Отговори
# 270
Благодаря за превода

# 271
Ако мислите, че Сейран ще стане любовница на Ферит, докато той се подвизава с бавачката си, значи много подценявате нейният образ и нищо не сте разбрали от това, което гледате.

Ще гледаме,Мистери,ще гледаме и ще видим кой какво разбрал или не....образа на Сейран,зависи от новите сценаристи.Много добре знаем,че сезон 1 и 2 нямат нищо общо със сезон 3.Само глупави и нескопосани паралели.

# 272
Здравейте,
Аз се опитах след първия фраг да сложа розовите очила, но втория фраг ми ги махна. Определено става прекалено, всички седнали на вечеря...страхотно 80 епизода по късно, Сейран стой на масата не на нейното си място, а срещу годеницата на Ферит. Това лично мен ми е извън характера на Сейран, вижда се че ще си разменят думи или поне езика на тялото и на Есме и Сейран говорят за това, но трябва да кажа в случая Дияр ще е правата, щом той не се отказва от нея, тя ще има право да е там...тъжно но факт.
Друг е въпроса тя как си ги представя нещата, не мога да разбера геройнята имаш връзка с мъж, който те зарязва пред олтара(в техния случай масата) и тича при бившата си жена, по една или друга причина. Чула си със собствените си уши, че е искал деца само от Сейран, осъзнаваш каква развалина е бил след като са се разделили и въпреки всичко оставаш в този водовъртеж, защото за мен любовта на Ферит и Сейран е като водовъртеж. Вкарва те вътре и просто не можеш да излезеш, а като страничен човек, в повечето случай се удавяш и страдаш. Само Юсуф, за мен успя да излезе единствено от това, което тези двамата сътвориха с всички други около тях.
Да не отварям дума как Сейран ще легне в леглото, което е Ферит е споделял с Дияр последната година, две, така и не ми се изясни на мен от кога са заедно. Само аз ли не виждам стаята да е ремонтирана. Или още по-страшно Ферит е поканил и Дияр да живие в имението.
Бях много голям подръжник и се надявах за кома сценарии, но не го виждам как ще стане от тук на татък, което наистина ме натъжава... Надеждана ми е в Халис да ги центрира всички, че освен Сейран и частично вече Ферит всички други треперят от него.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:58 от K_I_V_

# 273
Негативизмът на зрителите не е само заради образът на Дияр, а и заради неадекватните включваня в реала от самата актриса. То интервюта за партньорите ли не бяха, то селфита и чудо. Мен например Джем не ме дразни. Като изключим онова изявление, което пусна и според мен го направи, защото някой го е посъветвал, други изцепки няма до момента. Нито се натиска за снимки, нито дава интервюта. Даже не го виня и за куцата му игра, защото не съм сигурна дали е имал други роли преди тази (не съм проверявала). Докато кака се има за актриса, но играта й е под въпрос. 😄

# 274
Синан не успя с отравянето , отиде и сплаши Сейран  Дали сега не е ред най-после да завърши делата си ?
Кой ще пострада отново ?

# 275
Надявам се сега като ще живеят заедно под един покрив Сейран да забележи, че кака тъпче Ферит с лекарства.

# 276
Да сложим все пак озета, не всички се оправят с Х

# 277
Няма да се отървем лесно от лелята...

Благодаря за преводите 💗

# 278
Благодаря за преводите, Еве!

Без думи за идеята на сценаристите.

# 279
Навсякъде натиска кака ни . Колко се разбираме с Мерт Винаги ги харесва продукцията тези тесли
Едно и също години

https://x.com/af26greeneyes/status/1849407432205672605

Еви Heart Eyes

# 280
  • София
Навсякъде натиска кака ни . Колко се разбираме с Мерт Винаги ги харесва продукцията тези тесли
Едно и също години

https://x.com/af26greeneyes/status/1849407432205672605

Еви Heart Eyes

Значи тази п*чавра знае, че ги снимат фенове и скача да се лигавчи по този начин на колега  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

# 281
Да, любовта им и на водовъртеж може да се оприличи, в който може да има и повече от двама удавени, на пожар, който топли, но и изпепелява, на стихия някаква, която възнася, но и руши.

# 282
Еве,благодаря за превода!Мятам се и аз в отбора на тези дето не им харесва фрага.Продължават кака да я пишат ангел небесен,кака в болницата,кака в имението,според фрага никакво напрежение между нея и Ферит,че я отсвири в булчинска рокля.Според мен Сейран няма да се постави в положение на любовница.Сега като живеят заедно под един покрив трябва да съберат смелост и да седнат и открито да поговоря.И щом кака ще продължава да е толкова бяла и добра ще чакаме Ферит да направи своя окончателен избор,само да не е след 10 епизода и да не решат драскачите,че тя е най-доброто за него.Пак казвам,че най-ми е любопитно как ще се развият техните отношения.Ако все пак искат сценаристите да запазят достойнството на Сейран тя не трябва да пребивава в тяхната бивша стая.Явно още ще бръмча на метлата.

# 283
Дияр е по-голям гном и от Пелин..
Пелин малко от малко и се отдаваше поне актьорската игра..
А тази,бездарна та бездарна,ебаси смърфа .

# 284
Сейран както се е съгласила да живее в ялъто, под какъвто и да е предлог, така и няма да намери причина да се откаже от близост с Ферит бей.
Само не разбрахме, Ферит ще се ожени ли или не?
Според мен, няма да се стигне до подпис, но не защото не иска, ами ще му попречат. Дядо му, Казъм, времето, все някой ще го спре. Горкия, но така е като тъче човекът на много станове едновременно.

Дияр е по-голям гном и от Пелин..
Пелин малко от малко и се отдаваше поне актьорската игра..
А тази,бездарна та бездарна,ебаси смърфа .

Много ме разсмя! И двете са един дол дренки, не мога да реша коя ми е по-малко дразнеща.

Общи условия

Активация на акаунт