Вчера се роди нашата принцеса!
3 кг и половина, 51 см. Здрави сме, всичко е наред. При мен си е. Слагам я на гърда, макар за момента да е само упражнение и за двете ни 
Притесненито ми преди да дойдем в болницата беше много голямо, не смятах, че ще се случат нещата, а, когато постъпихме, всички лекари, сестри и санитари бяха толкова мили, че веднага се отпуснах, и досега престоят ни е изключително приятен.
Постоянно ни питат как сме, дали имаме нужда от нещо, отговарят на всякакви въпроси, включително "тази инжекция каква е, това за какво е" и следят всичко стриктно. Няма такъв момент да ни "забравят".
Успях да гледам края на секциото от лампата над мен (в отражението се виждаше), беше като по филмите

Храната тук е повече от прекрасна. Готвят страхотно. Веднага се съобразиха, че не ям месо, и се започна - мусака от тиквички, картофена крем супа, миш маш, и т.н. Захранването след престоя в реанимация също беше вкусно, а те ми се извиняваха, че "сега е такава храната", защото се налага да е нещо леко, но после ще е по-добре.
Бебчето го обличат в много качествени (и сладки) дрешки, като тези за изписването, които сме приготвили. От типа, който продават във Вис Виталис, а там дрешките най-много ми харесват по принцип.
Лекарят мина да ни види, мед. сестри минаха да проверят превръзката. Като имаме нужда от нещо, само казвам на етажа и веднага се случва, например обезболяващо като поисках, че първоначално го отказах и те ми казаха, когато реша, че има нужда, само да им кажа.
Топ отношение и грижа, това мога да кажа!
Радвам се, че избрахме тази болница.В коя болница раждахте?
Не ми се ходи по доктори. А си беше ок белега преди.. защо така нз!