Отговори
# 510
Значи , ако Синан влезне в сейферската стая ,Феро пак ще спи на дивана ,да пази Сейро.❤

# 511
Значи , ако Синан влезне в сейферската стая ,Феро пак ще спи на дивана ,да пази Сейро.❤

Далеч ще му така, трябва да си легне в леглото (всеки от неговата страна). От дивана няма да я чува как диша 🤗Може и едно лека нощ жена моя да и пожелае после да каже, грешка на езика приятелче мое...
Ето този паралел ще е забавен да се види, само че не Пело на терасата, а Синан.

# 512
Марбела, това е страхотна идея - Синан да влезе в стаята, да остави нещо, за да се разбере за посещението му и това да даде повод на Ферит да спи там. Уха!!!!!!!!!!!!! Дано сценаристите се сетят за такава ситуация.

Сред вас, момичета, има страхотни сценаристи. Ама в Турция не се сещат да ви използват, а взели едни...

# 513
Нещо от Х, което добре описва моите мисли:

https://x.com/murekkeep/status/1849942375965065320

И така, кой беше героят, оставен извън играта в 80-и епизод? Разбира се, че това беше Дияр.
Самата тя изрази това с думите си: „Чувствам се изолирана/отхвърлена“.

Да🤷 Дияр …

Дияр, която запази своята зрялост и здрав разум през целия епизод, беше простреляна в мозъка в момента, в който намери Сейран в стаята на Ферит.
Опита се да не покаже изненадата и разочарованието си, да запази здравия си разум, но не успя. Миналото на Сейран и Ферит - вчера, днес и утре, не беше нещо, с което Дияр можеше да се състезава, а освен това няма никакво състезание.
Въпреки това Дияр веднага попадна в капана и сгреши. Опита се да даде посланието си в първия диалог, отразяващ връзката между Сейран и Ферит. „И аз съм тук... Ти беше в миналото, но аз съм в днешния ден.“ Не мисля, че Дияр, която настойчиво и упорито казва: „Аз съм тук! Ще бъда силна, честна, справедлива и в същото време ще защитавам любовта си“, ще може да издържи на тази ситуация много дълго, защото чувството да си изолиран е едно от най-лошите чувства на света.
Огънят и барутът са един до друг, но Дияр настойчиво казва: „И аз съм тук“. Въпреки че знае, че когато топлината, представлявана от огъня, и експлозивната природа на барута се съчетаят, ще настъпят опустошителни резултати, тя каза: „Ще свикна, ще го направя“.
Тогава на нас се пада да кажем „hodri meydan“. Ако тя знае, вижда и разбира как Ферит обича Сейран, но упорито избира да стои по средата, ако не може да направи разлика между любов и милосърдие, тогава трябва да е подготвена за това, което ще види, защото Ферит никога няма да се откаже от Сейран.

+1. Рени, благодаря, че сподели. Flowers Bouquet Това са и моите мисли за Дияр.

# 514
# 515
Честито бебче! Да расте здраво и щастливо!
Според мен репликите за убийство на бебета и деца и малтретиране на жени има връзка със случилите се събития в Турция.
На Бирсенката за пореден път й излязоха новините фалшиви.
По-рано писах за 4-ти сезон, та нищо чудно.
Да видим дали и Гюлгюн няма да се окаже бременна.

# 516
Дичката Честита радост Нека малкия юнак да бъде здрав и щастлив

# 517
Тя Гюлгюн е на път от чичото, но аз очаквам след завръщането на Халис и Хатуч да е бременна.
За Дияр остава едно последно оръжие да остане при Ферит и това е да каже, че е бременна.
Тогава няма отърваване от тази лепка.

# 518
Сутринта изгледах епизода с руски субтитри и много ми хареса 🤗🫣🫣...Наистина...Явно напоследък съм все наопаки 🤦‍♀️🤷‍♀️. Много хубави диалози имаше, много важни неща се казаха. Нищо не беше случайно в този епизод, нищо...
И това е, защото продължавам да гледам през призмата на теорията за комата...Близо сме! Надявам се в края на 81 Ферит да се събуди ❤️

# 519
Сядам да го гледам..
Да видим,дали Ферит ще заслужи защитата от върлите си фенки?
Дичката,честито бебче!Да расте здраво и да има безгрижно детство!Мама,тате и леля да се гордеят с него
До скоро,мацки

# 520
Сутринта изгледах епизода с руски субтитри и много ми хареса 🤗🫣🫣...Наистина...Явно напоследък съм все наопаки 🤦‍♀️🤷‍♀️. Много хубави диалози имаше, много важни неща се казаха. Нищо не беше случайно в този епизод, нищо...
И това е, защото продължавам да гледам през призмата на теорията за комата...Близо сме! Надявам се в края на 81 Ферит да се събуди ❤️

А дали може линк да си догледам пропуснатото, защото снощи ми прекъсна Интернета по едно време?

# 521
Зад кадър

# 522
  • София
Акаунтът, от който е снимката, е чакал излъчването на епизодът. Пише, че е от 23-ти, сряда

# 523
Сутринта изгледах епизода с руски субтитри и много ми хареса 🤗🫣🫣...

А дали може линк да си догледам пропуснатото, защото снощи ми прекъсна Интернета по едно време?
Ето тук гледам обикновено 🤗
https://turkrutv.net/zimorodok-80-seriya.html

# 524
Не знам защо всички казват, (не в темата) че Сейран е като Пелин, била любовница и т.н.
И сцената в стаята с кака е била същата като тази с Пело…
Ами не!
Сейран е собственик на това имение.. + леля и е омъжена за Халис.. би следвало тя да идва и да стои колкото си поиска.. след като всички плащат наем там… база за сравнение няма..

На мен епизода не ми хареса. И не не са виновни нито кака, нито Ферит, нито Сейран.. виновни са тия дето ги пишат тия сцени..
Мозъка ми не може да схване вчера какво гледах.. и това ми били сценаристи.. язък!

Аз със зор чакам да свърши сезон 3, Емрулах говори за 4.. айде НЕ!
Нищо не може да замени първи сезон..

Общи условия

Активация на акаунт