Любители на котки - Тема 200

• 24 884
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Господарят на вселената. Прави ни диви и щастливи Grinning
Само вижте Зара какво изражение вади... оффф тоя досадник и трона ми налази.

# 586
Нали ви казах, че Мегчето си цапа нослето. Ето за какво говоря:

# 587
  • София
Скрит текст:
Господарят на вселената. Прави ни диви и щастливи Grinning
Само вижте Зара какво изражение вади... оффф тоя досадник и трона ми налази.
JoyJoyJoy
Много показателна снимка Joy

# 588

Това са сополи. Котето изглежда е болно. Трябва да му подсилиш имунитета.

Котките ме научиха на толкова много неща, но най-важното от тези неща е, че хората са лоши същества. Някой е ровил мястото, където погребахме моята Лъки. Няма го кашончето ѝ... Cry Pensive Единствената ми утеха беше, че съм я погребала наблизо, до дома ни, както тя би искала, и всеки ден като минавах покрай мястото си мислех "Лъкито ми си е тук"...
...Малоумни човеци гадни...!!!

# 589
Тя в момента е на инжекции антибиотик заради зъбните й проблеми. Ще питам докторите като отидем за следващия преглед, но не ми изглежда като болна. Има апетит, не се крие, играе, гушка се, знам ли и аз.

# 590
...Но има сополи. Някои вируси се реактивират при спад в имунитета. Просто подсилвай имунитета ѝ.

# 591
  • Варна
Явяваме се и ние с късен данък от Маслин, Сивчо и Късметка Simple Smile Много сте хубави всички, а които са болнички бързо да се оправят Heart

# 592

Много сладка Меги.
Поздрави от една "роднина" по украса. Оливия.

Мирa, много готини. Късметка да си!

# 593
Момичета, обмислям сега покупката на земя за котките... Бях ви споменала за една вила, ама достъпът до вилата е много труден и се отказах. На нейно място, обаче, брокерът ми предложи един парцел с добра локация и атрактивна цена. Аз като нищо неразбираща, само се размечтах къде какво ще имат котките ми... Ама идеята добива сериозност и ако някоя от вас може да ме посъветва, ще съм ѝ благодарна. Земята е около 500 кв.м., в нея има някакви овощни дървета само и граничи с полски път, в близост до главен път. Около парцела има още 4 парцела. Точно на полския път има стълб за електричество. Рекох си ок - има от къде да се вземе ток, но за водата се зачудих как ще стане. В съседен парцел се вижда кладенец. Брокерът рече "със сондаж". Как да купя парцела, без да съм сигурна, че има вода под него? Проучих, че за да се направи гео-хидро не знам си какво проучване, трябва да съм собственик на имота. Какво ще ме посъветвате? Някоя от вас купувала ли е парцел извън регулация? За целта, за която ми трябва, май не ми трябва парцел в регулация. Rolling Eyes

# 594
Май не може да се строи в парцел извън регулация. Само някакъв преместваем обект можеш да сложиш. Не знам и дали ще можеш да имаш партида за ток в парцел извън регулация. По-добре си потърси парцел в някое село, да са ти сигурни водата и тока.

# 595
Виж актуална скица на имота. Какъв е начинът на трайно ползване.

# 596
Аз всъщност не искам да строя там, искам да направя постройки за котки и нещо като огромно катио. Преместваеми неща ме устройват. Но трябва да имам ток и вода, за да мога да поддържам всичко. Чак след като изплатя кредита това ще стане след мин. десетина години) ще мога да мисля за строене. За сега идеята е този парцел да стане двор със всички екстри (ток, вода, ограда, катио). Ако трябва ще го вкарам в регулация, ама преди да го купя как да съм сигурна, че ще разполага с ток, вода, че ще ми върши работа...

# 597
  • Между гори и планини
Не с набутвай с имот извън регулация и без вода!
Котки, ама без ток, вода и регулационен и една каравана не може да има. И какво мислиш ще правят котките там? Те няма да стоят в двора. Моите обикалят периметър от поне 10 декара

# 598
Amy_nka, липсата на вода си е проблем. Биенето на сондаж е скъпо и не винаги надежно. Така че по-добре да търсите парцел с вода, налична от водопровод.
Иначе за вкарване в регулация също има доста изисквания и такси, но за временни преместваеми постройки, няма проблем и в имот извън регулация. Обаче, аз си мисля, че ако там не живее човек, котките няма да искат да стоят сами.

# 599
  • Между гори и планини
Неделя, ден за мързел! Вън вали, небето се е подпряло на клоните на дърветата и аха да падне! Но у дома е топличко и уютно.

Общи условия

Активация на акаунт