Диче с малко закъснение и от мен честита ви радост в семейството.Да е жив и здрав , много щастлив и с голям късмет малкия Виктор !

Изгледах епизода и определено мога да кажа ,че ми хареса и то много

Ох след това отклонение продължавам по темата Сейран.

Сейран влезна в имението като любим и много желан член на семейството,а Пелин дойде като натрапница ,набързо ,тайно ,без много много шум.За Пелин беше ясно ,че ще стои за малко и колкото по бързо и се реши проблема и се намери жилище толкова и по бързо ше си замине .А Сейран ако може да остане до края на живота си ще бъде най-добре ми се струва от действията на Ферит.Той си предостави стаята ,за да и е спокойно на Сейран и да се чувства добре ,без изобщо да се замисля ,че така неговия конфорт и секс живота му отиват на вятъра.И тук идва кака ни Дияр .Ето я и другата огромна разлика между Сейран и Дияр.Сейран влиза през парадния вход и без самата тя да настоява за каквото и да е на нея и се дава уважение ,обич и конфорт.,а Дияр идва през терасата като крадец ей така да врътне един кекс с Ферит и да си отиде.Самата Дияр се поставя в такова положение и после защо феновете не я харесвали.Ами тя няма грам уважение към себе си и към Ферит.За мен колкото по-бързо тя си замине толкова по-добре.Ако е толкова страхотен човек ,ако е така сензитивна и обичаща всички човешки същества тя сама ще освобоиди Ферит от дадената дума и няма да се бърка в отношенията им със Сейран.Ама като я гледам как напористо влезе през терасата малко ме съмнява ,че лесно ще остави Ферит.А Ферит от сега се задушава като чу дядото на Дияр пак да приказва за брак, та него не знам как ще я кара на там.Ще ми хареса да се оженят и каката да вземе да му се увива и той да каже оооох сори ама ме боли главата ,не съм в настроение ,настинал съм и да иде да легне в друга стая.
Това ще удари много по егото на Дияр ама нищо и няма като се натиска да си носи последиците след това.Сценаристите ако искат да я правят майка Тереза,Дияр не ми пука важното е да я отдалечат вече от Ферит.Мен това ме дразни у каката ,че се натиска там където не и мястото.За сега още не мисля ,че е свързана по някакъв начин със Синан или че дрогира Ферит или нещо подобно,просто тя до сега си живееше много хубавичко хем свободно хем с младо гадже и всичко си беше ок,обаче дядото и и Сейран дойдоха на веднъж и развалиха взаимоотношенията или по скоро рахата им им с Ферит и отношенията им трябва да преминават вече на друго ниво.Но вместо това ниво да е по-хубаво и за двамата ,то става като затвор за Ферит ,на него все повече не му харесва ,но няма къде да ходи защото хем е обещал хем и уважава и почита кака си.И тук пак за пореден път ще пиша ,че се надявам сценаристите да ни покажат историята на Ферит и Дияр ,за да видим защо неговото отношение към нея е такова и тогава ще можем да го разберем и него и нея по-добре.В този епизод отношението на Ферит към Дияр вече е друго..Той се държа към нея все едно са приятели от казармата ,тази зависимост която я имаше преди към нея вече я няма и Дияр го вижда това и се опитва да направи нещо ноооооо нищо няма да се получи защото каишката вече е изпусната ,Ферит става безконтролен ,търчи на пред и на зад ,не слуша като преди и само мисли за Сейран.На Дияр и остава едно единствено нещо ,просто да се отдалечи и да освободи Ферит от себе си.По добре да запазят приятелството си ,но без интимности ,няма лошо да е адвокат на Сейран нека се прави на бяла и добра колкото иска.Но ако продължава да иска да се жени за Ферит ,напъна и да е един страхотен човек няма да се получи ,защото не става хем да твърдиш ,че си сензитивен и обичаш другите хора човек ,хем да не можеш да видиш нещо което се разиграва пред очите ти.Ако Пакил иска да бъде героиня ,спасителка на онеправданите нека ,нямам против ,но не може хем да е героиня хем да е с Ферит ,този вариант не съществува.
На Ферит и Сейран ще им трябва време да си разкрият чувствата.защото все още и двамата се правят ,че такива няма между тях и че всичко е свършило и са само приятели.Нека да се получат спокойно нещата между тях няма лошо.Предния път беше много бързо сега нека да има флирт ,нека има среши ,да бъдат гаджета абе изобщо да изживеят всички етапи на връзката си и на края пак да се доверят един на друг . Е ако се случат по-бързо нещата пак няма лошо и това ще супер ,но каката и Синан са си проблем който ще е интересно как ще бъде разрешен.За Синан вече е ясно ,че е аут ,но не ми се иска така бързо да напусне играта ,трябва да има наказание за действията му или може би Бирсен пак се е изказала неподготвена или пък може и в по нататъшните серии да се появи Синаннчо и да почне да тормози Сейран.С Дияр също е интересно как ще се развият нещата.Не ми се иска да има сватба или да се застоява още дълго във връзка с Ферит ,но да видим какво са ни подготвили сценаристите по този въпрос. Дядото на Дияр да видим какво ще направи дали ще продължава да настоява за брак или ще се опита да разубеди внучка си.
Определено има много неясноти и сценаристите имат богато поле в което да засадят нови истории ,но най-интересната от всички ще бъде тази на Сейран и Ферит.В този епизод те бяха толкова хубави ,милички и така им се искаше да останат един с друг ,но за съжаление Сейран като се прибра у дома Ферит вече нямаше причина да стои там .Синан направо си има направи услуга като изплаши Сейран и така тя по принуда отиде в имението и сега с Ферит ще имат възможност да общуват повече и така да започнат да се сближат все повече и повече.Стига са мълчали и са овъртали около важното за тях нека си поговорят да се разкрият един на друг и да се разберат както само те го могат.

Най-важното от миналия епизод

СейФер

https://x.com/seyfer15498/status/1850550476137283971

Освен СейФер сцените ,много ми хареса и последната сцена с идването на деде .Много ми бяха милички Халис като каза на Ферит ееее малък ага не се ли затъжи за дядо си.

Но ми направи впечатление и физиономията на Сейран.Защо ли и беше изражението такова
Дали се страхува заради Абидин и конфликта който ще започне или има нещо от миналото между Сейран и деде.,за което ние не знам още