Отговори
# 285
Навсякъде натиска кака ни . Колко се разбираме с Мерт Винаги ги харесва продукцията тези тесли
Едно и също години

https://x.com/af26greeneyes/status/1849407432205672605

Еви Heart Eyes

Значи тази п*чавра знае, че ги снимат фенове и скача да се лигавчи по този начин на колега  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Много е смешна бе Grinning Това Афра не си го е позволила, да се държи така с Мерт пред фенове Head Band Идиотк@ Smiling Imp

# 286

Значи тази п*чавра знае, че ги снимат фенове и скача да се лигавчи по този начин на колега  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Такова натискане на Мерт за 1 път виждам Толкова да си отчаян да скачаш да се мазниш само и само да докажеш , че си до Мерт

# 287
Навсякъде натиска кака ни . Колко се разбираме с Мерт Винаги ги харесва продукцията тези тесли
Едно и също години

Еви Heart Eyes

Как само скочи и хукна да го пипа по врата, а той се чуди как да се откопчи. 😵‍💫

# 288
Ако кака му на Ферит се е настанила в конака (щото се вижда в предпоследната сцена на заден план с Ферит, дано да е случайност!), Сейран разрешила ли е нов наемател?
Ферит пак ще избяга от избор, е така не се пише собствената история, моето момче. Rage

# 289
Едно и също години

Еви Heart Eyes

Магарица! 🤮🤮🤮
Жената била майка на две деца, не трябва да я обиждате! За яхала се като тийн върху момчето, че и другата и подражава ! Идиотки! 🤮

# 290
Едно и също години

Еви Heart Eyes

Магарица! 🤮🤮🤮
Жената била майка на две деца, не трябва да я обиждате! За яхала се като тийн върху момчето, че и другата и подражава ! Идиотки! 🤮

Айде у лево! Да е мислила тя и то преди това, а не после Joy

# 291
Това със стискането за врата много смешно!
Едно време някое момче в училище като харесваше някое момиче, но не знае как да и каже, и точно така го показваше. Simple Smile
ама нали е опитна жена Пакил, да се сдържа малко.

# 292
Нали има една приказка - да би мирно стояло, не би чудо видяло, та и нейната. Като е майка, да се съобразява, няма само феновете да се съобразяваме с нея.

# 293
Момичета, само да ви поправя, че Мерт не й е колега, а партньор. 🤣🤣🤣

# 294
Момичета, само да ви поправя, че Мерт не й е колега, а партньор. 🤣🤣🤣

Знаем го още от първото й интервю 🤣🤣🤣

# 295
То и героинта и в сериала същата .Отива да се натиска в къщата на Сейран .Коя нормална жена ще отиде да живее или каквото е там в къщата на бившата жена на годеника си Grinning
Кязъм пък намери къде да предлага брак Остава и Орхан и Гюлгюн да се оженят Grinning

# 296
Моята баба  светлина на душата й, казваше: "Чуйте ме, вижте ме" 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️....
Просто съм без думи за тейзето....

# 297
Момичета,може да прозвучи неприятно,но искам да Ви помоля да се въздържате от грозни епитети и имена,с които наричате артистите в сериала
На мен не ми е приятно да влизам в темата е да чета такива постове
Благодаря за разбирането
Еве,благодаря за превода:hibiscus:

# 298
Аз съм без думи не само за тейзето..
без думи съм и за Сейран,с какъв акъл влизаш в тази стая,че и влюбено му се усмихваш.Щом знае,че Ферит е с Дияр и затова не се е върнала,едва ли не са и докладвали,какви ги вършат в стаята.За Ферит,дори не ми се коментира...той е извън всякаква критика.Според спойлера,Синан ще има още един опит,Ферит ще пострада и Сейран ще го гледа.Деде няма да одобри Дияр,но тя ще продължи да се напъва,докато Ферит се осъзнае и избере Сейран...Дали ще е така ще разберем.За дядото на Дияр и за отмъщение не пишеше.Тоя спойлер беше от преди месец и до сега е верен.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 18:37 от Милена Тодорова 756835

# 299
Май не различавате сериал от реал😂 като ги гледам как се кикотят, когато са извън кадър, със сигурност не им е тооолкова тежко колкото на вас и на начина, по който вие го описвате с думи. 😂 Няма смисъл толкова да преувеличавате

Общи условия

Активация на акаунт