Отговори
# 615
Ох, най- после го изгледах този епизод. Толкова равнодушна не бях оставала след епизод. Ако не друго, то досега винаги успяваха да ме разгневят, а сега и това не постигнаха. Даже Ферит не успя да ме провокира с дебилното си, на моменти, поведение. Не казвам, че съм гледала лоша игра, просто никой с изпълнението си не успя да стигне до мен. Добре, че беше музиката, за да ми подсказва какво се очаква от мен, като зрител, да изпитвам в определени сцени.
  По никакъв начин не ме подразни екоактивистката, която хубаво взе боклука от земята, ама поне да го беше сложила в някакъв контейнер за рециклиране на хартия, примерно, а не да го тикне в ръцете на прислугата. Иначе самата сцена беше абсолютно нелепа, ненужна  и по- скоро приличаше на театрална, не на филмова, ама кой ти се връзва вече на подобни провокации.
  Не успях да се подразня на тройката в екс стаята на Сейран и на безумните диалози, които се водеха там. Само ме вдъхновиха да си представя един дуел между дамите, като в добрите стари уестърни, борещи се за огромното сърце на Ферит, в което, по принцип, има място за всички.
  Вярно е, че аз не знаех професията на кака, ама и Ферит, след две годишна връзка, чак сега разбра, че годеницата му се занимава със случаи на жени, жертва на домашно насилие. Добре, че беше казусът Сейран, та да разбере завалията. А от играта на кака не разбрах изенадана ли е или не, че Ферит не знае за тази така благородна нейна кауза.
  И за да не стане пак чаршаф, ще завърша с нещо по- сериозно. За разлика от мнозинството тук, аз не искам кака да си тръгва от Ферит. Искам Ферит да каже на кака, че е време да си тръгне. Крайно време е да бъде мъж и да вземе решение, а не да му бъде поднесено на тепсия от кака, от Сейран, от деде или от съдбата. Всъщност жената веднъж направи опит да си тръгне от него (дори щеше да е успешен), но той доприпка при нея с пръстен и я задържа, въпреки че малко преди това беше казал, че повече няма да се жени. След като полага такива усилия да я задържи, крайно време е да положи някакви, за да я отдалечи (ако иска, де).
За Сейран не ми се пише... тя още ми е кървяща рана.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 20:25 от Fi79

# 616
Сташе, щом и дядото пак е в ялъто, работата отива към брак Grinning Феро души го, не го души, ще се жени Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама как няма да се ожени бе, такава хубава и добра жена, без кусури... Мелек гиби Sunglasses

# 617
Щом му е написано да се ожени, ще го оженим 😂 аз, лично, претръпнах вече. Като се сетя, че преди, след някои епизоди ми е било криво по ден, два, а сега само си викам - какви са тези сценаристи, как може да пишат такива глупости.
Върнаха го в първи клас Феро. Отиде му израстването отдавна.

# 618
Ама най-интересното е, че твърдят, че сега бил постигнал израстване. С кака си голям напредък имал Thinking
Дето вика Серкан, тя пък милата с фетиш за доброта била ахахаха.

# 619
А, израстнал бил с кака си. Най-първото, което ми идва на ум, че е качество, на което много държа е, че не си държи на думата.
Аз го разбирам, че Сейран му е много важна и няма как да я зачеркне, обаче да не обещава на кака си неизпълними неща.

# 620
То и ние не знаехме какво точно работи, ама съвестна и отговорна го игра 😂
Наш Халис щял да одобри брака с кака, ама пак нямало да се стигне до такъв.
Суна да си ходи от имението, щото ако останела там със Сейран, пак всичко щяло да излезе от контрол.
Какво да ме докоснат, кикотене на деца в училище с наполовина глупави реплики..."обещавам" падишаха го раздаде като топъл хляб в този епизод..."хади🫱 хади🫲"

# 621
  • София
За мен странното с косата на Афра, което бях забелязала, е различна й дължина

Две снимки от Париж

Иначе тя си беше в Бебек четвъртък и петък, тогава е снимана, не е старо това.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 18:51 от MysteryG

