Отговори
# 495
Съжелявам, Мистери, но сценаристите нямат нашата логика (вече много кратно го видяхме, иначе нямаше да гледаме тези простотии с Дияр), а и те показаха, че толерират Пелин.

# 496
Dichkata, честит да ви е Виктор! Здрав и многп щастлив! 🧿

# 497
Интересно ми е защо Сейран изглеждаше така при завръщането на Халис? 🤔 Меко казано не е щастлива да го види.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:44 от Lilia*

# 498
  • София
Еее, стига толкова

Съжелявам, Мистери, но сценаристите нямат нашата логика (вече много кратно го видяхме, иначе нямаше да гледаме тези простотии с Дияр), а и те показаха, че толерират Пелин.

Със сигурност тези 5 човека не са взети случайно и не са толкова тъпи, колкото си мислим.

Дияр е адвокат от самото начало на сезона. Не можете да ме убедите, че това, да поеме случая на Сейран не е било замислено преди много серии.

# 499

Със сигурност тези 5 човека не са взети случайно и не са толкова тъпи, колкото си мислим.

Дияр е адвокат от самото начало на сезона. Не можете да ме убедите, че това, да поеме случая на Сейран не е било замислено преди много серии.

Да даже вече имаше хора,които предполагаха че Дияр ще играе адвокат на Сейран, много преди този епизод

# 500
Честит Виктор, Dichkata, да расте здрав и щастлив!
Бирса писа, че сериалът ще е до НГ, ако няма промяна, а Емрулах мечтае за 4 сезон ли?

# 501
Да е живо и здраво малкото Викторче😘🥳

Рейтингът показва хората какво искат да гледат. Формулата е проста и не знам как не им се наби в тъпите кратуни. Можеха да развият сюжета с болестта на Сейран. През какви трудности преминават отношенията им. Хората се променят, когато се разболеят от тежка болест. Можеше да видим в детайли как Ферит не се отказва от нея. Как се борят все пак да запазят брака си. А те претупаха целия сюжет с болестта й. Дори не разбрахме от какво беше болна. Ако е бил рак на матката или яйчниците, за какви деца говори изобщо Сейран? Предвид, че казаха на Тарък, че отива при гинеколог, какво друго да е🧐
Можеше този Синан да не е психо, а нормален човек и въпреки това да се види завръщането на Сейран към Ферит. Нямаше нужда от поредните психарии, за да осъзнаят нещата.
Каква е идеята да изкарват Дияр бяла и добра сега? Да преглътнем брака им ли? Да вземат да извикат и Сейро за свидетел освен 😵‍💫

# 502
# 503
  • София

Бирса писа, че сериалът ще е до НГ, ако няма промяна, а Емрулах мечтае за 4 сезон ли?

Тя Бирсен писа, но Дирен е на друго мнение и определено беше изненадан

https://www.instagram.com/reel/DBhRe13tEUU/?igsh=YTU0aGZjaTloZDFy

Ще видим.

Аз няма да страдам много и да свърши на Нова Година, но не го вярвам. Само ще ме е яд, защото пак мисля да ходя на сета пролетта.

Бирсен вчера, след като каналите си обявиха програмите, писа, че още не се знае, ще има ли нови серии, после писа, че ще има Рибарчето и Шербета. В крайна сметка, всички канали си дадоха сериалите.

# 504
# 505
Мистери, Дияр със сигурност не беше адвокат по правата на човека. Доколкото помня, се занимаваше с уреждане на финансови дела. Откъде се взе сега тази яростна позиция? Имам чувството, че тъпите сценаристи четат коментарите на феновете и в движение оправят грешките си. Ти самата писа за нейното поведение в хотела и на сватбата, преди да тръгне Ферит. Не 5, 10 да станат сценаристите, все тая. Много слабо изпълнение при тях. Хем Шнура и Гюлса им помагат, Джурджу също се бърка в работата им. Репликите са писани на едно коляно, без всякаква дълбочина. Грам не мога да усетя емоциите на героите. Ни на Ферит, ни на Сейран, на никой. Само Дияр постоянно гледа тъпо и се усмихва. Ферит го пишат с биполярно разстройство.

# 506
Някой може ли да разкаже за снощното интервю на Гюлчин? Гьоздето и тя имаше. Нещо интересно казаха ли?

# 507
Гюлчин пияна ли е на това интервю? Какво я интересувало Сейран, Ифакат е важна за нея 😁

# 508
  • София
Еве, това си е моето мнение. На мен сцената със спасяването на Сейран много ми хареса.
Няма сега да задълбаваме толкова какъв адвокат е, факт е, че не е счетоводител, примерно.

Тези интервюта изобщо не трябваше да ги дават, Гюлчин е много пияна.

# 509
  • Яко в Матрицата...
Нещо от Х, което добре описва моите мисли:

https://x.com/murekkeep/status/1849942375965065320

И така, кой беше героят, оставен извън играта в 80-и епизод? Разбира се, че това беше Дияр.
Самата тя изрази това с думите си: „Чувствам се изолирана/отхвърлена“.

Да🤷 Дияр …

Дияр, която запази своята зрялост и здрав разум през целия епизод, беше простреляна в мозъка в момента, в който намери Сейран в стаята на Ферит.
Опита се да не покаже изненадата и разочарованието си, да запази здравия си разум, но не успя. Миналото на Сейран и Ферит - вчера, днес и утре, не беше нещо, с което Дияр можеше да се състезава, а освен това няма никакво състезание.
Въпреки това Дияр веднага попадна в капана и сгреши. Опита се да даде посланието си в първия диалог, отразяващ връзката между Сейран и Ферит. „И аз съм тук... Ти беше в миналото, но аз съм в днешния ден.“ Не мисля, че Дияр, която настойчиво и упорито казва: „Аз съм тук! Ще бъда силна, честна, справедлива и в същото време ще защитавам любовта си“, ще може да издържи на тази ситуация много дълго, защото чувството да си изолиран е едно от най-лошите чувства на света.
Огънят и барутът са един до друг, но Дияр настойчиво казва: „И аз съм тук“. Въпреки че знае, че когато топлината, представлявана от огъня, и експлозивната природа на барута се съчетаят, ще настъпят опустошителни резултати, тя каза: „Ще свикна, ще го направя“.
Тогава на нас се пада да кажем „hodri meydan“. Ако тя знае, вижда и разбира как Ферит обича Сейран, но упорито избира да стои по средата, ако не може да направи разлика между любов и милосърдие, тогава трябва да е подготвена за това, което ще види, защото Ферит никога няма да се откаже от Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт