Отговори
# 420
violet.pen, смях в залата! Защитничка на правата на жените се оказа Grinning
Разбра на къде духа вятъра и преструктурира силите Sunglasses

# 421
Дияр се прави на добра и загрижена, пред Ферит, не че е добра и загрижена.

# 422
На Джем да му бяха дали да играе такъв психопат още от началото на сезона, я как хубаво му се получава в тази серия.
При Дияр се заформя мътно положение, тя ли е решила да помага на Синан, не е ли...🤯 епизода доста въпроси отваря.

В събота или неделя ще има кратко видео с Афра. Косата да я пуснали сякаш, да видим дали и в сериала ще е така.

# 423
До тук кръгла нула...нищо не ми хареса, да не кажа, че и актьорите не развиха потенциала си, изкуствени...да видим оставащото.

# 424
Не искам да наливам масло в огъня, все пак не гледам епизода (само ви чета), ама наистина ли казаха, че каката е адвокат, защитаващ правата на жените?
Тогава защо преди два епизода се направи на глуха, когато чуваше крясъците от стаята на Сейран и Синан в хотела?
Ако горното за адвокатстването на тейзето е вярно, значи тия сценаристи наистина пишат "на парче", както им дойде.
Виждахме и чувахме за какво става дума ние, зрителите. В съседната стая се чуват най-вероятно някакви звуци, но не и викове за помощ, още по-малко може да се разбере, дали има скандал и за какво се карат.  Иначе Ферит щеше първи да скочи, при него това става спонтанно.

# 425
Здравейте!

Да видим дали Ферит ще изпълни обещанието си за женитба пред дядото на Дияр.
Дядото му каза, че въпросът със  сватбата трябва да се реши най-скоро и Ферит с недомлъвки потвърди.
После започна да се изпотява и пипа по врата, като че ли да се задушава. Сега да видим Сейран дали няма да се направи и тя на много разсъдлива и коректна и даде тласък на Ферит да се жени. Това е въпросът, според мен, който ще  предстои през нея.
Поведнието на Дияр,  според мен е нормално, предвид това, че тя се надява на сватба и бъдеще с Ферит, но много
точно вижда и оценява Феритовото поведение към Сейран.
За мен серията до тук е доста добра.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:40 от Dimana-nova1

# 426
Момичета,Ферит така хубаво си го изкрещя на глас:"Много те обичам Сейран,много те обичам",че нямаше накъде повече.Но,първо Сейран е все още омъжена,/ако не се окаже друго като дойде дядо/,а всички искахме да се уважава брачната институция,нали?Включително и турските зрители.В отговор на това което се случва с жените в Турция,да удариха с един куршум два заека."Избелиха" леля.С това обаче не я направиха по-симпатична.Ще видим по-нататък дали е сменила тактиката или ще се окаже наистина човек и сама ще се отдръпне.Тя вече започна да "загрява",че е нежелана и ако наистина искат да я оставят "беличка" ще продължат в този дух.Все пак ще е добре поне един да не е "психо" от третите страни.Обаче,май ще се окаже,че Торпилче има нещо общо със Синан.Набързо взела куфари и хукнала нанякъде много е съмнително.И си мисля,че на тази яхта където се крие Синан ще има и още един човек.Май ще дойдат в имението откъм морето.

# 427
# 428
Феро вика на кака си, че щяла да свикне в имението, та явно не се е отказал от думата си.
Фраг чакаме ли?

# 429
Мдааам... Феро бей нищо старо не е забравил и нищо ново не е научил...

# 430
Дежа-вю имах, като влезе кака му през терасата 😂 и той милинкия колко неловко се почувства.
Много му безопасна стаята.

# 431
# 432
И до края не се получи, ще извинявате, но и играта на ГГ не беше толкова добра, както досега.

# 433
Пълна пародия…
Тези отношения и това държание между Ферит и Сейран е доста странно…

# 434
Момичета,да разбирам от до сега написаното ,че г-н Ферит е засрал положението.

Общи условия

Активация на акаунт