КОЛЕДА 2024/2025

• 107 156
  • 1 422
  •   3
Отговори
# 105
  • In transit
Подкрепям горните две мнения. Не разбирам каква е тази мания колко е вредна захарта и замяната ѝ с продукти, като мед, агаве, кленов сироп и прочие, които нямат никаква добавена стойност за организма. Важна е дозата за всяко нещо и да не се прекалява с количеството.

# 106
Детето нали няма диабет или някое специфично заболяване, което не позволява консумацията на захар? Ако има такова не ви съветвам да го изкушавате с какво и да е било, но иначе нищо им няма на децата от малко захар, нито покачва гликемичния индекс до такава степен, че да ги увреди, нито е толкова вредна в количеството на рецептите. Проблемът идва от там, че във всичко, което купувате от магазина има захар, прясно и кисело мляко, сирене, кашкавал, хляб, да не говоря за консервираната храна. В продължение мога да добавя, че конкретно за някой от заместителите такива неща съм чела, че косата може да ви настръхне.

Сложете си захар спокойно, може да е по-малко просто,  от една сладка няма да стане проблем. Друг вариант са ви сурови бонбони с мед. Помислете и за соленки ако не искате да давате никаква захар.

# 107
  • В светлината на слънцето
А нас една фея-вълшебница ни навести предколедно и ни дари с такава радост и усмивки! Blush
Джемма, освен златни ръце, имаш и златно сърце! HeartHeartHeart
Идеята за Коледа се избистри, нямам търпение. И сладки ще има! И изненади! Силно се надявам да се получи това, което искам да пресъздам! Blush

# 108
  • Czech Republic
Здравейте дами и господа! Записвам се в любимата ми темичка! ❤️

При нас в последните години се тачат най-много линцерови сладки, меденки,  непечени сладки (бонбони) и от миналата година-нутеловите. Иначе правя и по 2-3 дози от ванилените рохлички за раздаване.

# 109
  • Балчик
Еее, lulumba, защо издаваш тайни сега.😃
Нека има блясък в очите н децата. Чак си представих как творите заедно.♥️♥️♥️
Благодаря ти за милите думи.

# 110
  • В светлината на слънцето
Еее, lulumba, защо издаваш тайни сега.😃
Нека има блясък в очите н децата. Чак си представих как творите заедно.♥♥♥
Благодаря ти за милите думи.

Ще има, ще има! Heart HeartHeart

# 111
  • Бургас
То не е нещо потресаващо, ама все.пак да се изкяжа и аз. С дъщеря ми (на 14) последните години купуваме адвент календар с чай от ДМ. Всяка вечер тя чака с нетърпение и се получава едно малко бягство от ежедневието.
Ооо, тези адвент чайчета са много хубави!
Трябва да видя дали с аги пуснали вече.

Аз още се чудя какво ще приготвям за празниците 🤔

# 112
Добре е, че Лумумба е получила вдъхновение! Браво и на фея Джемма!
Наталина, моля ако знаеш рецепта за торта "Марленка" да пуснеш рецепта.
Големия ми син е любител на чайове, така, че дано намеря тези адвент календари в ДМ. Момичетата, които са го ползвали, знаят ли видовете чай в него.?

# 113
  • Варна
Повечето са на основата на ройбос и хибискус с различни аромати и добавки, има малко черен и зелен.

# 114
В момента има селекция чай в Лидъл от Делукс серията

Тук също има разнообразие.

И една друга идея за подарък - шоколадови бутилчици с различни видове алкохол или коктейли. Има и други подходящи неща за подаръци.
Между другото, мярнах тези дни такива и в Лидъл.

lulumba, всичко ще бъде по-хубаво тази година Hug.

# 115
Шоколадови бутилчици с различни алкохоли има в Лекси. Взимала съм, честно казано не са по мой вкус, но пък аз по принцип не харесвам пияни бонбони.
А иначе селекцията малки бутилки с различни видове ром в Лидл са много добри. Не съм обръщала внимание дали в момента ги имат.

# 116
  • Варна
Ако говорим за подаръци, аз няколко предишни години подарявах семейни подаръци - торбички с туршии и сладка мое производство. Малки бурканчета, торбички от зебло, по-нетрадиционни неща. Хубава изненада става.

# 117
Купих 2 кутии захаросани кестени и 2 кутии от мини шоколадовите бутилки с алкохол от Лидл. Аз обожавам бонбони с алкохол, за мен са най-хубави, няма Линд, няма Мерси.Пускат по Коледа и едни буренца с яйчен пунш ооо умирам за тях.
Утре отивам до Лидл за ванилени шушулки и ядлив станиол.
Предни години купувах от там и малки стъклени шишенца с ром и ликьор (за малкият син, който колекционира такива), но нямат нищо ново вече. Ще видя и тази Делукс с чайове какво съдържа.

# 118
olenka63, кои са тези шоколадови бутилки с алкохол?

# 119
  • под тепетата
Мен пък захаросаните кестени ме заинтригуваха.

Общи условия

Активация на акаунт