Отговори
# 135
Забравих да напиша, единственият човек, който ще е против Сейран в имението май е ясен - Суна Simple Smile
Каквото и да си говорим Суна завижда на Сейран,колко неща и причини и тя поради злоба и завист към собствената си сестра.
Още не ме е загубила, като персонаж в сериала,но мизерийките и пак ще започнат ако Сейран се върне в имението и дай боже се съберат с Феро.
Особено като разбра,че и Абидин е Корхан..
Пак ще има размишления ,че Сейран пак ще стане Корхан ,пък тя е с на Абидин фамилията, въпреки,че се оказва и той Корхан.
Суна е много депресиращ образ,тя преследва нещо ,ще се разбере какво в последствие.

# 136
И в последния фраг единственото трето лице беше Суна….абе сестра ти реве,Ферит реве,а тя какво прави?…Сетила се да си уреди брака с Аби,но да събере Ферит и Сейран, Не..
Ох,много ме е яд на този сезон…направо съм мазохистка😂🤯🤮

# 137
Нагоре върви Ялъто! ✌🏻

# 138
  • София
Халис Ага вече е в имението

https://x.com/yalicapkinieng/status/1848760799193350565

Наги с готиния младеж от охраната

# 139
Добър вечер!  Hug  Hug  Hug
Момичета много интересни теми обсъждате днес  Kissing Heart
За причината Сейран да трябва да отиде в имението Thinking  Може оня мухъл Синан да е успял да избяга или от болницата или от психиатрията ,нали имаше и такъв слух ,че ще бъде пратен там и заради това да има заплаха за живота на Сейран. А може и Кантърджъ  да са изкарали някакви дебели връзки и да са успели да го оневинят и да а си го пуснали съвсем без проблем на свобода. Но и без каквато и да е причина Сейран може да си отиде в имението то си е нейно и на който не му харесва може той да си тръгне прав му път.Колкото по-малко навлеци толкова по-добре.И  в крайна сметка кой  е толкова много в имението-Ифош не вярвам да роптае много много ,за нея ще е добре Сейран и Ферит да са в  близки отношения и да творят ли творят ,а към нея да текат ли текат парични потоци.Леля Хатуч ще се зарадва за племенницата си .Серпилчето малко няма да е доволна ма нея кой я пита.пък и тя си изпусна шанса да се навре в постелите на Ферит ,преди като той беше с Дияр тя не успя да постигне нищо та сега ли ще успее.Новата жена на Орхан пък тя е просто само един инкубатор на неродения нов член на Корхан фемили така че е абсолютно безгласна буква  и никой за нищо нито я пита нито я слуша какво говори. Но Суна наистина може да стане проблем,тя така скочи да защитава правата на съпруга си ,че едва ли не щеше да набие първо Ферит ,а после и Сейран ,че е застанала на неговата  страната което не беше така ,просто Сейран се опитваше да успокои всички ,но къде ти Суна като се навие и няма спирка.Тя Суна и като разбра ,че Сейран се развежда май ми се строи ,че не остана много доволна ,което заради какво е не знам.Thinking
А Гюлгюн не знам ,но ми се струва ,че и тя няма да има против за идването на Сейран в имението. Като си говореха двете с Есме беше съвсем приятелски настроена ,а ако има нешо против дъщерята дали ще бъде добре настроена и към майката а Thinking Такааа ами то други освен  Ферит ,Орхан и Халис ,ако се е върнал вече, не останаха ,за да се чудим кой е против и кой не.На Орхан му е все тая ,Ферит с мнооого голямо желание я кани ,за Халис не знам ,но той Ферит пак кат викне и дедето ще свие перките на бързо тъй ,че с две думи по мои сметки няма никой против ,а и да има никой не го пита така че хайде Сейрош идвай си в къщи момиче.  Heart  Simple Smile
А това ,че Сейран може да е любовница на Ферит емииии това пък е съвсем невъзможно.Нито Сейран ще се постави в тази ситуация ,нито пък Ферит би я поставил в подобно положение.Той твърде много я харесва ,уважава и обича ,за да си позволи да направи такова нещо.А нашата Сейро е момиче от класа ,тя може да е съпруга ,но любовница никога.Но от друга страна технически погледано ако Сейран е пред развод ,а Ферит е пред разваляне на годеж ,те не са обвързани с други така че могат съвсем спокойно да се изконсумират.Айде стига толкова пък вече сме се правили на морални ,хората се обичат ,две години са били един без друг.Сейрошката не се е облажвала с никой ,с Феро бей ще се на една територия може и да пламне искра и няма да има нищо лошо в това .Трябва вече да го направят тоя техния наследник ,че ей на и таткото на Ферит ще има бебе и майката на Сейран ще има бебе само тия нашите се туткат.Тъй че няма какво да се дърпат ами да се подхващат двамата сладури и те така . Simple Smile
Сега шегата си  е шега  и аз си мисля ,че в началото Ферит и Сейран ще я дават  по тежко ,ще са си само приятелчета ,ще работят заедно ,ще си споделят ,ще се усмихват един на друг и така постепенно ,постепенно ще си припомнят колко е хубаво като са заедно ,колко им  е приятно и че не всичко в миналото е бил чак пък толкова лошо и така бавничко ще си станат пак толкова неустоими един за друг както преди.Е те и сега са си неустоими ,но имат бариери които не могат да преминат ,но само ако се престрашат да го направят ще е толкова хубаво и за тях и за нас като зрители.  Heart  Heart  Heart
Само каката на Ферит не знам къде да я сложа в сценария  Simple Smile ,но силно се надявам ,че още следващата или айде до към две серии на татък ще кажем бай бай на Дияр.  Simple Smile
Еми много е красива Афра ,много  Heart

