Много суха кожа

• 1 155
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте , моля препоръчайте крем за много суха кожа , ползвам всякакви хидратиращи серуми, кремове,нищо не ми помага. Кожата ми е така под носа и брадичката, толкова е суха , че ми опъва постоянно и боли. Дали е от студа или има и нещо друго?

# 1
Здравейте , моля препоръчайте крем за много суха кожа , ползвам всякакви хидратиращи серуми, кремове,нищо не ми помага. Кожата ми е така под носа и брадичката, толкова е суха , че ми опъва постоянно и боли. Дали е от студа или има и нещо друго?
Преди много години имах много сухи ръце.
Изписаха ми един крем с петрол.
Да странно с петрол.
И много помогна. Не помня заглавието. Сорри

# 2
Какви кремове и серуми използваш?

# 3
Какви кремове и серуми използваш?
revox i bioderma i osnova na the ordinary

# 4
Ако използваш серуми с хиалуронова киселина за хидратация, и не ги нанасяш върху мокра кожа, това може да ти изсуши кожата, вместо да ти я хидратира. И също така след нанасяне на серум, задължително хидратиращ крем отгоре.

# 5
Имах такъв проблем точно в тази зона и се оказа алергия. В моя случай към лилиуми и един безшевен потник Rolling Eyes
Ето това ме спаси. Слагах го само в проблемната зона, след като си намажа лицето с обичайния крем.

Ако не помогне нищо, направи консултация с дерматолог.

# 6
Може да пробвате с Липобаза - купува се от аптеката. При мен имаше ефект.

# 7
Имах такъв проблем точно в тази зона и се оказа алергия. В моя случай към лилиуми и един безшевен потник Rolling Eyes
Ето това ме спаси. Слагах го само в проблемната зона, след като си намажа лицето с обичайния крем.

Ако не помогне нищо, направи консултация с дерматолог.

Много са сериозни последиците от това безшевно бельо.
Имах и потници и гащи, уж не-знам-си-какви.
Не сега, а преди доста време.
Сега няма сила, която да ме накара да сложа подобно бельо.
Оправях се с месеци от пораженията.

По въпроса на авторката на темата: Дали приемате количеството вода, от което организмът Ви има нужда ?  Спите ли пълноценно ?

# 8
  • Sofia
Имам суха кожа есента и зимата и винаги я чувствам опъната и сърбяща:

Кремовете, които ми допадат най-много и полазвам са: CeraVe Хидратиращ крем за лице и тяло за суха и много суха кожа, в голяма опаковка е и стига за много време. Уж става и за тяло, но си го ползвам само за лицето и го усещам много добре.

Другият крем който ползвам и ми харесва много е от корейската козметика: https://kocos.bg/PURITO-Dermide-Relief-Barrier-Moisturizer-1-667

# 9
Виждам, че са Ви посъветвали за Липобаза, но Нанобаза е още по-добро. Спасява толкова суха кожа с лишеи от студа даже. Това за лице, а за ръце- през зимата ми се нацепват и стават на рани - ползвам Цикатридина маз и върху раните антибиотично прахче, но аз съм "тежък случай"

Общи условия

Активация на акаунт