Отговори
# 450
  • Ямбол
Епизода не беше чак толкова зле.На места имаше тъпотий признавам , ама беше по-хубав от първите епизоди.Синан играе чудесно психо.Ей тва май му е силата на него.Ферит каза,че много я обича нашата Сейран,ама сякаш не го осъзна като го каза,ами просто тези думи му излязоха от устата продиктувани от сърцето. Като по инстинкт.Честита да ни е сватбата на всички. 🥂.То голямо чудене беше.Ама даде се жената,както да прави майка ще става.😉 Аз се зарадвах на деди впрочем.Стана ми едно драго,когато се появи.Другия епизод ще е по-интересн,ако разбира се сценарият го позволи.От този епизод ще започне осъзнаването на Ферит.Те първа ще започне една вътрешна борба със самия себе си.Впричем на Бетюл корема във всяка сцена е различен 😁😂 хем е голям-хем малък.Пък на места все едно не е бременна 😁.Абе драги режисьори гледайте ги малко тия работи де 😂. Чакам с интерес другия епизод.Синан е ясно,че няма да се спре освен ,ако не умре или не го вкарат в някоя психиатрия.Никога не съм харесвала жени,който нямат достойнство.Дияр  щом Ферит и пусна веднага ръцете за да отиде при Сейро е ясна работата.После в колата с неговия отговор "Кой го казва това " на въпроса "Не можеш винаги да пазиш Сейран".Абе момиче взимай си кожената чанта и си тръгвай.Какво се натискаш на мъж,който сърцето му принадлежи на бившата му съпруга.Заряза я на сватбата и продължава да се влачи след него.Не става и няма да се получи.С каквото и да се примери.Това е башка работа не е за нея.Но пък ми беше много смешна като се качваше по тази стълба - като крадец пък уж адвокат.Барната с костюма,с токчета на краката вирната на стълбата.Абе вход няма ли тази къща? Нали уж е годеница.Да си влезе като нормален човек 😁🤦.
Впрочем Кязъм голям артист не случайно е актьор на годината.Поздравления.Браво на него! 🥰 Силата на Афрам ❤️🧿 

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 01:05 от roxy94

# 451
Цитат
" На всичко ще свикна/ще приема"
Тя и Пело беше съгласна на всичко, само и само да се омъжи за Ферит,
но излетя скоропостижно.
Така и каката, ако покаже стълбата на Синан и Ферит разбере, ще и се
стъжни и "свикването" ще се отложи. Много е наперена, но дано не е за дълго.

Дано не е "скоропостижно" колкото Пело. Бучето я гледахме цели два сезона. Накрая Феро и прости всичките измами и интриги и я прегърна. Така че не искам да гледам Дияр цял сезон.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:23 от Kami_J

# 452
Хайде,защитничките на Ферит,да чуем как беше епизода?Той все пак е падишах,една жена му е малко,завалията на два стана,да го ожалиш....но като е с Диярката,стана става един,душко добродушко и послушко.Специално за Анабел...обичам Ферит,не харесвам това в което го превърнаха...

Няма повече да споря с Вас, харесвайте си когато искате.

# 453
Продължават да сриват образите на Сейран и Ферит за сметка на този на  Дияр.Нашият е стиснал здраво приза за олигофрен на сезона,Сейро е като маносана,Дияр лети с ангелски криле.Мудна серия,единствено ,че най-после чухме от устата на Ферит ,че обича Сейран,но как да се зарадваш като после държа ръцете на кака и я гледа с възхита. Останалото драмите на пълнежа .Надявам се скоро да има развитие с картината и стълбата,поне това загатнаха.

# 454
На Пакил договора е 14 епизода,на Джем е 9...та смятайте колко още.Джем ще го изтраем,още малко а и той се появи в серията за 5 минути.Обаче главната героиня Дияр,поне час,че и отгоре.Ми права е жената да качва сторита,тя изнася сериала сега на плещите си...

# 455
Хммм май Синан е аут. Дано да е вярно, макар че ще е странно за сюжета. Склонна съм да вярвам, защото актьорът май за първи път не сподели и нищо за днешния епизод.

# 456
Докато гледах епизода, в мен се зароди едно съмнение: Пелин чия любовница е? Защото и тя като Буче излезе връзкарка. Нейните реплики бяха по-добри, от репликите на другите. Вече е в главна роля, Сейран и Ферит са второстепенни. И Мерт беше прав: ние гледаме друг сериал, който няма нищо общо с 1 и 2 сезон. За съжаление съм се заразила с вируса на тези два сезона и не мога да спра да гледам, но съм все по-отвратена. Все си казвам, че с новия епизод нещата ще се променят, а те все повече затъват.

Забелязахте ли, че Дияр по-едно време отиде някъде сама и след малко се оказа, че Синан е избягал. Дали и тя не е помагала. И пак си задавам въпросите:
- Синан от кого получаваше снимките?
- Пелин от къде знаеше за заболяването на Сейран?
- Как Сейран бързо оздравя от нелечимо заболяване?
- Защо се разведоха?
За мен има заговор от близки хора.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:57 от ani.zaiche

# 457
# 458
И аз като рускините взех да се съмнявам,че Афи е бременна.Има мъничко коремче а е слабичка,хммм...Дирен се прави на ударен че не знае,но излъга и за сватбата на Берил и Ерсин че няма покана.Да не би да бързат до нова година,че ще си имаме истинско бебче.Съвсем изперках,ама има коремче и с роклите я прикриват но с дънките се вижда Hug

# 459
  • София
Явно всеки гледа с някакви очаквания за определени събития и после мрънка.
Утре ще защитавам Ферит, сега не ми се спори.

# 460
Много са не внимателни при снимките - когато Ферит намери Сейран и я качваха в линейката, той бе без халката.

# 461
По темата със сериала съм съвсем изчерпана, но да питам къде го виждате това коремче на Афра? Тя е толкова слабичка горката. Тъкмо е във вихъра на кариерята си, съмнявам се да се впусне да гледа деца на 25-26...

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:15 от Ela1

# 462
# 463
По темата със свриала съм съвсем изчерпана, но да питам къде го виждате това коремче на Афра? Тя е толкова слабичка горката. Тъкмо е във вихъра на кариерята си, съмнявам се да се впусне да гледа деца на 25-26...

Слабичка е и аз го казвам,но с дънките в стаята с Феро,има мъничко коремче.Може от дънките да е.Казах че съм изперкала явно а и ми се иска да се радваме на истинско бебче Heart

# 464
Освен Ферит и Кязъм, най-щастливият човек при появата на Халис, бе Дияр. ЗАЩО?

Общи условия

Активация на акаунт