Отговори
# 555
Ахаааа, ясно, трябваше да стане "истинска" съпруга и тогава сигурно нямаше да я трови или още по-лошо, да му се отдаде, да разбере, че той не е мъжът, когото обича, после да поиска развод и тогава щеше да я убие на мига.

# 556
Имаше ли нужда каката да остане на вечеря и то на мястото на Сейран.
Издразних се на Ферит, който през цялото време държеше ръката на стола на Дияр,
това което не е правил при жена си. Въобще много внимание и усмивки се раздават
към нея, сякаш не е виждал жена и тя е първа младост.
Не знам, ако поне част от постъпките и отношението към Сейран, Ферит приложи на
незаменимата детегледачка, как ще продължи любовта им. Впрочем той й спомена в
един от разговорите им, че не познава предишният Ферит.
Как пък всички се лепят като мухи на мед за него.

# 557
Ахаааа, ясно, трябваше да стане "истинска" съпруга и тогава сигурно нямаше да я трови или още по-лошо, да му се отдаде, да разбере, че той не е мъжът, когото обича, после да поиска развод и тогава щеше да я убие на мига.
Че от това по-нормално има ли?Жените да станат истински съпруги след сватбата
Другото не е нормално...според мен

Понки,разбирам какво искаш да ми кажеш
Не,не искам Сейран са бъде тровена,тормозена,убита и т.н.
Искам нормален,спокоен живот за нея,пълен с любов,деца и все такива прекрасни неща от живота
Тук става въпрос,че тя,бидейки ГГ-ня,образ,който до сега не беше направил никому нищо лошо,изведнъж тръгна да лъже,да маже,да се крие,да злоупотребява с чувствата на приятеля си
Няма как да си затворим очите за тези нейни действия
Затова писах,че тя не постъпи добре,независимо дали насреща има психо,или нормален човек
И нормалният щеше да бъде излъган от нея и щеше да страда
Това е

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 20:53 от VAL*

# 558
😎

И един кадър с Мерт, споделен от тази малка чаровница.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:00 от Iv32

# 559
Че от това по-нормално има ли?Жените да станат истински съпруги след сватбата
Другото не е нормално...според мен

Понки,разбирам какво искаш да ми кажеш
Не,не искам Сейран са бъде тровена,тормозена,убита и т.н.
Искам нормален,спокоен живот за нея,пълен с любов,деца и все такива прекрасни неща от живота
Тук става въпрос,че тя,бидейки ГГ-ня,образ,който до сега не беше направил никому нищо лошо,изведнъж тръгна да лъже,да маже,да се крие,да злоупотребява с чувствата на приятеля си
Няма как да си затворим очите за тези нейни действия
Затова писах,че тя не постъпи добре,независимо дали насреща има психо,или нормален човек
И нормалният щеше да бъде излъган от нея и щеше да страда
Това е

Съгласна съм.
 Гледа ли Сейран защо не иска да му се отдаде?

# 560
Вал,цял ден само чета и не исках да се намесвам,но твоите разсъждения,извинявай,но не ми се нравят.Доста сме спорили с теб и има и моменти когато сме били на едно мнение,затова си позволявам да пиша на Ти....Та по темата,стига с тия примери ама как било в живота.Живота на всички е различен,мирогледа на всеки също.Синан,всички видяхме ,че две години е манипулирал и подготвял Сейран за да стане зависима от него.Моля,не си затваряй очите за това.Сейран му предложи,защото се страхуваше от чувствата си като види Ферит.Не изкарвай Синан жертва,моля.Сега за любимия на всички Ферит...честно и мой любим е.Изгледах отново епизода,вече не толкова афектирана като снощи.Да,той е безумно влюбен в Сейран и до къщата на Есме се държа като Ферит който познаваме.Викам си,бре...дойде на себе си...да ама не.Какво беше това с Дияр и Сейран,а момента с обещанието на дядо и за сватбата,а на стола ръката,пощипване,лигавене с Дияр и то пред Сейран?Влюбен мъж,който наранява жената която обича,това какво показва?Същата незрялост и никаква промяна в образа му от сезон 1...Какво иска и изобщо иска ли,питам аз.Влюбен в реалната Сейран или в спомена за нея?Много още може да се пише и за четиримата, но наистина не ми се спори вече с никой.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:03 от Милена Тодорова 756835

# 561
Чета написаното от Милена и ми светна една лампичка - Ферит да не би да иска Сейран да го ревнува и така да я накара да покаже истинските си и скрити чувства. Тя казва, че не може да е със Синан, но не е пробвала с друг (може би не съм точна) и той се подсмихна тогава. Май иска да я провокира с поведението си.

# 562
Понки,гледах,разбира се
Миленка,чакай де,аз Ферит още не съм го започнала
Само казах,че не трябва да прави като Сейран и това,че не го прави  ми харесва
Не искам нито Сейран,нито Ферит да нараняват хората,които ги обичат,каквито и да са те.Защото това не ги прави добри,напротив...
Има и други начини,или държиш на думата си,или не я даваш
Затова направих този паралел
Не мога да харесам Ферит,който се хили като п.ча в стаята им и се кефи,как двете момичета умират за него
Това--не
Не мога да харесам Ферит,който не иска да си признае,че колкото и да е давал дума да се жени,всъщност изобщо не му се жени
Не харесвам Ферит,който е скрил картината на Сейран зад голяма такава и няма смелостта да я покаже на Сейран
Той като,че ли се страхува,да,точната дума която ми идва на ум е,че се страхува от Дияр.Но защо?
Дано да разберем по-нататък
На няколко момента се възхити на реакцията на Дияр,значи не е очаквам от нея това и се е страхувал как тя ще реагира
Очаквам дедето на Диар да се възпротиви на този брак
Поне даде такива индикации
Суна ми хареса на мен в този епизод
Беше до Сейран,беше и до съпруга си,когато той имаше нужда

# 563
Миленче, благодаря, че обясни на Вал, че всъщност Синан е манипулирал Сейран, а не тя него. Защото ми омръзна цял ден да чета едно и също през пост