Heart  Heart  Heart  СейФер  Heart  Heart  Heart

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:32 от Eny87

# 140
И така понеже е  реалност . От  началото  на сезон 3 ( 6 еп вече  гледаме )  имаме  4 развода и един развален  годеж
Сейран-Ферит
Орхан-Гюлчин Знаем как Орхан се върна жив и радостта , която се случи
Есме Кязъм . Кязъм спаси жена си  
Суна -Кая -причина ?
Абидин - Айше ...
а и Халис - Хатуч дефакто не са заедно

Какво е обяснено за всичко това Хайде ,  Ферит и Сейран са се  бъгнали  заради болестта ,  а всички други ?

# 141
И така понеже е  реалност . От  началото  на сезон 3 ( 6 еп вече  гледаме )  имаме  4 развода и един развален  годеж
Сейран-Ферит
Суна -Кая -причина ?
Абидин - Айше ...

Какво е обяснено за всичко това Хайде ,  Ферит и Сейран са се  бъгнали  заради болестта ,  а всички други ?
Самият сезон е бъгнат ,затова KrasiAnna.

# 142
Скрит текст:
И така понеже е  реалност . От  началото  на сезон 3 ( 6 еп вече  гледаме )  имаме  4 развода и един развален  годеж
Сейран-Ферит
Суна -Кая -причина ?
Абидин - Айше ...

Ей затова ако има кома ще е най добре .Сценаристите без много много трудности ще отговорят и на тези и на още сумати други въпроси и ще запълнят празнотите които още от началото на този сезон са започнали да създават и да не ги запълват изобщо с никаква информация.Но и на мен вече ми се струва ,че няма да има кома и остава единствено да се надяваме ,че все пак сценаристите ще ни дадат нужните отговори .Дано просто ей така в един момент да избухне бомбата и всеки въпрос да намери своя отговор и всичко да стане ясно ей така отведнъж.  Hands Pray

# 143
Красивото ни и талантливо Афи! ❤🔥

# 144

Много ясно Sunglasses

# 145
Хареса ми това сравнение: Имението представлява живота и сърцето на Ферит- минало, настояще, бъдеще. Сейран притежава имението, съответно живота и сърцето на Ферит. Когато Сейран не е там, живота в имението е пълна бъркотия. Ферит е убежището на Сейран, човека на когото може да разчита и вярва.
Започват на чисто, щели да флиртуват, няма веднага да се женят.

# 146
# 147
Момичета коя е тази Рожбин ,която е на второ място? В кой сериал играе ,защото аз до сега не мисля ,че съм я засичала някъде.
А Су Бурджу  е от сериала с Бурак Денис нали?Една така къдравка  е май. Thinking
Скрит текст:

# 148
Момичета коя е тази Рожбин ,която е на второ място? В кой сериал играе ,защото аз до сега не мисля ,че съм я засичала някъде.
А Су Бурджу  е от сериала с Бурак Денис нали?Една така къдравка  е май. Thinking
Рожбин е една сладурка, която пее страхотно /до колкото знам е завършила консерватория/ и играе в сериала "Див" / Yabani/.

# 149
Мерт  поздравява фен за РД
https://x.com/seyferom/status/1848776016681959842

Общи условия

Активация на акаунт