Отговори
# 645
Дано има обещаващ фраг  и хубавите сцени да не са само в него,ами и в целия епизод

# 646
Хелоу, мацки Kissing Heart

Попаднах на едно мнение на Хабишка, което е 1:1 с моето. Точно това имах предвид като ви казах, че грам не мога да почувствам емоциите ни на Сейран, ни на Ферит Head Band

Бих искала да споделя с вас мислите си за #YaliÇapkini епизод 80 🔒

Епизодът сякаш нямаше душа
Това е първото нещо, което искам да кажа.
78-ма ми даде дъх, но осемдесетата ме накара да се чувствам неудобно...

Почти от началото на епизода усещах непрекъснатия натиск на излишни и ненужни персонажи.
Например, гледах сцените в болниците точно както Казъм гледа тук.

Има моменти, когато искате да почувствате любовта на двама герои, които не могат да се откажат един от друг.
Когато всички останали факти в сценария се изтрият и останат само те и страхът да не се изгубят.

Това беше показано много красиво и пълно в 67, затова в 80 ми беше много трудно да гледам годеницата на Ферит да участва като адвокат на Сейран в сцените, които трябваше да са само за тях двамата.

Друго нещо, което трябва да се отбележи е, че много важни думи за правата на жените са написани за герой, който ги прави неискрени. Много е важно да напишете такива важни думи в правилната сцена и за правилния герой.
Беше неприятно изненадващо и разочароващо, че избрахте тази жена, която много хора познаваха като пречка във връзката на Сейфер.

Думите на Суна за Сейран обаче бяха много добри. Насилието на мъж никога не може да бъде оправдано. „Насилието няма „как, защо, какво“ Така е.

И е най-правдоподобно да напишат това за герой, който е бил подложен на толкова много насилие от детството си и който е един от главните герои.

Друг момент, в който се почувствах отчуждена от сценария и героите, беше моментът, когато Сейран даде показанията си. Чувствителният и страшен израз за жените в Турция и по целия свят, изречението „Съпругът ми се опита да ме убие“ изобщо не подхождаше на Сейран. Не се получи, казвам това ясно.

Относно Сейран винаги е било ясно, че този брак е предназначен да демонстрира социален проект, в което мъжът показва чудовищното си лице в брака, а жената остава негова жертва. Използването на Сейран за тази цел обаче напълно е заличило нейния характер и повечето от основните й черти.

И като човек, който гледа от три сезона, чувствам, че тази Сейран ми изглежда чужда. Това, което искахте да напишете с Тарък, но не можахте да направите, сега навреди на портрета на героинята Сейран.

И наистина искам да бъда разбрана.
Никоя жена не е виновна, че е в тази ситуация и всяка е изложена на риск да бъде в тази ситуация.
Но искам да ми бъде показана историята на Сейран, а не социални проекти, които променят героя според себе си.

Вижте докъде стигнахме
Отново се озоваваме в ситуация, в която двама срещнали се със смъртта герои са разделени и между тях има друга жена на Ферит.
Отново жена, която го манипулира и обича да се самозалъгва.
И Ферит отново продължава тази връзка, въпреки че знае, че обича Сейран.

# 647
  • София
Както една арабка писа - вече ще си изхвърлям боклука на улицата нарочно.

Четох интересно мнение в Х на М., тя е българка. Според нея, ако беше останал Гюнгер, вместо Синан щяхме да гледаме Тарък, а вместо Дияр - Пелин.

Хубавото на смяната на времето е, че фрагът ще е по-рано Simple Smile

# 648
Добро утро и от мен. Стискам палци за хубав фраг днес, а за да ни започне с усмивка деня:

Много точно и в 3 изречения😂😂😂

# 649
Има нещо вярно,според мен сценаристита наистина искаха да изпратят посланле със сцените на кака адвокат,заради събитията в Турция и убитите жени тази година там.
Ферит също го направи ,като каза в колата на кака, че изроди като Синан може да убиват момичета,деца ,дори бебета,защото преди месец убиха едно 8 годишно момиченце и бебенце на година и половина в Турция.

# 650
Здравейте,момичета!
Според вас дали нашите ще се разкрият един на друг в Сейферската стая?Тоя прословут надпис "game over"би трябвало да изгасне пред очите ни ,все пак.

# 651
Сикорски, как да се разкрият един на друг, като не остават насаме? Кака постоянно им свети Grinning

Диче, сложи гифчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
  • София
Социалните послания, показани чрез Суна и Ферит са супер, но герой, който ти сваля рейтинга и е очевидно недолюбван....

Ферит и Сейран

И нещо... не знам, трябва да се гледа със звук. На мен малко на "Кен ли" ми напомни Joy

https://x.com/duydezi/status/1850647720714727519?t=jiBYRK-oklgSmvXv7iH9Bg&s=19

Коментарите са трепач Joy

# 653
Сикорски, как да се разкрият един на друг, като не остават насаме? Кака постоянно им свети Grinning

Диче, сложи гифчето Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз за кака на дядо и разчитам да си я прибере да спи в дома си.

# 654
Обаче Сейран дали няма да започне и тя да напомня на Ферит, че дължи един брак на Дияр? Може би от благодарност, че й стана адвокат и оттегли възбраната да се виждат с Ферит, а може би от глупост...Кой знае? Но вече и това очаквам, а като стане благодарност на квадрат, може да се роди  поредното недоразумение, скрепено с брачно свидетелство.

# 655
# 656
  • Ямбол
Здравейте момичета днес ще имаме фраг. Дано е интересен и дано Аби не удоши деди 😂.Бел тъкмо щях да качвам писанията на Емрулах,ама ме изпревари.Ще го видим какви ги е надробил,че от рано рано е започнал с изказванията . 🤔 Да не сме се притеснявали.Ние няма защо да се притесняваме,ами те да вземат да се притеснят,че да няма рейтинг 1 на следващия епизод.

# 657
Емрулах въобще не го разбрах. Ако някой е успял, да сподели, моля. 😀
От преводите на английски, но не знам колко са точни, май все пак казва, че този епизод няма нужда от трейлър.😀
Иначе Мерт е на снимки в имението.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 14:15 от Iv32

# 658
🤣🤣🤣🤣 Еве, веднага...Кака свети на Сейфер 🤣🤣😡😡

# 659
Ослепява и тях и нас направо. 🤣
Иначе май и Наги е на снимки🤍

Общи условия

Активация на акаунт