# 622
С малко закъснение,Дичката,честита радост в семейството!Да расте здрав Виктор и да постига всичко с лекота.
По отношение на Ферит,за това ,че бил израснал покрай кака,явно аз имам различна представа за израстване и емоционална стабилност. За сега виждам един Ферит,който е заменил буйния си нрав с меланхолични прояви,откровено инфантилно поведение,особено като е с Дияр.За да ме убедят в неговата промяна към добро или да застане мъжки зад обещанията си, да се ожени/без да се души/,да стои далеч от Сейран,за да не се натъжава жена му,да си я обгрижва и да и показва,че тя му е най-цинното ,или пак мъжки да признае на кака,че не иска да се жени и емоционалната му привързаност към нея не е повече от чувство на благодарност и приятелско отношение.И след това да тръгне по обратния път към Сейран.Иска ми се да има събиране,признание в любов и интимност едва като и двамата признаят първо пред себе си, че не могат един без друг,после открито да говорят за всичко помежду си  и всичко това след като са изяснили и приключили с третата страна.
Аз имам усещането,че ,ако Ферит се ожени Сейран ще си тръгне от имението,но първо да открие портрета си,да го махне от стената,после да вземе и снимката от колието в ателието .В крайна сметка щом кака е най-хубавото ,което му се е случвало на Ферит,според неговите думи,образът на Дияр трябва да му е достатъчен да има муза да твори.

# 623
Честно да си кажа,винаги съм се чудела на хора,които избират не това,което искат,а това,което е най-добре за тях.Или така мислят.Дали им е добра после?
Аз винаги съм избирала със сърцето си.Е,не може да се каже,че винаги съм била права,но поне няма кой да обвинявам,освен себе си
Казвам го това,по повод на думите на Sikorski-
"В крайна сметка щом кака е най-хубавото ,което му се е случвало на Ферит,според неговите думи,образът на Дияр трябва да му е достатъчен да има муза да твори"
Сигурно Ферит е решил,че за него е добре да избира тази,с която се чувства добре,а не тази,която истински иска
Ама,ама,едва ли сценаристите ни са толкова добри,че да развият тази теза
 Странно глупав Ферит,такъв е в момента..Да видим до кога

# 624
Точно,Sikorski...и аз мисля като теб.Време е да избира и да се държи като мъж.

# 625
Сташе, щом и дядото пак е в ялъто, работата отива към брак Grinning Феро души го, не го души, ще се жени Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама как няма да се ожени бе, такава хубава и добра жена, без кусури... Мелек гиби Sunglasses

Остава да поканят Сейран за свидетел. Хем са първи дружки с Ферит, хем тя и Диар харесва много. Мястото за втори свидетел е вакантно, но ще е изключително оригинално да вкарат Буче за 10 мин. Wink

# 626
Лошото е, че избора на Ферит го правят сценаристите, а те не са много умни. Техният избор ще е Дияр, понеже не обичат Сейран. Старият Ферит обича предизвикателствата, затова хареса и се влюби в Сейран. Тихият и спокоен живот с Дияр ще бъде като бавна смърт. Животът със Сайран бе като пожар.

Тези, които знаят турски, може ли да кажат какво казва накрая Халис. Доколкото чух, той спомена Шанлъ, но в субтитрите нямаше Шанлъ.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 19:51 от ani.zaiche

# 627
Лошото е, че избора на Ферит го правят сценаристите, а те не са много умни. Техният избор ще е Дияр, понеже не обичат Сейран. Старият Ферит обича предизвикателствата, затова хареса и се влюби в Сейран. Тихият и спокоен живот с Дияр ще бъде като бавна смърт. Животът със Сайран бе като пожар.
А може ли човек да избяга от същността си?!Когато живееш живот ,който привидно е спокоен и мислиш ,че си щастлив,но същевременно вътрешното ти аз се противи и си иска своето идва момент,в който това спокойствие започва да те души. Бях писала -държанието на Ферит към Дияр на моменти е същото като към Сейран-погледи,прегръдки, закачки.Подсъзнателно на него му липсва,изпитвал е щастие с първоизточника на този спомен и той го повтаря с Дияр,за да убеди себе си ,че това щастие съществува,но го няма блясъка в очите,игривата усмивка.Има имитация.Между другото Мерт успява да го предаде много добре.
Ани зайче,това в допълнение  на поста ти.

# 628
# 629
Как мислите ще постъпи Дияр, ако е бракоразводен адвокат на Сейран: ще й помогне или ще й навреди (ще попречи на развода)?

Общи условия

Активация на акаунт