Отговори
# 570
Ялъто! 🤘

# 571
Ох не се сдържам 😂

# 572
Взели са интервю на Ифакат в пияно състояние (не и знам реалното име).

Гюлчин Сантърджиолу, актрисата от сериала "Рибарче", даде интервю в пияно състояние.
 На въпрос какво ще се случи със Сейран в сериала, актрисата отговори:
„Що се отнася до Сейран, не ми пука за нея.Мен ме интересува,какво ще се случи с Ифакат“

# 573
Дайте линк за това интервю, моля

# 574
# 575
  • Ямбол
Диче честит да е малкия юнак Виктор.Нека е жив и здрав,да има едно прекрасно детство изпълнено с много игри и да ви радва всички.🥰😊

# 576
Снощи имаше анонс, че ще има “интервю” с Афито, но явно не е било днес, а ще е утре! 😂

# 577
Момичета, благодаря за хубавите пожелания за малкия Виктор! ❤️ Бъдете живи и здрави!🧿🤗❤️

# 578
Добро утро!
Снощи изгледах епизода,аз мисля ,че не нещата ще стават все по-зле между Ферит и Дияр ,особено след като Синан направи втори опит са навреди на Сейро..
Тогава вече Ферит,ще избеснееноще повече и хептем няма да се отплепя от Сейран и каката ще пикае газ..
Тя от сега усеща ,че е нежелана ,и отчуждена сама го каза..
Ферит и той сякаш се държи малко настрана,а като чу ,че дядо и на Дияр пак заговори за сватби и му забръзна усмивката..
Дано все се намира някаква причина да не сключват брак..

# 579
Добро утро, 🌞
Много добре е описала ситуацията това момиче, което се казва Мастило, благодаря за споделянето Еве. Имат голям шанс да си върнат публиката, но трябва да постъпват разумно в нашите очи.
Имахме толкова заложени бомби от първите епизоди, много от тях не се детонираха, съответно възможностите си заминаха с напускането на геройте, Фуат, Султан и разбира се Латиф, голям пропуск за мен е той. Фразата на Чехов „Ако в първо действие на пиесата на стената виси пушка, то тя непременно трябва да гръмне до края на представлението“ не важи за нас. Фокусирахме се върху трийгълници.
За мен любовниците трябваше да приключат с Пело в първи сезон, достатъчно трудно е за едно младо семейство да преживее такава ситуация веднъж и да осъзнаят грешките си.
Сейран какви финални думи изрече на края на на сезон 2, човек как да гледа сериозно сега на ситуацията и да е залепен пред телевизора в петък.
Да не отваряме старите теми, няма смисъл.

# 580
  • София
Да престанат със социалните послания чрез герои, които публиката не понася.
Толкова го разбраха хората,че се наложи Бирсен да пише за този боклук.

# 581
Добро утро! 🫶

# 582
Гюно Kissing Heart

I Wanna Be Yours Heart

Белче, много сладка тази снимка Heart Eyes

# 583
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Гласувахте ли?

Събуждам се, вземам телефона, влизам в Х и се чудя какво да чета по-напред. Гюнтер се е включил в една от стаите, не за да събуди, направо да отприщи с нови сили хейта към себе си и към втори сезон. Направо ми се накъдри косата, като чета какво е говорил.

# 584
Добро утро и от мен!
Reni, ще споделиш ли какво се говори в Х.
Иначе аз за какво се замислих вчера. Много се пише, че Дияр ще си сътрудничи със Синан, тук също четох такива коментари. Но ако някой "съдейства" на Синан, за да проникне в имението, аз си мисля, че може да е Айшен. Макар че много се надявам нищо такова въобще да не става.

Общи условия

Активация на акаунт