Отговори
# 435
Каката в този епизод е ГГ. Много време и отделиха сценаристите, като мила и добра.
Не знам за вас, но аз подозирам, че играе със Синан и семейството му.
Подла,, двулична и отмъстителна ще излезе.
Сейран отново я поставиха в глуха линия. Съвсем е благоразположена към каката.
Няма я предишната Сейран.
Дрога ли им дават с Ферит, та са неузнаваеми, едни сдържани и мекички, като херувимчета.

# 436
Аз вече дума няма да кажа....прекрасен Ферит Hands Metal

# 437
Дияр ги върши някви ,мъти тя водите. Нещо не ме грабна мен епизода,но нищо. На финала само трима гледаха остро Халис . Айде дядо се върна,нека видим как пак ще се карат и ще си прощават. И все пак мн ми хареса сцената в СейФер стаята ,до влизането на Дияр,аха да види портрета,но не. Искам да го види този портрет  Сейро 😌

# 438
Мен щеше да ме накефи Халис, след като извика внука си, да беше и Сейран извикал да поздрави.

Каква да е Сейран, защо да не е благоразположена? Гледа му пръстена, какво да направи?

# 439
На мен Суна ми се видя подозрителна на няколко пъти. Сейран не гледаше с радост Халис, ай дано следващия епизод разкрият нещо вече.

# 440
Няма лесно да се откаже Дияр. Само думите  `и към Ферит :" На всичко ще свикна/ще приема" ми стигат.
Само не искам Сейро на "всичко да свиква". Дияр като е мазохистка , да виси там при тях и да им свети.
Голяма е вината на Феро.  Дава `и надежди ,както на Пело , а иначе го души когато стане дума за брак .

# 441
Изобщо не ми хареса епизода.Ферит и Сейран са неразпознаваеми.Тя му гледа халката и го хваща за ръка.Подсмихват си се в стаята където се въргаля с Диар.Ферит крещи колко обича Сейран,но докато е в безсъзнание се обяснява в кафето с кака и се държат за ръчички.Обяснява и как ще свикне в имението.Вечерят си заедно....Отвратена съм.Това не са Ферит и Сейран,които познавам и обичам....съсипаха ги

# 442
Сега Халис щом се върна ще излезе нещо оттам свързано с него и Сейран... Така го гледаше втренчено без да мига при появата му.
Да видим и със стълбата към терасата какво ще става..Дияр ли ще е, Синан ли ще е...
Синан все пак дебнеше на хълмчето пред ялъто. 😶‍🌫️
Лично мен финалът на еп.80 не ме грабна, но може би защото по принцип Халис не мога да го взема насериозно.😂

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:12 от bellie_ellie

# 443
В общи линии един епизод, безинтересен и с много пълнеж, Бетюл, Диар с нейното
семейство и накрая предложение за женитба.
На мене Халис въобще не ми липсваше. Защо го връщат, човека не е добре.
Явно и на Афра и Мерт вече сценарият не им харесва.

# 444
Аа момичета може ли да ми кажете,Ферит ще спи ли в стаята при Сейро,че чак утре ще гледам епизода.
Също Дияр нанесе ли се ?

# 445
Имам подозрение,че Серпил ще играе със Синан.Ще му каже за стълбата,така с един куршум да се отърве едновременно от Сей.ан и Дияр.Не беше случайна сцената с тая стълба.

# 446
Хайде,защитничките на Ферит,да чуем как беше епизода?Той все пак е падишах,една жена му е малко,завалията на два стана,да го ожалиш....но като е с Диярката,стана става един,душко добродушко и послушко.Специално за Анабел...обичам Ферит,не харесвам това в което го превърнаха...

# 447
Афра, Мерт, извинете, но отново заспах! Утре ще гледам и ще коментирам. Ако не заспя и тогава...

# 448
Аа момичета може ли да ми кажете,Ферит ще спи ли в стаята при Сейро,че чак утре ще гледам епизода.
Също Дияр нанесе ли се ?

Ферит щял да спи в друга стая. Дияр дойде непоканена и Ферит й вика, и без туй била дошла, да остане на вечеря. Така и не разбрах, защо беше нужно да се лещи на стълбата, ама...

# 449
Цитат
" На всичко ще свикна/ще приема"
Тя и Пело беше съгласна на всичко, само и само да се омъжи за Ферит,
но излетя скоропостижно.
Така и каката, ако покаже стълбата на Синан и Ферит разбере, ще и се
стъжни и "свикването" ще се отложи. Много е наперена, но дано не е за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт