Отговори
# 540
Мда... Докато Сейран все попада на психопати, то Ферит все попада на разбиращи, съчувстващи и подкрепящи го жени. Докато страда в болничния коридор за някоя от бившите си, настоящата до него все му удря здраво рамо. Аферим, сценаристи! Опитвате се да ме откажете, като ме карате да гледам едни и същи сцени, сменяйки само жената до Ферит, но няма да ви се получи. Аз съм над тези неща. Simple Smile

# 541
И още нещо,Ферит попита Аби,но със същия успех можеше да попита и Сейран,как така две години са с него и не са разбрали що за чудовище е.Защото той е чудовище,наистина.
Не може да не може да разбереш,да видиш,да усетиш нещо за такъв срок от време. Въпреки хапчетата.....

# 542
Добра вечер на всички ви и честит нов живот в родата на Дичката! Flowers Four Leaf Clover
Да взема и аз да кажа нещо по снощния епизод, макар че тоя път бях решила - по-добре нищо.
Цитат
Не знам защо всички казват, (не в темата) че Сейран е като Пелин, била любовница и т.н.
И сцената в стаята с кака е била същата като тази с Пело…
Ами не!
Понеже и аз писах нещо за Сейран в този контекст, да кажа какво имах предвид - Дияр и Ферит женени, а Сейран в конака, нещо подобно на Ферит доведе бременната Пелин да я спасява не помня вече от кого. А женен за Сейран. Щото ... знаем вече за добрата му душа.
Реших да пиша обаче по друг повод. Има една нагласа за всичко в подобни триъгълници да се обвинява "натрапницата" (или третият). В нашия случай - Дияр сама трябва да се оттегли. Има жени, които ще го направят, има и такива, които ще се бият докрай. Но нали е ясно, че не тя е причината в една двойка да се появи третият. Каквато и да е Дияр, нашите гълъбчета трябва да си оправят живота сами. Сейран направи първата крачка с искането на развод. Сега е ред на Ферит да каже коя жена иска до себе си.
И сега към сцената с Дияр по стълбата и тримата в стаята. Има един момент в тая сцена, който мен ме изправи на нокти - Ферит моли Дияр да убеди Сейран, че трябва да остане в тая стая за нейната безопасност. Scream Той не може да вземе решение, остави двете жени да се убеждават взаимно, а и двете са разстроени от случката. И не знам дали въобще някога ще вземе решение... Та ... турският Дон Жуан, за разлика от познатите европейски примери, не оставя една жена, той чака тя сама да си иде. Ми не е джентълменство това, а игра с чувствата на две жени. Е в тоя смисъл Ферит не е пораснал, ама никак и поведението му в отделни моменти (шегичките му) е инфантилно.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 19:03 от Katya_I

# 543
Аз се издразних на Дияр точно в сцената в спалнята,когато се намеси да каже ,че Сейран не знаела за Серпил,как влизала на най-сладките моменти без да почука.Това беше гадно и тя го направи нарочно

# 544
За мен Синан с болния си мозък се "домогна" до Сейран и след сключването на брака я приема и третира като негова "собственост".

# 545
Дичката, и  аз мечтая да е кома. Според мен, броя на сериите не е толкова важен, стига да не стане досадно, но при такова състояние от няколко часа или дни в кома, за пациента могат да са като миг или години. Зависи от мислите в подсъзнанието, като сънищата (има хора цял роман сънуват за няколко часа). Но комата ще изчисти Ферит като образ, за мен той изневери на СейФер (знам, че са разведени, но за мен той изневери на тая любов. Сакън без кекс не може, това е най-важно за него.) Но какво ще решат сценаристите, не се знае.

# 546
На мен в тази сцена ми се стори , че Ферит убеждаваше Сейран , тя не беше съгласна и той искаше подкрепа и от Диар
За Серпил е опит да изчистят , че всъщност не са били заедно Ф и Д
По повод на адвокатката , която започна сезона с кърпа на главата и
 говореше на езика на феминизма и подкрепата на жените и силната личност, която никой не може да стъпчи

Скрит текст:

Сцената , когато дядо и я принуждаваше да се жени

На себе си да помогне първо
И като толкова е загрижена за Сейран , защо не подадоха молба за развод
Логика няма за нищо

# 547
Аз се издразних на Дияр точно в сцената в спалнята,когато се намеси да каже ,че Сейран не знаела за Серпил,как влизала на най-сладките моменти без да почука.Това беше гадно и тя го направи нарочно

Нарочно го направи, издразни се на спомена на Сейран и Ферит за Латиф и да не остане по-назад, да покаже, че и тя има.

# 548
  • Яко в Матрицата...
Вал, постът ми е за връзката на Синан и Сейран. Не знам как по-ясно да напиша, че една връзка не може да се разглежда, като анализираме само едната страна. В случая ти гледаш само Сейран. Докато Сейран го е “използвала”, той какво е правил? Зимен сън ли е спал? 🤣 Връзката е двустранен процес, а не последователност от действия на единия в тази връзка.

# 549
Вал, да припомня, Сейран предложи брак на Синан. Синан я принуди вербално да се оженят бързо, без документи и записване в общината, отидоха до залата и се ожениха, без подготовка. Сейран не искаше този брак, но Синан искаше да докаже, че наистина го иска. За мен вина за брака имат и двамата.

А колкото за това, как така никой не разбра какъв е Синан, или е добър актьор (нямам в предвид за сериала, а за историята) и се е прикривал успешно, или това са правели хапчетата. Суна се страхуваше с Аби да не го ядосат, явно тя нещо имаше в предвид, но не стана ясно какво.

Цитат
За Серпил е опит да изчистят , че всъщност не са били заедно Ф и Д

Трудно това ще се отрече, защото ние видяхме дрехите, овъргаляното легло, полуголата Дияр да се облича. За разговор ли е била подготвена?

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 19:44 от ani.zaiche

# 550
Рени,Зайче,всичко това е вярно,но оправдава ли я?
Не гледам само Сейран,а единствено нея.
Тя предложи брака,тя си сложи подписа,без никой да я насилва,тя размахваше свидетелството за брак....
Действията в последствие са заради нейното нежелание да бъде истинска съпруга на мъжа си
Аз не искам да обвинявам Сейран във всяка серия.В тази серия бях напълно на нейна страна
Но,не мога и да прескоча факта,че и тя не постъпи добре със Синан.Ако Синан не беше психопат,а съвсем нормален човек,който ще страда заради скритата любов на Сейран и ние го виждаме как той се измъчва-пак ли щяхме да кажем,че отношенията се градят от двама?

# 551
Здравейте,
Със смесени чувства съм след вчерашната серия. Хареса ми, че СейФер имат повече общи сцени, но не ми хареса, че Диярията присъстваше в 95% от тях. То по-добре да си бяха оставили Пелото, поне си бяхме свикнали с нея.
Проблемът при Сейран и Ферит е, че и двамата в опита си да забравят другия се заблуждава, че обичат човекът до тях.
Сейран се събуди, сп.я да се заблуждава, че обича Сенан, но не съм сигурна, че  е осъзнала напълно, че не може без Ферит.
А пък той..... прекалено ми е лигав с тази. Цели два сезона минаха, с толкова жени си ляга, целува, флиртува, но не се е държал толкова мило с тях, както с Дияр. Е това не мога да го разбера.

# 552
  • Яко в Матрицата...
Вал, няма да споря, явно не се разбираме…
Какъвто и да е Синан - добър или лош човек, да, отношения се градят от двама. Не знам как по друг начин може да се гради връзка.

# 553
Личен поглед върху брака на Синан и Сейран - съгласна съм, че Сейран постъпи лошо с предложението за брак, мисля, че го направи от страх пред чувствата си към Ферит и переспективата да го види. Синан също използва това за отмъщение към Ферит и добре знаеше, че Сейран обича Ферит, тя не го криеше. Затова мисля, че Синан не е излъган и подведен.

Лична история, който иска да не чете:
Скрит текст:
Имах приятел, но считах, че секса е за след сватбата. Но той явно реши, че без това не може и забремени друга. Един ден го виждам с нея (всъщност живеехме в съседни блокове, апартамент срещу апартамент). Естествено питам какво става и научавам за бременността и, че ще следва сватба. Да, болно ми е, но сложих веднага точка. Момчето ми казва, но аз обичам теб и искам да съм с теб. След няколко месеца пак ми казва същото и, че ще иска развод, не можел да живее с жена, която не обичал. Отказах, "за разведен няма да се омъжа". След няколко дни дойде друго предложение: "Ожени се за брат ми, а ние ще живеем заедно". Това преля чашата, казах му, че вече и добър ден няма да чуе от мен. След години животът определи да сме съседи в един блок, а бях касиер на блока. Но вече сме само съседи.
Моите остарели разбирания за секса считам, че са ми били от полза. След време имах друг приятел. И той държеше на това. Разбрах от тук от там, че спи с едно момиче и приключих връзката. След време той разбра причината за скъсването и реши да ми обясни, че ме обича, че било грешка. Но аз отсякох - тази грешка щом веднъж я има, ще се повтори. Не!
Съпругът ми  е единственият и аз съм за него единствената. Аз съм вече на 60г, не съм първа хубост, но съпругът ми, въпреки, че трудно се движи, всяка сутрин ми сервира кафето в леглото. Той мие чиниите и пере в къщи, често готви. Е, мъжката работа я върша аз, но ние го приемаме за нормално. Няколко пъти съм била на легло и той ме е гледал. Отрязаха ми едната гърда. Питах го преди операцията какво мисли (наскоро негов колега напусна жена си по същия повод), а той каза, че какво толкова, налага се, ти да си здрава, другото не е важно. 
Ето защо приемам, че Ферит е изневерил на СейФер.

# 554
Зайче,но при тях е различно.Тя с мъж 2 години пътува,той си намира приятелка.....

Общи условия

Активация на акаунт