Отговори
# 480
Ако Пелин се е изтървала за годината (не съм гледала с превод серията), не бе ли редно да презаснемат и коригират това. Или нарочно са оставили тази реплика, сигурно имат цел или са немърливи.

А Дияр до сега не се интересуваше от другите човешки същества, а сега олеле, защитник на жените, айди бе! Тя е лицемерка, това е тактика да контролира Сейран и Фирит, да има повод да се върти около тях.

# 481
Ако Пелин се е изтървала за годината (не съм гледала с превод серията), не бе ли редно да презаснемат и коригират това. Или нарочно са оставили тази реплика, сигурно имат цел или са немърливи.

Аз го гледах на руски и ясно е чух 2024. Може и да греша разбира се, но или е грешка може и в сценария или е нарочно... защото това беше сцената когато вдигна боклука на куриера, това му каза 2024 и как продължаваме да зацапваме и да не подържаме чисто. Много целенасочено беше според мен произнасянето на годината 🤔

# 482
Но и този боклук? Да се отклониш и спреш с мотора, за да хвърлиш хартийка... Тук има нещо. Но и никой не си направи труда да я разгледа. Няма да си губят времето да снимат такава глупост. Има нещо на тая хартия, но кога ще го видим.

В Х имаше кадър, че Синан вече е в стаята на СейФер. Но наистина бе много тъмен кадъра. Ще гледам внимателно серията, когато я пуснат с превод.

# 483
Но и този боклук? Да се отклониш и спреш с мотора, за да хвърлиш хартийка... Тук има нещо. Но и никой не си направи труда да я разгледа. Няма да си губят времето да снимат такава глупост. Има нещо на тая хартия, но кога ще го видим.

В Х имаше кадър, че Синан вече е в стаята на СейФер. Но наистина бе много тъмен кадъра. Ще гледам внимателно серията, когато я пуснат с превод.
На мен ми изглеждаше да е като куриера, но наистина цялата сцена с тази хартийка беше много нелепа. През цялото време бях с усещането, че ще излезе нещо от нея щом толкова време ѝ отделят, но така и никой не я отвори тази хартия.

# 484
# 485
И аз имах същото усещане, че ще отворят този боклук и ще видят какво има в него /или е написано там/. Но накрая ще се окаже, че са снимали още една безсмислена сцена с кака. Тъй де, да блесне. Дето вика Ураз, показаха я в епизода с най-високо ниво на доброта Grinning

# 486
Същия сериал ли гледаме?
Куриерът носеше кутии, които охраната взе, когато дойде Дияр; той си тръгваше и си хвърли бележката на земята. Много внимание обръщате на сцените с Дияр. Тази беше да ни покаже Дияр каква е готина, има гражданска позиция и е много справедлива.

# 487
Нинче, изтървала съм този ценен момент Grinning Но предположих де Smirk

# 488
Рейтинга е много зле - АВ се е повишил много и сега ни чака ужас - Диярия нон стоп. Тя вече ще е неизменната главна героиня. Ще припишат на нея това повишение.

# 489
Къде другаде има с превод на бг, дори и автоматичен ? В playtube я няма серията

# 490
Здравейте, момичета. 🙂

Дичка, честито внуче! 🤗 Да е много здрав и щастлив малкия Виктор! 🍀

Още не съм гледала серията, но все още съм оптимистка за скорошно събиране на СейФер. 😊

# 491
  • София
И как на нея ще препишат увеличението, като я нямаше във фраговете? Туркините чакат тази да я махнат, ако пак я правят мила и добра, пак ще падне рейтингът.

За мен сцената с куриера беше, да покаже, че тя си влиза през централния вход, а вечерта, да я покажат на стълбата.

Снощи даже 4 сериала си е имало, Бирса писа два....

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:21 от MysteryG

# 492
Къде другаде има с превод на бг, дори и автоматичен ? В playtube я няма серията
Серията в playtube,излиза към обяд.

# 493
Здравейте момичета,
Дичка, честито бебче. Това е най хубавата новина в едно семейство.
За мене е изненада рейтинга с толкова излишен пълнеж, но ще го преживеем.
Очаквам скоро нещата около каката да се разкрият, но най важното е Ферит да прогледне. Не случайно беше влизането и през терасата.
Убедена съм, че тя помогна на Синан да избяга от болницата.
Как бързо реши да стане адвокат на Сейран само. Контрола е важен за нея, но и това няма да я задържи близо до Ферит.
Отново и отново Ферит дава обещания на любовниците си, които няма да изпълни, но ще им носи последствията.
Добре, решиха да върнат Халис,  но защо малко не го вкараха в по приличен вид. Видя ми се доста занемарен. Не знам как го прегръщат в този вид.

# 494
Рейтингът се вдига бавно, и от продукцията би следвало да знаят от къде идва. Нека не мислим, че и те се самозаблуждават. Ако погледнем рейтинга на конкуренцията ето това е успех да влязат в десетицити на АВ, която е най-важната, до колкото се ориентирам.
За мен сега Дияр ще се осъзнае къде се намира и ще я изкарат от картинката.
Ще се опитат да изкарат всички нови по бързата процедура.
Ще забият клинове в отношенията на оригиналния състав, като Ферит - Абидин, което за мен е мн неприятно. Аз харесвам образа на Абидин и мъжката дружба която имат с Ферит. Абидин за 2 сезона беше повече от брат за Ферит, сега го нарича слуга, не е добро решение.
Сега изгледах серията с английски суб., съответно разбрах всичко. Накараха Сейран да каже репликата за задушаването от интрото за сезона, но не че Ферит е задушава, а Синан.
Да правилно съм я чула вчера Дияр казва 2024.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 14:22 от K_I_V_

Общи условия

Активация на акаунт