Нося ви едно мнение на Мастилото от Х Hands Metal

Здравейте на всички 🙏
Много е ценно да можеш отново да почувстваш историята на Ялъ. Ако се пише 4-ти сезон, успех. Увеличението на рейтингите е приятно. Лично на мен ми хареса епизода, който след доста време гледах само с основното ядро.
Героинята Дияр не е важна за мен, защото посланието е ясно. На мен лично ми омръзнаха интригите с трети страни. Някой друг да пробва, да види, че няма място в тази история и да си тръгне с добро. Тази история за мен изпълни квотата си на интриги. Публиката вече се измори от това.
Мисля, че днес е подходящото време и място да подчертая това. Надявам се написаното от мен да стигне до някъде🙏
На първо място🎯
Yalı Çapkını е семейна история, с доброто и лошото. Най-голямата причина за възхода на първия сезон се основава на това.
Нека запомним този важен акцент! Всяка стая в това имение беше къща и всяка къща имаше, щеше да има история и да показва съществуването си.
Yalı Çapkını  плени сърцата ни с тази история, но с течение на времето, поради някои упорити герои, стаите в имението и къщите в тези стаи бяха забравени.
Една от най-важните стаи, а именно стаята на Фуат, беше заключена. С напускането на Фуат и упоритите герои, те се опитаха да покрият празнината в историята с автобус, пълен с хора в продължение на 1,5 сезона.
Не се случи🤷‍♀️ Няма начин, защото връзката, която зрителят на Yalı Çapkını  създава с главните герои в историята, е много по-различна от връзката, установена от обикновените зрители на телевизионни сериали.
Тази работа беше култова. Историята на Сейран и Ферит не позволи на трети лица да правят обикновени неща. И сега не го дава.
Следователно историята на Дияр трябва да приключи възможно най-скоро.
От друга страна, тази история е домакин на гигантски имена като Четин Текиндор и Шериф Сезер. Гьозде Кансу и Гюлчин Сантърджъоглу са другите крайъгълни камъни на тази история. В деня, в който всичко това беше забравено и пренебрегнато, сериалът започна да рухва.
Други герои, включително Есме, Казъм и особено Суна, накараха публиката да се съмнява в собствените си умове.
Гюлгюн и Ифакат бяха превърнати в матрьошки. Тези герои се играят като пъзел всяка седмица и всеки епизод разкрива герои, които са напълно противоположни на предишния. Всяко изоставяне оставяше предишния епизод недовършен и изтриваше връзката на публиката с героите.
Независимо дали героите са добри или лоши, публиката не приема въпросният герой да се превърне в напълно различен човек, защото този герой има история и послание, което се опитва да предаде.
Същата тарифа беше приложена за всички главни герои в историята, а сериалът, който беше с 12 рейтинг, падна до 2 рейтинг.
В този контекст, епизод 80, който гледахме снощи, и последвалите резултати бяха индикация, че все още има надежда сериалът да бъде спасен.
Най-умният ход, който трябва да направите оттук нататък, е да оцените основния актьорски състав, да сложите край на пропуските, пъзелите и автобусните спирки в сюжетната арка и да продължите по пътя с главния актьорски състав на Ялъ.
Цяла Турция и светът гледаха как Сейран и Ферит имат 9 живота и веднага се изправяха. Сейран и Ферит изпълниха своите квоти за умиране, убийство, застрелване, болест, отравяне, изгаряне, пиене и разпръскване в този сериал.
Като се има предвид, че все още има трагедии като органната мафия и блатото на публичния дом, мисля, че е време да дадем възможност на тези двама успешни актьори, на Сейран и Ферит, в които цяла Турция и света е вперила очи, да играят както заслужават.
В обобщение, епизод 80 е за надеждата и е във вашите ръце, скъпи екип, да събудите тази надежда и да изстреляте куршум. Възможно е недоволната публика да се върне в история, която включва само главните герои, Сейран и Ферит, около имението.
Знаете, негодуванието всъщност идва от любовта.
Желая ви лека нощ.. 🤍

# 564
Браво Вал...аз казах,че се случва да мислим еднакво.Ферит е сладко мече,но с толкова много недостатъци,че понякога ми иде да го прасна през лаптопа.Какво чака,Сейран да признае любовта си,или кака да го зареже.Мисля че ако е мъж,няма значение,изоставен ли е или друго,ще действа....а той показва чувства(може да са всякакви),към Дияр.Честно,опитвам се да го разбера и не го разбирам...
Ани зайче,колкото и да провокира Сейран а аз мисля че не го прави...докато не свали пръстена,който Сейран постоянно гледа,тя няма да каже нищо.

# 565
Аргументите в защита на Синан се чуха и от майка му, която директно обвини Сейран, че е докарала сина й до това състояние. Не че и тя нямаше принос. А Сейран също има своите основания и оправдания, но продължавам да си мисля, че двамата ни ГГ просто не осъзнават, че любовта им може да навреди на околните и да ги нарани. Нали казват, че любовта е егоизъм за двама. Някои приписват тази мисъл на Кафка, други на Мадам дьо Стал, но изглежда вярна.

# 566
Еви  благодаря И на мен много ми харесва

Гьозде не съм и симпатизирала  кой знае колко , но прекалява

Разбирам , че вс е Ок , Но като ще споделяш каста , сподели и Афра

Като чета мненията тук , Онур си е свършил работата с ПР на сериала Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:32 от KrasiAnna

# 567
  • София
И на мен ми е ясно, че тези хора са били в асансьора и са се снимали, но нещо не ми е ок това селфи. Гьозде го прави за втори път този сезон.

# 568
Тук са го поправили, селфито! 😂

# 569
Една птичка каза, че ще гледаме  кака още максимум пет епизода.

Общи условия

Активация на акаунт