По-скоро търси вече построена къща според мен, да ще ти е по-скъпо като цена, но няма да се чудиш за ток и вода. Готавата къща винаги можеш да си е ремонтираш или даже да я бутнеш и да си направиш както ти искаш, но тя ще си върви с партиди, няма да е със статут на земеделски имот.
Надявам се само, че си даваш сметка, че грижите за повече от 3-4 котки са сложно нещо, трудоемко и удрящо в джоба и като добавим и подръжката на имота в приличен вид става още по-трудоемко.
Редактирам се, че забравих да кажа това, за което дойдох
Откакто Мегчето е у нас не смеех да пъсна робота да чисти, че нали и без това стес има, а и тя в началото ходеше да се крие точно където е зарядната станция на робота. Та днес най-накрая го пуснах и о, чудо. Двете котки седяха към 10 мин в другата стая обединени от общия си страх. Сега вярно, че всяка беше скрита на нейно си място, но все пак го отчитам като мини напредък. После пак се разслютя Грейсито де, но аз друго и не очаквах.
Въпросното коте го пускат свободно да се разхожда и явно е решило, че харесва двора. Майка ми го храни, но изглежда, че не е само тя, защото е доста дебело.
че една беше влязла и в къщата, на втория етаж.
Сигурно са търсили имане. После животните са свършили останалото...