КОЛЕДА 2024/2025

• 109 908
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Скрит текст:
Е, все пак хобито ми е да редя пъзели, минимум от 1000 части. Така че съм калена откъм търпение.
Ето един съвсем тематичен. Simple Smile
Скрит текст:
Е, дай сега и рецептите Simple Smile

Кубратова, за съжаление е изчерпан продукта.

# 526
Скрит текст:
Е, все пак хобито ми е да редя пъзели, минимум от 1000 части. Така че съм калена откъм търпение.
Скрит текст:

Кубратова, за съжаление е изчерпан продукта.
Ааа, аз не искам да редя, искам само да папкам Simple Smile

# 527
  • Под сянката на разлистените кактуси
Дали е рано за винените локумки? Да не изсъхнат до Коледа? Досега не съм правила

# 528
  • под тепетата
Аз ги навъртях, не вярвам да им стане нещо.
От днес

И заготовките са готови,  Mikkey. Благодаря!

Одъртявам и се изморих много. Като бяха малки децата, по цели нощи рисувах меденки...

# 529
Предложете ми лесна рецепта за коледен базар в училище? И мъфини е ок, но искам коледни, ако може. Или руло някакво.

# 530
Дали е рано за винените локумки? Да не изсъхнат до Коледа? Досега не съм правила
На мен ми се вижда малко рано, макар че не точно от опасения, че ще изсъхнат - нали са с пълнеж и ако са затворени, не мисля, че ще е проблем. Аз ги изяждам. Канех се тези дни да правя и днес ММ за четвърти път купи локум за тях (другия все го изяждах преди да направя тестото) Simple Smile

# 531
  • Sofia
Останах без кръст, но добра работа свърших този уикенд. Готови са за слепване и украсяване линцери, капучинови звезди и меденки. Съвсем готови са рохличките и спекулус. Остават бадемовите топчета и мини щолените. И още нещо, ако остане време.

# 532
  • In transit
Предложете ми лесна рецепта за коледен базар в училище? И мъфини е ок, но искам коледни, ако може. Или руло някакво.
Тези мъфини Червено кадифе минават ли за коледни?

Биляна, много красиви са станали! Heart Eyes И аз почнах да се поизморявам от дългите сладкарски занимания, но пък като знам как им се радвам всички и колко бързо свършват, ми носи удовлетворение. Simple Smile

# 533
Mikkey, каква е идеята горната част на захерките да се потапят в щоколад преди да са слепени? Да не отиде в дупката ли? Не пречи ли шоколада след това да се залепят?

# 534
  • In transit
Mikkey, каква е идеята горната част на захерките да се потапят в щоколад преди да са слепени? Да не отиде в дупката ли? Не пречи ли шоколада след това да се залепят?
Така по-лесно потапяш бисквитата, защото е твърда, а и само горната част поема шоколада. Може да не правиш дупка и да потопиш цялата бисквитка. Ако ги слепиш и потопиш след това ще станат, като тунквани, но долната част, няма да е лъскава, а ще слегне, защото ще е опряна на някаква повърхност. Мисля, че ме разбра какво имам предвид. Според мен, ако искаш цялата бисквита да е с шоколад облечена, просто потопи всички бисквити и ги остави да стегнат, след което ги слепи. Слепени е по-трудно да успееш да ги потопиш целите, така, че да излязат перфектни. А и след намазване с конфитюра леко омекват.

# 535
Благодаря!

# 536
Скрит текст:
Скрит текст:
Кубратова, в кулинарията съм само ентусиаст. Grinning

Биляна, големи красоти си сътворила. Heart Eyes
Идеята със звездичката в бисквитите сахер на Мики, страшно много ми хареса. Направо си я открадвам.
Стига да имам толкова малка формичка. Ще проверя в детските комплекти на дъщеря ми.

Мики, не знаех, че редиш пъзели. Заповядай при нас. Hug
https://www.bg-mamma.com/?topic=1705091

Скрит текст:
Пъзела, който показах е уникално красив. Редих го за миналата Коледа. Най-много ме затрудниха боровите клонки. Но като цяло не е от най-сложните пъзели.

# 537
  • In transit
vox, благодаря. Hug
Скрит текст:
Бях преди време в тази тема, но ми действаше разоряващо. Joy Ограничила съм се малко, че над гардероба е пълно с кутии и половината чакат да ги наредя. Blush Ще ви хвърлям по едно око.

И на мен звездичката за дупка на сахерчетата много ми хареса. Heart Eyes Но нямам толкова малка. Sad Във форма на снежинки също ще станат много хубави.

# 538
  • под тепетата
Подсказвам - използвах вътрешния резец за линцер. Имам и снежен човек ситен.

# 539
Момичета, какви коледни/новогодишни торти ще правите? В търсене съм на нещо по-специално.

Общи условия

Активация на акаунт