от 10 лв. Ще ме прощават Wild Freedom, ама това е наглост.
Vanne, те понеже са сушени са леки като стиропор и има доста в едно бурканче. Аз им давам по една-две на ден и не ми излиза по-скъпо от нормални лакомства.

Да се оплача от Ади - остави ме да спя два часа. Вика, крещя, пя, въобразява се  на хъски, после на крадец - разбил с взлом шкафа с мокра храна (който е на високо и с пуш механизъм). Мъкна паучове от приземния етаж на втория, да ги разопакова в банята до спалнята ми, взех му ги и за наказание - реши да разопакова всичкия багаж в кашони, дето бях опаковала. Дето вика бившия ми - не се притеснявай, че е красив и ще го откраднат. Максимум до ден ще са ти го върнали и пари ще ти дадат да си го прибереш обратно Joy

# 559
Дойде сега и моята поръчка.Подстрекавана от вас Simple Smile им поръчах сърца.Сакура не го докосна.Зак изяде и двете.Вече знам със сигурност,че Сакура освен дробчета и суха храна не яде друго,дори и да стои гладна,както направи единия ден Зак яде почти всичко,не обича дробчета,обаче.Всичко останало,което съм предлагала го яде,дори и д а не му харесва много-много.

Моите винаги повръщат на място,което се чисти лесно.Никога на килими и постелки.Закари си е мундар.Винаги вади храната от вън,яде по целия коридор.Сакура е толкова чиста,че дори обира и боклуците,които той е оставил.Самата тя,никога не цапа.Обожавам я!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:43 от red soul

# 560
Един Мармот:

И  Буда и сборника по МАТ:

Тези дехидратираните дреболии само Марса ги харесва.
Няма катерушка вкъщи, която да не се ползва. Колкото по-високо, толкова по-добре.

# 561
noragami, сигурно не е смешно, но се смях от сърце с разказа за Ади, умно коте, гладно няма да остане! 😁
И на Линошката ѝ се е отворил един апетит, все около храната се навърта. Днес ми е голяма душичка, играе ѝ се, но аз следобеда бях много крива хава (вадиха ми един зъб - труден) и гледам да легна, че главата ми шиник. Тя се закача, дава коремче, накрая се отказа и се гушна в мен, мамин разкош!

# 562
  • Между гори и планини
На моите никога не съм давала лакомства и не мисля да давам. Четирима и така ми изяждат ушите. Мисля, че преди сме купували нещо като сушени пръчици, които помагат срещу зъбен камък. На кучето също му купуваме подобни, или някой як кокал от пет шопа.
Да ви кажа, от както съм ун сложила капки, не са се прибрали с нито един кърлеж, дори и такт който да пълзи по козметика.
П.п доживях Точка проклетникова да играе с Лео нахалников 🤪😂

# 563
Доня, темата е виновна. Това е една от темите където има колективен дух. Тук всички обичат котките.

Ти имаш ли обяснение защо Точка играе с Лео? Какво я е счупило/променило?

# 564
  • До хладилника, който обичам
Поми, моите винаги са харесвали катерушки и драскали. Едно време нямахме, не бяха популярни, сега има всякакви. В началото им наръсвах коча трева (catnip), за да ги привлече и да свикнат. Сегашните котки, понеже от самото начало са имали, си знаят и даже като сменя драскалката или леглото, веднага се ориентират. Имат предпочитания - да им е по-високо и да е меко. На ниски и/ли твърди котешки легла не се хабят. За драскалките по-малко придирят, на увита с конопено въже, на картонена, на съседката на палмичката... Важното е, че не пипат дивана. Откак преди години хубавият нов диван падна жертва на котка без драскалка, си научих урока.

# 565
Не е ли за изхвърляне?

# 566
  • София
У нас единствено колелото спираме, защото се карат за него (Аш и Оникс).
Първата катерушка на Аш (няма 1м височина) я взехме от един скъп квартален зоо магазин. След това за много по-малко пари им взехме катерушка до тавана. Поне по веднъж на ден се катерят и драскат.

Аш продължава да бута празното бурканче с идея да му пусне нещо Joy
Захладня и на тримата им дойде апетита и отварят 7мия стомах Joy

# 567
Дзак
Нещо не е в кондиция днес.Дъщерята каза,че е повърнал и ,че цял ден не е играл,на спане го ударил.И сега спи,кротува. Иначе яде,водичка пи,просто е твърде и необичайно кротък 🤔🤔🤔

# 568
Ну Заяц ,Не знам историята на Марса и Буда , затова питам - намерени/прибрани или нарочно избирани по порода или друга причина ? При положение ,че съм виждала невероятно красиви и уникални шарки на козината и съм ахкала , вече се умилявам и търся да видя сиво с почти бяло коремче като на Марса .Имам усещането ,че щом приличат на моя Оди , то трябва да са умни и любвеобвилни като него . Освен това разпознавам котките  по физиономия , разчитам ясно  какво ми казват дори с най- минимално движение на очите .
Прекрасна Марса !
Скрит текст:
    Оди -
    [/list]

# 569
    oska, не са избирани, нито специални, нито породисти-точно като за нас са-обикновени.
    Не са им  съвсем бели коремчетата. Ето като бебешаци:
    Марса:

и Буда:

Много са умни-да, много милички, съобразителни, смешни, податливи на възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт