Отговори
# 255
Знаете ли дали ще дават епизода утре в ютуб

# 256
# 257
Е как какво прави?😂 Нали е годеница на Ферит, сгодиха се, та чак и сватба правиха

# 258
И тая магарица на Феро леля му ли се нанесе в Ялъто? Супер отвратителна! 🙃

# 259
Офф, стига с тая лелка вече, тя не е виновна, на Феро му е слаб ангела. Да я разкара, кoгато й каже "къш", и тя няма да идва повече!
Фрагът ми хареса!

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 15:15 от Ninka555

# 260
Жената е официална годеница, на прав косъм се разминаха със сватбата. Недейте така, има право да е там Smirk

# 261
И тая магарица на Феро леля му ли се нанесе в Ялъто? Супер отвратителна! 🙃

Е колко трябва да не се уважава,за да дойде да живее в Ялъто и тя и да знае ,че Сейран любовта на живота на Ферит също е там..
Това за мен е супер унизително ,дано не е така както го представят във фрага.
Ебаси навлека,ебаси чудото.
Сега видях,че даже на Озета я има на снимки в имението със самодоволна мазна усмивка..
Ама то тва Ферит ще да го е предложил,да дойде и тя да не се сърди леля му..еее почвам да се изнервям.

# 262
Момичета, благодаря за фрага! 🌹Еве и Белл, благодаря за превода, озета и снимките! 🌹

Много са хубави СейФер. 🥰 И двамата вече знаят, че не могат един без друг. 😃 Страх ме е, че кака е още на хоризонта и има достъп до Сейран. Като нищо ще реши да свърши някаква простотия от злоба. Ферит хубаво я пази от другите, ама допуска тая китка да е около Сейран. 🤕

# 263
  • София
Днес ще мрънкам. Фрагът не ми хареса, Ферит е абсолютно неадекватен в него. На мен ми е ясно, че Пакил няма да я разкарат веднага, но Ферит да се обяснява и моли на 40 годишната си годеница и после да гледа Сейран така

Няма да казвам какъв е, че е нецензурно. Излез като мъж и кажи на оная жалкарка, че не я искаш. Пак дядо му ще трябва да му помага в решенията явно.

Тази седмица няма да й гледам сцените. Ако няма развитие по нейния въпрос, другата седмица няма и да се мъча да съм свободна за серията.

А това със стаята в този й вид и Сейран вътре е 🤮🤮🤮

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:05 от MysteryG

# 264
Благодаря за превода и озета Flowers Hibiscus
Фрага изобщо не ми хареса.Още миналата седмица казах че съм чела спойлер,който е верен досега и Сейран ще го играе любовница...но вие голямо оплюване ми дръпнахте.Е ще стане,два епизода ще се задяват,81,82,после ще се любят,колко ще излезе вярно, но той ще купи къщата която Сейран хареса.А Пакил ще я гледаме още 5 епизода,докато тоя глупак я разкара.Разбира се може и да има промяна,ще видим.

# 265
Нали е казано и доказано неведнъж, че за две жени няма място в една кухня, пък какво остава за тези две в това имение. И като как ще се организира спането там ми е много интересно. Кой с кого, къде и как? График ли ще има? Обаче със сигурност Сейран статут на любовница няма да приеме. По-скоро ще се води най-добра приятелка. Засега...

# 266
  • София
Ако мислите, че Сейран ще стане любовница на Ферит, докато той се подвизава с бавачката си, значи много подценявате нейният образ и нищо не сте разбрали от това, което гледате.

# 267
Предполагам двамата ще го играят приятели и колеги по рисуване, докато каката не си покаже рогата...

# 268
Ами и аз в групата на мрънкащите при Мистери 🫣🫣😉...Не ми харесва фрага...Хич даже...Абсурд до абсурда отново 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Пак ще има да жмя половината епизод 👿👿🤢🤢. Продължавам да чакам някой да се събуди, иначе лошоооо...
П.П. Еве ❤️ за превода

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:42 от Dichkata

# 269
Пак бързаме с изводите.Ами представете си,че леля се покаже като оная "загрижена,не ревнуваща и разбираща жена",за да изманипулира отново Ферит?Ще видим дали пак няма да се "загрижи " за хапчетата той да си ги пие редовно.Може и пък,различно от Синан,да я покажат и като жена,която сама решава да скъса връзката с Ферит и да му предложи само приятелство и подкрепа.Мисля,че нея ще я "избелят" много повече,отколкото "избелиха" Пипилотка,защото женицата,все пак има мъж и деца в реала,а те нямат никаква вина,негативизма на зрителите да рефлектира и върху тях.Може би и затова са коментарите и,че ще и е интересно да види Сейферската любов.Само се питам,защо аджеба,тая женица не предположи предварително какво ще и се случи ами прие роля,която освен някой лев друго добро няма да и донесе.Явно трябва много да си го окъсал.А,пък и както забелязахте,онзи надпис в стаята все още свети,значи играта все още не е приключила.

Общи условия

Активация на акаунт